arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum bayram sonrası alıcam fiyat konusunda uygun bi model çok bilgisayara yüklenen birisi değilim yani ağır oyunlar oynamam ama çok program kullanırım çok flm izlerim benim isteklerimi sanırım karsılar nitelikte bir bilgisayar 12 taksitle 1700 e alıcam baska önereceğiniz bir model varsa yada bu modeli kullanan tecrübeler varsa sıkıntılarını ve memnuniyetini açıklarsa sevinirim.
Bu modeli bugün Bimeks ten aldım, şimdi farkettim son seste cızırtı yapıyor, acaba donanımsal mı yoksa yazılımsal mıdır? Yarın hemen götürüp göstericem, ilgilenirler herhalde ?
ne kadara aldın ve ben test ettim herhangi bir ses cızırtı söz konusu değil fakat dvd okurken fan hızı yüksek devirde çalısıyor oda her laptopta olduğu için sorun gözüyle bakılacak bir sey değil fakat ısınma konusunda senden yardım istiycem oyun oynarken yada laptopa yüklendiğinde ısınma durumu nedir?bilgi verirsen sevinirim.
Valla laptop ta çok az oyun oynarım, şu ana kadar normal kullanımda ısınmayla ilgili hiçbir problem yaratmadı(buz gibi çalışıyor valla ama HDD yazarken falan bakmalı birde), bugün bayramın 1. günü olduğundan yarın geri götürmeyi düşünüyorum cihazı.
slm, bende bu serinin başka bir modelini alacağım eb1s1e olanı. fiyatı gold da indirimde şu an 1950 ama istanbul bilişim de 1850 kararsızım nerden alacağıma. ama istanbul bilişimdeki cihazlar made in usa. ve fiyatı 100 lira daha ucuz ayrıca çanta hediy4esi var. senin cihaza gelince fiyatı uygun sonuçta sony alıyosun bu fiyata iyi bi seçim bence. eğer oyun oynamak istiyorsan i5 işlemcili bi model öneririm sana. onun dışında iyi bence daha sonra ram i arttırabilirsin ama işlemciyi değiştiremezsin bunu göz önüne almanı öneririim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme