Şimdi Ara

MSİ Ekran kartı garanti süresi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 02.22.2017 tarihinde Hepsibura.com üzerinden Msi Gtx 1050 ti aldım ve kargo gelir gelmez Msi Türkiye sitesine girip kaydettim.

Msi 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren alınan ekran kartı ve anakartların garanti süresini 2 yıldan 3 yıla çıkardığını açıklamıştı zaten fakat şimdi Penta garanti takibinden sorguladığımda ekran kartımın garanti başlangıç süresi 02.22.2017 ve bitiş tarihi 02.22.2019 yani 2 yıl ama bunun 3 yıl olması gerekli bu sorunla ilgili ne yapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

MSİ Ekran kartı garanti süresi sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

MSI Ekran Kartı Garanti Süresi Hakkında Bilgiler

MSI ekran kartlarının garanti süresi, satın alma tarihinden itibaren 3 yıldır. Ancak bu süre, bölgeye göre değişebilir. Garanti süresini doğrulamak için??????????????

• MSI'ın resmi web sitesini ziyaret edin.
    • "Destek" bölümüne gidin.
    • "Garanti Sorgulama" seçeneğini seçin.
    • Seri numaranızı veya ürün adınızı girin.

Ekran kartınızın garanti süresini sorgulamak için alternatif bir yöntem de MSI Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmektir. Garanti süresi dolduktan sonra onarım veya değiştirme hizmetleri ücretli olarak sunulabilir.

MSI ekran kartlarının garanti kapsamı şunları içerir:

• Üretim hataları
    • Malzeme kusurları
    • İşçilik hataları

Garanti kapsamına girmeyen durumlar şunlardır:

• Yanlış kullanım veya ihmal
    • Yetkisiz onarımlar
    • Normal aşınma ve yıpranma

Ekran kartını garanti kapsamında onarmak veya değiştirmek için MSI Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz ve satın alma belgenizi ibraz etmeniz gerekecektir. Garanti süresi ve koşulları hakkında daha fazla bilgi için MSI'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • MSI Türkye ile iletişime geçmeniz onlara danışmanız uygun olur.
  • Dun bu sebepten pentayi aradim. Bana telefonda garanti kagidinizda 3yil yaziyorsa o gecerli dedi. Bende bare sistemde de o sekilde yapin dedim. Kadin inatla gerek yok vs diye ugrastirdi. Bugun veya yarin yine ariyacam bunlari .

Ben bisey yapamam diyor telefonda. Sen yapamiyorsan ben mi yapicam birde servispointle gorusun diyor. Orasi ne alaka orasi servis . Garantiyi veren sizsiniz onlar emin olun size yolluyacak beni dedim. Ses yok yine. Kem kum ediyorlar
  • Garanti belgesinde kaç yıl yazıyor.

Asus'lar da 3 yıl ama, bazı garanti belgelerinde 2 yazıyor mesela. Ama +1 de ASUS veriyor üzerine (Penta'dan almıştım bu bilgiyi zamanında)

MSI'da da o tarz bir şey vardır. Siz 3 yıl baz alın garanti süresini. Dert edilecek bir durum değil.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    ekran kartlarından garanti belgesi çıkıyormuki? sanmıyorum bizimkiler kutuyu açıpta içine garanti belgesi koysunlar. 2.el ekran kartı aldım faturalı kutuda herhangi bir garanti belgesi filan yok, sıkıntı olurmu? Pentada kayıtlı görünüyor arkadaşınki gibi 2 yıl, 3 yıl olmalı aynı sorundan muzdaribim bende. Asus bendeki, temmuz 2017 faturalı.
  • ekran kartlarında garanti belgesi çıkıyor.

penta ise, 3 yıl olarak yazıyor. ürünün fatura tarihini baz alabilirsin, penta'nın sitesinde ne göründüğünün hiçbir önemi yok. isterse 1 gün yazsın
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Belge çıkıyor tabi ki. İlk sahibi kaybetmiş olmalı.

Faturaya da belgeye de gerek yok garanti işlemi içi. Seri numarasından her işlem yapılıyor artk zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misiniz geçenlerde ikinci el rx470 aldım pentadan sorgulattim garantisi devam ediyor da faturasi yok. Kutu ve garanti belgesi var bi sorun olsa işlem yaparlar mi fatura şart değil mi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.