Şimdi Ara

sony w2000 kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony w2000 lcd almayı düşünüyorum .Fiyatı gerçekten çok makul durumda.Ama çevremde hekes sd yayınları izliyeceksen plazma tercih et diyor.Fakat lcd satışlarının bukadar fazla olması ve çoğu markanın daha çok lcd tvlere yonelmesı benı lcd tvlere yonlendırıyor.

Aranızda w2000 kullanan arkadaslar sd yayınları ıslemekten memnunlarmı?

Plazma tv ızledıkten snra kendı tvlerınde bı eksıklık duyuyorlarmı?

ve son olarak sd yayınları ızlemek ıcın yenı bır tv alıcak olsanız plazmamı lcd mı alırdınız?

YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• bugun ızmırde sattlerce gezdım nerdeyse 10 tane tv satan magazaya gırdım ve su soucu cıkardım...
    w2000 eve sokulacak bır tv degıl
    magazalarda hd yayınlarda mukemmel sonuc verıyor fakat atv yı actırdım.avrupa yakası vardı :) o kadar komık bı programda bıle suratım asıldı
    ozellıkle yakından ızlendıgı zaman tahammul edılemez bır durumda bu nıspeten s3000 daha ıyı durumda fakat sd yayın ızlıyecek olanlar ozellıkle plazmaları ıncelesınler....
  • W2000 kullanıcısıyım Arkadaşın belirttiği gibi sd yayınlarda berbat bir görüntü var ben ps3 ve bluray player almayı düşündüğüm için aldım.Gerçi TV salonda duruyor orasını Annemler düşünsün
  • gerçekten ps3 te mukemmel performansı var ama sd de kesınlıkle
  • Bugün değişimden gelen yeni w2000 de de beyaz ekranda gri görünen piksel çıktı.ne şanssızım ama.
    Arkadaşlar bu ölü piksel olayı lcd lerin kaderimi yoksa bana mı denkgeliyor.
  • Bende w2000 kullanıcısıyım.SD yayın izlerken çok iyi olduğu söylenemez ama bilgisayarı bağlayınca falan çok güzel oluyor
  • 40W2000 kullanıyorum.
    NEXT YE-2000 CIS SUPER recevierıma YUV bağlantısı yaptım. Görüntü kaliteli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung C450 kullanan varmı?
    16 yıl önce açıldı
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle eve sokulmaz diyen sayın mosyo zannedersem 40 inç bir lcd niz OLAMAYACAK.1.si izleme mesafesi 3 mt den aşağı performans verecek bir full hd lcd varsa önerin yarın alayım.2.si iyi bir digital uydu ve kablolama sonucu eski crt temden çok daha iyi.3.sü arkadaşlarında dediği gibi dvd-hddvd-bluray -hdrip vb.sonuç mükemmel.tabiki daha iyileri var.ama bu fiyata 40w2000 de albenisi olan bir tv dir.+ sony +5 yıl garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehpeh -- 20 Ocak 2008; 18:31:57 >
  • turkıyede hd yayınlar olsa plazma almak sacma olur..Ama yayınlar berbat.lcd lerde hd yayınlarda ınanılmaz goruntuler var ama bı atv yı ızledığınızde ınsanın verdıgı paraya acıyası gelıyo.Benım ızleme mesafem yaklasık 4 5 metre lcd ler dah gelısmıs cıhazlar oyuzden kafam karısıyo.yoksa alıp gecıcem plazmayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.