bu laptop hakkındaki düşünceleriniz nelerdir 1000-1700 tl arası başka laptop öneririmisiniz ( bunu alıcağına bırak bak şu markanın laptopunu al) diyebilirsiniz. önerilere açığım
İşlemcisi Intel'in 2. nesil i5 serisindendir ve ekran kartı HD 5650'den daha iyidir.
sarppy nin söylediği bilgisayarı kullananlar varsa lütfen yorumlarını yazsınlar ısınma sorunu vs varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: undercater
sarppy nin söylediği bilgisayarı kullananlar varsa lütfen yorumlarını yazsınlar ısınma sorunu vs varmı?
Aşağıdaki linkten K53SV-SX144D kullanıcılarının yorumlarına ulaşabilirsiniz. K53SV-SX045R modeli ile aralarındaki farklar; K53SV-SX144D modelinin hard disk kapasitesi daha düşük ve üzerinde Windows işletim sistemi yüklü değil, bunların haricinde diğer bütün özellikleri aynı.
Eğer işletim sistemini kendim kurarım ve 320GB hard disk bana yeterli olur ya da içindeki hard diski daha yüksek kapasiteli bir disk ile değiştiririm derseniz K53SV-SX144D modelini de düşünebilirsiniz.
cok teferruatlı be sarppy :D direk alıp kullanabileceğim bi laptop lazım bana o dediğim fiyat aralığında bu laptopla fruityloops,virtual dj, autocad fln kullanıcam çok oyun oynamam gerekmez ama ekran kartıda 1 gb nin altında olmamalı film de izlerim aynı zamanda
quote:
Orijinalden alıntı: undercater
cok teferruatlı be sarppy :D direk alıp kullanabileceğim bi laptop lazım bana o dediğim fiyat aralığında bu laptopla fruityloops,virtual dj, autocad fln kullanıcam çok oyun oynamam gerekmez ama ekran kartıda 1 gb nin altında olmamalı film de izlerim aynı zamanda
O zaman ilk yazdığım Asus K53SV-SX045R modeline bakın, aşağıdaki linkten de K53SV yorumlarını okuyun. Eğer kafanıza yatmayan bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalşırız.
Bu arada eğer notebook almak için çok aceleniz yoksa Vatan'ın ara ara yaptığı tüm ürünlerde %25 indirim gibi bir kampanyasını bekleyin, böylelikle daha iyi konfigürasyona sahip bir sistemi istediğiniz fiyat seviyelerinden alabilirsiniz.