Şimdi Ara

sony vaio wireless problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.1 hafta önce panora sony center'dan bir tane notebook aldım.markası tam olarak sony vaio svf1532wstb i5 işlemcili 4.nesil.İşte notebook'u eve getirdim kurulumu orda yaptırdım zaten.İnternete bağladım fakat sürekli vaio'nun interneti kesiliyordu.10 dakika bağlı kalıyor herşey iyi sonra erişim sınırlı oluyordu.Ama sınırlı olduğu anda telefonum diğer bilgisayarımın interneti çalışıyordu.Bu sorun 1 hafta devam etti.Zaten almamın sebebi online oyun oynamaktı bu kesilmeler olunca iyice sinirlendim.Teknik servise götürdüm,aldılar pc'yi bizden haber bekleyin dediler.3 gün sonra aradılar ve yeni bir laptop almamızı söylediler.Belgeleri gittim aldım tekrardan sony center'a gittim.Yeni laptopu aldım tekrar kurulumunu falan yaptılar.Bende diablo 3 aldım.Eve geldim tekrardan diabloyu yüklemeye başladım.Belli bir süre sonya 4-5 kere yükleme hızı 0'a düşüp internet sınırlı oldu.Diğer aletler kusursuz çalışıyordu.Tekrar sinirlendim teknik servise ve bağırıp çağırdım sorunu göstermek için diablo 3'ü tekrardan yüklemeye başlattım.Ama oranın internetinde hiçbir sıkıntı olmadı kesilme falan.çalışan adam bir ayar verdi.Modem arayüzünden channel setting'den 11 olanı 01 yada 06 yap diye.Bunu yapacakken modemim çok eski olduğu için modem arayüzüne bağlanamadım zaten yeni modem alcaktım bahane oldu gittim airties 5650 aldım daha kurulunu yapmadım.Şu anda amcamın dükkanındayım güncelleştirme falan yaptı 4-5 saat oldu fakat daha kesilme yaşamadım sadece diablo 3'ü yüklerken yükleme hızı 0'a düştü 1-2 kere ama bu sırada internet çalışıyodu yani internette geziniyodum.Sizce sorun modem mi? yoksa pc'nin wireless kartı mı bozuk?Biliyorum uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKmrtklc -- 10 Nisan 2014; 12:20:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.