Şimdi Ara

Sony Vaio VPCF13S0E/B Bluray Çalışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum, belki bir fikri olan yada çözüm önerisi sunabilecek birileri çıkar...

Nero 9 ile DVD yazarken cd yazımı iptal oldu. Olur öyle şeyler ya yanabilir; yeni bir boş cd taktığımda görmedi. Dolu dvd yada cd taktığımda da görmedi, orjinal oyun cd si taktığımda da görmüyor...

Aygıt yöneticisinden bluray okuyucuyu kaç kere devre dışı bıraktım / kaldırdım. Donanımı yeniden buldu fakat nafile yine cd okumuyor.

Cd taktığımda hiç bir şekilde cd dönmüyor, cd yi taktığım gibi buluyorum. Okuyucunun göz'ünü aşağıya çekiyorum, cd taktığımda yukarı çıkıyor ama cd dönmüyor o yüzden okuyamıyor.

Yazılımsal olduğunu sandım Boot etmeye çalıştım windows'u orjinal windows 7 cd'si ile fakat direk olarak windowsu açtı.

Bilgisayar hiç bir şekilde darbe görmedi, darbe değil yerinden kıpırdattığım yok.

Cuma günü garantiye vericem allah bilir kaç günde geri verirler :)

Ne olduğuna dair fikri olan varmıdır acaba ??

Teşekkür ederim...

NOT: Cihaz 1 senesini doldurmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efendiev -- 10 Ağustos 2011; 20:33:52 >

• sony vaionun kronik sorunudur.en zayıf yönü dvd veya bluray kısımları.Hiçbir darbeye maruz kalmamış veya hiçbir şey yapmamışsınız bir bakarsanız bozulmuş.kendimden biliyorum.servise gönderdiğinde hallolur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.