Bildirim
Sony Vegas 10 Setup
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
net framework 3.0 ı el ile kurun sonra sony vegası kurmayı deneyin -
Program yükLendi fakat bu seferde açılmıyor
" An Error Occurred starting vegas movie studio HD platinum
The TWAIN Maneger could not be initialized. TWAIN_32.dll missing or corrupt " Diye Bir hata weriyor nasıL yapacm ben şmdi -
Buldum sıkınıtıyı cozmek ıcın Denetim Masasını actıktan Sonra "Yonetımsel Araclar" dan "Hızmetler" E Geliyoruz Orda Sagda "Windows Image Acquisition" Yazan Yeri Bulup Sag Tıklıyoruz "Ozellıkler" Dıyoruz Ve "Baslangıc Turu" Nu "Elle" Olarak Ayarlayıp Kapatıyoruz .
Bu Kadar Sadece Bunu Paylasmak Istedım Insallah Aynı Sorunu Yasayanlara Cozum Olmustur.
Alıntıdır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- network stack nedir
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- bu dosyayı açmaya yetkiniz yok
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- bağlantı sıfırlandı hatası
- laptop menteşe tamiri
- ekran kartı resetleme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X