Şimdi Ara

SONY VAİO VGN-FZ11M (Santa rosa+Direct 10+HDMI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
13.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben biraz arkadan geliyorum ama bu modeli yada 11s almayı düşünüyorum.
    fotoğraf koysaydınız keşke arkadaşlar
  • FZ11 ler bitti arkadaşlar.Sony FZ21 leri lanse etti duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
  • FZ11M DE 64 + 767 MB RAM ŞEKLİNDE EKRAN KARTI RAMİ VAR. YANİ KENDİNDEN 64 MB SİSTEMDEN 767 MB RAM ALIYOR BENCE BU ÜRÜNÜ DÜŞÜNÜRKEN İKİ KERE DÜŞÜNÜN ÇÜNKÜ FZ290N4, FZ290N5 MODELLER DE 256MB KENDİNDEN 767 MB RAM SİSTEMDEN ALIYOR TOPLAMDA 1023 MB RAM OLAN GEFORCE 8400M GT KULLANIYOR BU ÜRÜNLERDE BLUE RAY DE VAR. BENCE BİR DAHA DÜŞÜNÜZN 11M Mİ 290N4 MÜ?
  • toshiba a200 1ah mı yoksa sony fz11s mi daha iyidir?? ben ikisi arasında kaldım, çok düşünceliyim bu konuda hala bi karar veremedim.. çok oyun oynamam, genelde internete girerim, msn, müzik, film indirip izlerim vs. önceleri kesinlikle toshiba alırım diyodum ama bi gün sony shopta fz11s yi görünce çok kafam karıştı.. toshibada ekran kartı ve işlemci daha iyi ama ben dediğim gibi pek oyun oynamam yani bunun benim için bi sorun olacağını sanmıyorum... tasarım olarak baktığımızda sony daha zarif duruyo.. tabi almışkende uzun yıllar kullanmak istiorm, bunları göz önüne aldığımızda siz bana hangi laptopu önerirsiniz??? şimdiden çok teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdurmus

toshiba a200 1ah mı yoksa sony fz11s mi daha iyidir?? ben ikisi arasında kaldım, çok düşünceliyim bu konuda hala bi karar veremedim.. çok oyun oynamam, genelde internete girerim, msn, müzik, film indirip izlerim vs. önceleri kesinlikle toshiba alırım diyodum ama bi gün sony shopta fz11s yi görünce çok kafam karıştı.. toshibada ekran kartı ve işlemci daha iyi ama ben dediğim gibi pek oyun oynamam yani bunun benim için bi sorun olacağını sanmıyorum... tasarım olarak baktığımızda sony daha zarif duruyo.. tabi almışkende uzun yıllar kullanmak istiorm, bunları göz önüne aldığımızda siz bana hangi laptopu önerirsiniz??? şimdiden çok teşekkürler..

karızma istıyorsan tabiki sony

• quote:

Orjinalden alıntı: ali25

quote:

Orjinalden alıntı: bdurmus

toshiba a200 1ah mı yoksa sony fz11s mi daha iyidir?? ben ikisi arasında kaldım, çok düşünceliyim bu konuda hala bi karar veremedim.. çok oyun oynamam, genelde internete girerim, msn, müzik, film indirip izlerim vs. önceleri kesinlikle toshiba alırım diyodum ama bi gün sony shopta fz11s yi görünce çok kafam karıştı.. toshibada ekran kartı ve işlemci daha iyi ama ben dediğim gibi pek oyun oynamam yani bunun benim için bi sorun olacağını sanmıyorum... tasarım olarak baktığımızda sony daha zarif duruyo.. tabi almışkende uzun yıllar kullanmak istiorm, bunları göz önüne aldığımızda siz bana hangi laptopu önerirsiniz??? şimdiden çok teşekkürler..

karızma istıyorsan tabiki sony

evt aslında biraz karizma olsun istiyorum bide sony sevdiğim bi marka.. ama bi sorum var, fz21 serisi ne zaman sony shoplara gelir bi bilgin varmı? çünkü salı günü alcam diye hazırladım kendimi, yakın bi zamanda gelicekse biraz daha bekleyip fz21 serisini alıyım sonradan pişman olmıyım...

