Merhaba, Ben sony VAIO vgn-cs31ST model laptopuma Windows 7 yükledim ama klavyenin üstündeki dokunmatik multimedia bölümü çalışmıyor. Control Center Driverını da yükledim ama çalışmadı. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Büyük bir ihtimal tüm driverları kurmadınız, sitesinden güncel win 7 driverlarını teker teker hepsini indirip kurunuz... Ayrıca bu dokunatiklikten kastınız çift tıklama yapamamak mı dosyalara sürekleyememek mi touchpad ile...
hayır touchpad ya da tıklama değil.üst tarafta multimedia arayüzü olan bölüm çalişmiyordu.yine de tam olarak çözemedim tam olarak eskisi gibi tüm özellikleriyle çalişmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: fexible
hayır touchpad ya da tıklama değil.üst tarafta multimedia arayüzü olan bölüm çalişmiyordu.yine de tam olarak çözemedim tam olarak eskisi gibi tüm özellikleriyle çalişmiyor
Sitesinde ne kadar win 7 ile ilgili driver varsa indirip kurun büyük bir ihtimal çözülecektir ,çözülmez ise windows üzerinden bir ayar yapmanız gerekebilir denetim masasından olsun driverindan olsun...