Şimdi Ara

SONY VAIO VPCYB3V1E/G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıralar acil olarak klüçük ekranlı, sadece iş, müzik, film ve belki de çok kasmayacak oyunlar oynamak amacıyla bir laptop almak istiyorum. Özel programlar vs kullanmayı düşün müyorum.
    Yaptığım araştırmalar sırasında bu laptop oldukça hoşuma gitti ve sanki performans olarak ta bana oldukça yeterli gibi gözüktü ama benim bilgisayar bilgim vasat düzeyde olduğu için sizin vereceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var.
    Fiyatı 1253 TL

Şimdiden teşekkürler

SONY VAIO VPCYB3V1E/G

• arkadaşım selam bildiğim kadarıyla bu cihaz 11'' yani ufak ekranlı fark etmiştindir gerçi ama film izlemek de istiyorum dediğin için uyarmak istedim öncelikle.
    sony notebookların fiyatları artık eskisi kadar yüksek değil 1253 tl değilde 1350 tl civarında 15.5'' ve İ3 işlemcili notebooklarda var ama yok ben özellikle 11'' istiyorum diyosan o başka tabi
  • pardon evet özellikle küçük ekran istemişsin şimdi gördüm o zaman iyi tercih gibi görünüyor ama özelliklerini tam bulamadım özelliklerinide yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz belki birde özellikle sony mi istiyosun
  • Leptop gerek işlemcisi gerek ekran kartıyla netbook sınıfında en iyi leptop diyebilirim.Bende bugünlerde Asus 1215B ile bu model arasında gidip geliyorum.

Asus 1215B'de USB 3.0 ve Bluetooth 3.0 var.Ayrıca renk olarak siyah daha çok hoşuma gidiyor.Öte yandan bu model henüz Türkiye'ye gelmedi ve kolay kolayda gelmez sanırım.(C50 işlemcili modeli Türkiye'de varda ben e450 işlemciye sahip olan modelinden bahsediyorum )

Öte yandan Sony'de Türkiye'de E450 işlemciye sahip tek netbook.Usb 3.0 ve bluetooth 3.0 olmaması ,renginin sadece gri olması - taraflarından.Bu yüzden kararsızım.

Soruna gelince müzik,film rahatlıkla dinleyebilir,izleyebilirsin.Oyunlar konusundada pek sorun yaşayacağını sanmıyorum.Bundan daha iyisi anca ultrabook olur oda biraz pahalıdır.
  • Evet :) Özellikle küçük ekran istedim çünkü artık olabildiğince pratikleştirmek istedim. Koca laptopu taşımak artık sıktı. Zaten çok önemli birşey de yapmöıyorum bilgisayarda.

Özellikleri detaylı olarak bu sayfa da var:http://www.sony.com.tr/product/vn-y-series/vpcyb3v1e-g.ceu

Sony'nin servisleri nasıldır acaba. Daha önce hiç Sony kullanmadım ve servis lerinin kalitesini, müşteri memnuniyetine önem dereceleri hakkında bir bilginiz var mıdır?

Teşekkürler
  • açıkcası tüm markalarda teknik serviste problem yaşama ihtimalin var ama önemli olan servisinin kronik sorunlu olup olmadığı böyle bi sorun olsada forumda çıkardı zaten ortaya. Bence dikkat etmen gereken asıl konu aldığın sony nin yetkili servis garantili olup olmadığı bazı firmalar sonyleri kendisi getiriyor ve teknik servis için aldığın firmaya gönderiyorsun ilk bakışta cezbedebilir bu seni ama inan başın ağrır sonra bu yüzden alacağın yerle mutlaka görüş ve sony euroasia garantisi olup olmadığını öğren
  • Tabi tabi sony nin kendi garantisi var, teknosadan alıyorum çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony vaıo windws 7
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam, ben bu modeli 2 hafta önce Teknosadan aldım, memnunum. Gece uyurken download için açık bırakaçaksan fanı biraz sesli...
    Onun dışında alternatifsiz bir model, AMD e-450 işlemcili ve 11" olan başka model yok. Ben de önce Asus 1215B düşündüm ama o c-50 işlemcili 2 GB RAM ve 320 GB HD idi ve 1000 TL idi vatanda. Bu ise AMD-450, 4 GB RAM 500 GB HD ama 250 tl daha pahalı, tercih sizin...
  • arkadaşlar bu amd işlemcilerden pek anlamıyorum, intel sınıfında hangi işlemciye eş değer?
  • ben de bu modeli almak istiyodum,performansini bilemem ama ekran parlakligi beni pek tatmin etmedi,onceki acer imin cok guzel bi ekrani vardi,sonra da ipad kullandim o da haliylen...
    evet fan sesi hakkinda sikintili ,klavye tuslari da kucuk(tabi sana gore nasil bilmem) onun disinda fiyati da ozellikleri de doyurucu gibi.
    kesinlikle gormeden dokunmadan dinlemeden almamak lazim,git kendi gozunle gor once...
  • elimde 11/02/2012 teknosadan alınma yeşil renkli olan var almak isteyen arkadaşlar duyrulur.1060 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur03

elimde 11/02/2012 teknosadan alınma yeşil renkli olan var almak isteyen arkadaşlar duyrulur.1060 lira

hocam su anda bugun 1049 YTL ye teknosada sifiri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Selam, ben bu modeli 2 hafta önce Teknosadan aldım, memnunum. Gece uyurken download için açık bırakaçaksan fanı biraz sesli...
    Onun dışında alternatifsiz bir model, AMD e-450 işlemcili ve 11" olan başka model yok. Ben de önce Asus 1215B düşündüm ama o c-50 işlemcili 2 GB RAM ve 320 GB HD idi ve 1000 TL idi vatanda. Bu ise AMD-450, 4 GB RAM 500 GB HD ama 250 tl daha pahalı, tercih sizin...

bu modelin FULLhd filmi lcdtv den hdmi ile izlemek icin eprformansi nasil? en agir yuksek bitrateli filmleri bile kaldiriyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

elimde 11/02/2012 teknosadan alınma yeşil renkli olan var almak isteyen arkadaşlar duyrulur.1060 lira

turuncu indirim olduğundan öyle hocam .bende fiyatı 1000 liraya çekiyorum hayırlısı olsun artık
  • quote:

quote:

Selam, ben bu modeli 2 hafta önce Teknosadan aldım, memnunum. Gece uyurken download için açık bırakaçaksan fanı biraz sesli...

bu modelin FULLhd filmi lcdtv den hdmi ile izlemek icin eprformansi nasil? en agir yuksek bitrateli filmleri bile kaldiriyor mu acaba?

1080p filmleri potplayer ve splayer gibi ekrankartını kullanarak çözen playerlarla hdmi ile fullhd olarak LCD TV de akıcı şekilde izleyebilirsin ama bitrate i abartı yükseklikteki 20-30 gb lık devasa filmleri indirmediğim için bilemiycem...

• quote:

quote:

quote:

turuncu indirim olduğundan öyle hocam .bende fiyatı 1000 liraya çekiyorum hayırlısı olsun artık

evet hocam, Bugun de turuncu indirim var ama fiyatı 1250 ytl, senin fiyat uygun gorunuyo yani.
    hayırlı satıslar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet hocam, Bugun de turuncu indirim var ama fiyatı 1250 ytl, senin fiyat uygun gorunuyo yani.
    hayırlı satıslar

teşekkür edrim

• quote:

quote:

Özel mediaplayer programına vs. gerek yok, windowsun kendi oynatıcısında bile çatır çatır oynatıyor 1080p filmleri...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.