• arkadaslar bende toshıbayla sony arasında kaldım sızce hangısını almalıyım
  • tabiki sony almalısın ekranına hayran kalırsın birde fz11m in kendi remi 128 ona göre derim birde ram desteği 2 gb bence alacaksan yeni serilerden al fz21s veya fz290n4 hemde bluray oyun bile oynarsın
  • Arkadaşlar bu konuyu ben açmışdım , laptopu üst modelle değiştirmek üzere sattım bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 16 Kasım 2007; 18:17:19 >
  • ekran kartının ramini nasıl yükseltiriz? biosta yerini bulamadım.
  • bir de vista puanlarını yollar mısınız? acill
  • merhabalar

burada yazılanarı okuduktan sonra ben de fz serisi almaya karar verdim. Bi yerden FZ11m buldum. 1400 ytl fiyat son fiyatı. yurtdışından gelmiş 2 ay önce. sizce değer mi bu fiyata.

acil cevaplarınızı bekliyorum

saygılarımla.
  • Paran ona yetiyorsa güzel fiyat. Taş gibi de alet. Üzerine Pardus kurdum yanında da vista var aslanlar gibi çalışıyor. Bunun yanında geçen ay klavyesinin üzerine dolu bir bardak kola döküldü. Tuşların yapış yapış olması dışında bir sorun olmadı hala çalışıyor. Yapışkanlığıda philipsin temizleme köpüğüyle açtım hiçbir sorun kalmadı. Tavsiye ederim. Ama Apple şansın varsa onu kullan.
  • Teşekkür ederim bilgilerin için. Benim asıl aklımı kurcalayan garantisi. Türkiyede garantisi geçmediği için sıkıntı yaşar mıyım? bide bu garanti ingilterede geçiyor mu? 1 ay sonra ingiltereye gideceğim inşallah. bi de 1400 ytl'nin altında bu ürünü bulabilir miyim? veya başka tavsiyeniz ne olur? Ekranın 14.1" boyutunda 15.1" diyorlar. gerçekten boyutları 14.1" boyutlarında mı? sanırım çok soru sordum:-)

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :-)
    quote:

Orjinalden alıntı: ucanteneke

Paran ona yetiyorsa güzel fiyat. Taş gibi de alet. Üzerine Pardus kurdum yanında da vista var aslanlar gibi çalışıyor. Bunun yanında geçen ay klavyesinin üzerine dolu bir bardak kola döküldü. Tuşların yapış yapış olması dışında bir sorun olmadı hala çalışıyor. Yapışkanlığıda philipsin temizleme köpüğüyle açtım hiçbir sorun kalmadı. Tavsiye ederim. Ama Apple şansın varsa onu kullan.

• Ben vatanan almıştım Ankaradan sony garantisi ile geldi kutu üzerinde de yazıyor zaten garantilidir diye. Gerçekten de diğerlerine göre çerçevesi daha ince tasarımıda daha iyi.
  • egr ki euroasia garanti varsa zaten yeterlidir her sony servisi bakmak zorunda .euroasia garanti etiketine dıkkat et .

quote:

Orjinalden alıntı: umitserce

merhabalar

burada yazılanarı okuduktan sonra ben de fz serisi almaya karar verdim. Bi yerden FZ11m buldum. 1400 ytl fiyat son fiyatı. yurtdışından gelmiş 2 ay önce. sizce değer mi bu fiyata.

acil cevaplarınızı bekliyorum

saygılarımla.
  • arkadaşlar aynı notebook modelini bende almayı düşünüyorum yanlız kafama takılan 1 2 küçük problem var bunun işlemcisini çipsetinde müsade ettiği koşullarda maksimum intelin hangi işlemcisi ile upgrade edebilirim bu işlemciyle işler yürümez aynı şekilde hdd içinde geçerli en yüksek kaç gb lik bir disk takabilirim herhangi bir sınırlama olurmu hdd konusundada.. acil kullanan yada bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.