Şimdi Ara

sony vgn fw378j ssd !!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony vgn fw378j ssd alacam yardımlarınızı bekliyorum...

• bilgisayarın özellikleri

c2d t6400
    4 gb ram
    2 gb ekran kartı
    320 gb sata hdd (AÇIP BAKMADIM AMA BÜYÜK İHTİMALLE SATA2 DİR /7200 RPM)
  • Sata-2 desteklidir, muhtemelen. Sata3 de alsanız, desteklediği hızda çalışacaktır.

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f128gbgs-bk-128gb-force-gs-serisi-sata-30-ssd-%28560mb-okuma--535mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=63456

İndirimle biraz daha makul fiyatlara düşebilir, ayrıca diğer mağazalardan da fiyat araştırması yapabilirsiniz. Tabii bütçeniz yeterliyse, belleği yüksek olanlara da bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Sata-2 desteklidir, muhtemelen. Sata3 de alsanız, desteklediği hızda çalışacaktır.

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f128gbgs-bk-128gb-force-gs-serisi-sata-30-ssd-%28560mb-okuma--535mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=63456

İndirimle biraz daha makul fiyatlara düşebilir, ayrıca diğer mağazalardan da fiyat araştırması yapabilirsiniz. Tabii bütçeniz yeterliyse, belleği yüksek olanlara da bakabilirsiniz.

belleği yüksek diye yazmışsınız ancak yaptığım araştırmalarda bellek hızlarını göremedim .elimde corsair neutron gtx 120 gb var bunu sony ye takiim diyorum daha performanslı bi ssd aliim onu da acer v3 771 g bilgisayarıma takiim diyorum .Araştırmalar sonunda ocz vector 120 gb aliim mi acaba ne dersiniz.

daha önce yaptığım araştırmalarda sandforce arabellek olan ssdlerin performanları daha iyi olarak tespit edildi.

sonuç olarak ;

belleği yüksek olan ssdlerden birkaç link verirmisiniz. (not : bazı siteler ticari çıkar için bazı ssdleri editör tavsiyesi diye belirtmiş burda ben çelişkiye düşüyorum )

Şimdiden teşekkürler...

• tommy_gunn T kullanıcısına yanıt
    Bellek miktarı derken; okuma ve yazma hızını kasdetmemiştim. Yani bellek miktarını,kapasitesini (256vs.) belirtmiştim. Bu arada ocz vertex de iyi, benim önerdiğim corsair da fena değil, ikisi arasından seçim yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio PCG-71911M
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.