Herkese merhaba Başlıkta belirtilen laptopa sahibim. Bilgisayarda onboard ve harici olmak üzere iki adet ekran kartı mevcut. Fakat kullandığım programların ve oynadığım oyunların hiçbirisinde harici ekran kartımı kullanamıyorum. Ne biostan bir ayar var ne de Catalyst control center dan bir geçiş menüsü var. Ne yapabileceğim hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler
Merhaba
444 82 46 sony vaio destek hattın'dan seri numaranızla kayıt oluşturup bilgi alabilirsiniz.Bilgisayarın üstündeki bir tuşdan olması gerek diye hatırlıyorum ama net emin değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: Failimechul
Herkese merhaba Başlıkta belirtilen laptopa sahibim. Bilgisayarda onboard ve harici olmak üzere iki adet ekran kartı mevcut. Fakat kullandığım programların ve oynadığım oyunların hiçbirisinde harici ekran kartımı kullanamıyorum. Ne biostan bir ayar var ne de Catalyst control center dan bir geçiş menüsü var. Ne yapabileceğim hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler
Cihazin üzerinde Stamina / Speed butonu mevcuttur. Speed kismina alindiginda ikinci grafik karti devreye girer.
quote:
Orijinalden alıntı: Hepsisony
quote:
Orijinalden alıntı: Failimechul
Cihazin üzerinde Stamina / Speed butonu mevcuttur. Speed kismina alindiginda ikinci grafik karti devreye girer.
Malesef öyle olmuyor nitekim sürekli speed'te kullanıyorum. Sanırım Windows 8 yüklü olduğu için sorun yaşadım. Windows 7 yükledim problem yok.. İlginize teşekkürler
Yazılımsal olarak windows 8'de o tuş çalışmıyor olabilir.Çünkü sonrada kurulum yapıldığında FN Tuşları gibi bazı tuşlar çalışmıyor.