Şimdi Ara

SONY W805 - W905 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
11.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arastirdimda bulamadim bu 805te dahili uydu alicisi var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emincoo22

Arkadaşlar arastirdimda bulamadim bu 805te dahili uydu alicisi var mi ?

evet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluton

Teşekkürler.. Teknosa'dan 3199TL ye aldım.. Daha kurulum yapılmadı.. Büyük ihtimal yarın yapılacak.. Bende SD yayınını çok merak ediyorum.. Ama genelde izlediğim kanallar Kanal D olsun, Star olsun, ATV olsun hep HD DSmart'ta.. Bir tek Digitürk'üm HD değil.. Bu hafta sonu Lig TV'den maç izleyip (SD olarak) bilgi veririm.. Ama genel duyumlarım iyi olduğu.. Hatta şöyle birşey söyleyeyim bende Samsung B650 LCD var.. Bunun bile SD görüntüsü bence gayet iyi.. Ondan daha kötü olacağını hiçmi hiç zannetmiyorum..

deneyimlerinizi paylaşır mısınız. sd - hd yayınlarda maç izlerken , hızlı sahnelerde hafif bulanıklaşma oluyor mu?
  • görüntü kalitesi gayet güzel.. evet siyah sahneler hafif gri gibi ama siyah sahneler çok olmadığı için beni rahatsız etmiyor açıkçası.. sd görüntüsü çok iyi.. bulanıklaşma denilen şey tamamen ayarlardan kaynaklanıyor.. ayarınızı iyi yaparsanız pek bulanıklaşma görmüyorsunuz..
  • Peki dahili uydu alıcının, kanal geçiş hızları ve menüleriyle ilgili ne söyleyebilirsiniz?

smart tv özelliklerinden de kısaca bahsedebilir misiniz?
  • Arkadaşlar televizyonlar hakkında benim yazdığım iki adet makale var. onları buraya aktarıyorum.

Birinci linkte ağırlıklı olarak teknik bilgiler var.

İkinci linkte tv tercihi marka ve model tavsiyesi yer almakta.

http://esyatavsiyeleri.com/lcd-led-tv-plazma-tv-oled/

http://esyatavsiyeleri.com/tv-lcd-led-tv-plazma-tv-oled-tv-tavsiye-2/

• W905 40" için 2750 tl fiyat aldım peşin

uygunmudur sony bayi fiyatı son 1 tane kalmış maliyetinden veriyim dedi
  • SONY KDL-55W805 3D TV ŞOK FİYAT 2999 TL SADECE 3 GÜN GEÇERLİ İZMİR İÇİ KARGO ÜCRETSİZ İZMİR DIŞI 40 TL KARGO

Kesinlikle kaçırılmayacak fiyat.

http://www.enpazar.com/...ls.aspx?productid=90913

Akıllı telefonunuzu hızla TV'nize yansıtın - NFC tek dokunuşla yansıtma özelliğine sahip akıllı telefonunuzu uzaktan tek dokunuşa dokundurarak videoları, fotoğrafları, uygulamaları ve daha fazlasını TV'nizde görüntüleyin TV'nizde görün, akıllı telefonunuzda kontrol edin - