Şimdi Ara

Sony Volte Açma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sony z5 marka cihaza root atarak/atmadan volte açmayı istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
    *#*#4636#*# dan açıyorum. Açar açmaz kendi kendine kapanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açamazsın operatör kanadında desteklemiyor ve Türkiye romunda z5 için gerekli volte dosyaları yok.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Hocam VPN açık bir şekilde Xperia Comğanion üzerinden onarım yapsak farklı ülke ROM'u yükleyebilir miyiz yoksa imei sesbibyle sürekli TR ROM mu yükleyecektir?
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Companion vpn yemez hiç uğraşma onun yerine flashtool ile istediğin ülke romunu yüklersiniz. Companion imei de bakmaz eski ericasonlardan beri aynı sistem var sony de ülkeye özel kodlar var özelleştirme dosyası veya rom kodu bu koda göre yükleme yapar. Flashtool hem companion dan daha hızlı onu kullanmanı öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Üstad şimdi şöyle bir durum var. Türk Telekom'da VoLTE açabilmek için S8 üzerinden VoLTE hizmetini açtım, APN ayarını da yaptım ama bundan sonrası yok. Tabi XZ için konuşuyorum. Yalnız dikkatimi çeken bir durum var, Vodafone XZ için VoLTE veriyordu, hatta kullandım da ancak Vodafone'nun OİM'den bakınca telefon XZ2 olarak gözüküyordu. Acaba XZ2 ROM'u falan mı yüklemek gerekiyor?

Üstad ben bu işlerden açıkcası hiç anlamıyorum, daha önce root dahi atmamış, Samsung'lara Odin ile yazılım yükleme teşebbüsleri hep başarısızlıkla sonuçlanmış telefon konusunda hilkat garibesi, zır cahilin tekiyim anlayacağınız. Doğrusu bu dediğiniz işlemler içi paçayı sıvayıp işi batırıp elimdeki telefondan da olmak istemiyorum, ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 23 Ocak 2020; 21:50:56 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Samsung sistemini bilmiyorum. Zaten xz de destek var ama vodafone verip türk Telekom vermiyorsa sorun operatör de onun destek vermesi gerekiyor. Xz2 romunu xz ye atamazsın cihaz yemez yese bile açılmaz şu var xz 2 modem ayarlarını belki uyarlanmış olabilirler model ismini de Xz2 girilmiş olabilir.

Üstad peki XZ'de VoLTE'yi nasıl acabilirim, bir fikriniz var mı? Xiamoi'lerde benim yaptığım işleri yapıyorlar ondan sonra da bir menüden VoLTE'yi aktif ediyorlar ve işlem bitiyor. Ben de sıkıntı bu son aşama yok. Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
  • Xz grubu var oraya yazarsanız size daha detaylı yardımcı olacaklardır.

Anladım üstad, cevaplar için çok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.