Şimdi Ara

Sony Vaio vgn ns 11 s/s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Vaio laptopım (http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-NS11S-S-4-GB-NOTEBOOK,6873.html) var. Cihazı çok temiz şekilde kullandım,garantisi bitince birden kendiliğinden kapandı, fakat güç ışığı yanıyor. Bir iki servise gösterdim, birisi ya anakarttan ya da fandan kaynaklı sorun olduğunu diğeri ise sorunu bulamadığını fakat anakarttan kaynaklı bir arıza olabileceği söylendi. En sonunda sony yetkili servisine götürdüm ve anakart arızası olduğunu, yeni ana kartını 1050 tl ye takabileceklerini söylediler. Anakart markası: İntel PM 45 chipset, acaba herhangi bir İntel PM 45'i taktırsam çalışır mı, ya da başka bir marka taktırma şansım var mı? takarsam da 2.el olarak nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Amokachi -- 27 Mart 2013; 14:43:44 >

• başka bir notebooktan çıkma anakrtın bile olması çok güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

başka bir notebooktan çıkma anakrtın bile olması çok güç

ben de öyle tahmin ettim de yazık oldu bilgisayara 2yıl boyunca bi kere bile donmamıştı, duygusal bi bağım vardı resmen
  • Başka bir anakart fiziksel olarak uyum sağlasa da kasaya uyum sağlamaz muhtemelen, aynı notebookun anakartını bulabilirseniz ikinci el alıp, montaj yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Başka bir anakart fiziksel olarak uyum sağlasa da kasaya uyum sağlamaz muhtemelen, aynı notebookun anakartını bulabilirseniz ikinci el alıp, montaj yapabilirsiniz.

Peki. Netten bayağı araştırdım fakat bulamadım. Bu parçayı satan, Bildiğiniz herhangi bir servis var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Amokachi

quote:

Başka bir anakart fiziksel olarak uyum sağlasa da kasaya uyum sağlamaz muhtemelen, aynı notebookun anakartını bulabilirseniz ikinci el alıp, montaj yapabilirsiniz.

Peki. Netten bayağı araştırdım fakat bulamadım. Bu parçayı satan, Bildiğiniz herhangi bir servis var mıdır?

Maalesef, ancak ikinci el bilgisayar satan sitelerden temin edebilirsiniz, illa parça satışı oluyordur, birkaç sene önce benzer bir şekilde anakart aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Amokachi

quote:

Maalesef, ancak ikinci el bilgisayar satan sitelerden temin edebilirsiniz, illa parça satışı oluyordur, birkaç sene önce benzer bir şekilde anakart aldım.

anladım teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone pro max 15 vs Sony Zv1
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.