Şimdi Ara

SONY VAIO VPC-F24M1E/B NOTEBOOK ISINMA SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Geçen hafta bi sony bayiinden bu notebooku aldım fakat masaüstünde 45-55 derece gibi bir sonuç elde ediyorum oyunlara girdiğimde iste elim klavyenin sol tarafında yanmıs bir hale geliyor kullananlarda böyle bir sorun var mı acaba yoksa iade etmeyi düşünüyorum?

• notebook kullandınmı hiç bana ısınıyor gibi gelmiyor pek demekle olmuyor hw monitör programını kurup oyundaki sıcaklıkları buraya atın,boştakiler normal oyunda sol tarafın ısınması normaldir işlemci ve ekran kartı ordalar.
  • Evet asus n55 kullanmıstım i ara o 30 40 arasıydı oyunlardada bu akdar rahatsız olmuyordum suan bana tek care bir klavye bağlayıp oynamak gibi geliyor ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_K

Evet asus n55 kullanmıstım i ara o 30 40 arasıydı oyunlardada bu akdar rahatsız olmuyordum suan bana tek care bir klavye bağlayıp oynamak gibi geliyor ^^

klavye bağlaman seni bilgisayarın ısısından muaf tutmaz, sadece hissetmezsin ama o aynı derece ısınır gene
  • zaten bu kadar ısınmak normal biliyorum sadece rahatsız oluyorum amacım o rahatsızlıktan kurtulmak bu aralar biraz alıştım gibi ama olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    SONY VAIO KAPANMA SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.