Bildirim
sony vgn fw378j ssd !!!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayarın özellikleri
c2d t6400
4 gb ram
2 gb ekran kartı
320 gb sata hdd (AÇIP BAKMADIM AMA BÜYÜK İHTİMALLE SATA2 DİR /7200 RPM) -
Sata-2 desteklidir, muhtemelen. Sata3 de alsanız, desteklediği hızda çalışacaktır.
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f128gbgs-bk-128gb-force-gs-serisi-sata-30-ssd-%28560mb-okuma--535mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=63456
İndirimle biraz daha makul fiyatlara düşebilir, ayrıca diğer mağazalardan da fiyat araştırması yapabilirsiniz. Tabii bütçeniz yeterliyse, belleği yüksek olanlara da bakabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
Sata-2 desteklidir, muhtemelen. Sata3 de alsanız, desteklediği hızda çalışacaktır.
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f128gbgs-bk-128gb-force-gs-serisi-sata-30-ssd-%28560mb-okuma--535mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=63456
İndirimle biraz daha makul fiyatlara düşebilir, ayrıca diğer mağazalardan da fiyat araştırması yapabilirsiniz. Tabii bütçeniz yeterliyse, belleği yüksek olanlara da bakabilirsiniz.
belleği yüksek diye yazmışsınız ancak yaptığım araştırmalarda bellek hızlarını göremedim .elimde corsair neutron gtx 120 gb var bunu sony ye takiim diyorum daha performanslı bi ssd aliim onu da acer v3 771 g bilgisayarıma takiim diyorum .Araştırmalar sonunda ocz vector 120 gb aliim mi acaba ne dersiniz.
daha önce yaptığım araştırmalarda sandforce arabellek olan ssdlerin performanları daha iyi olarak tespit edildi.
sonuç olarak ;
belleği yüksek olan ssdlerden birkaç link verirmisiniz. (not : bazı siteler ticari çıkar için bazı ssdleri editör tavsiyesi diye belirtmiş burda ben çelişkiye düşüyorum )
Şimdiden teşekkürler...
-
Bellek miktarı derken; okuma ve yazma hızını kasdetmemiştim. Yani bellek miktarını,kapasitesini (256vs.) belirtmiştim. Bu arada ocz vertex de iyi, benim önerdiğim corsair da fena değil, ikisi arasından seçim yapabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X