Bildirim
Sony W 230 hakkında acil yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
up -
cevap bekliyorum acil -
Bunlarda yanlıs hatırlamıyorsan ayarlar bollumunde settins olan bölümde çanta sekli olan yerden yapmanız lazım ama fotograf makinesinin üstünde göremiyorsunuz galiba bilgisayara attiğinizda görmeniz lazım hatırladığım kadariyla -
yok kardeş ne makinada gözüküyor ne de bilgisayara attıktan sonra fotoğrafın üstünde çıkıyor.. zaten fotonun üstünde çıkacak olsa makinedeyken de çıkar -
-
-
-
-
Kullandığım bir cihaz değil ama senin için kılavuzunu bulup indirdim. Nerdeyse baştan sona okudum. Bir ihtimal aşağıdaki sebepten olabilir. Kontrol et istersen.
-
bu olaya çözüm bulabilecek olan yok mudur hala??? -
up -
up -
kardeş w120 var bende de sony w seerileri kompaktların hiçbirinde fotoya tarih atma yok. -
cevap verdiğin için teşekkürler beyazitcakir31
ama bu çok büyük bir eksiklik. bu kadar mühim birşeyi neden koymazlar ki? -
-
fotoğrafa exif bilgisi girmiyor mu da tarih atmak istiyorsunuz? en basitinden çektiğiniz fotoğrafa bilgisayardan sağ tıklayıp özelleri açıp ayrıntılara gelince fotoğrafın tarihiyle beraber bütün exif bilgilerinin gösterilmesi gerek? -
exifta tarih var fakat fotoğrafların köşesine atmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: beyazitcakir31
exifta tarih var fakat fotoğrafların köşesine atmıyor.
aynen, benim sorunum fotoğrafın sağ altına atmaması... bu kesin böyle mi yani hiçbir çözümü yok öyle mi? -
yok usta sony w serilerinde fotoya tarih atma yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X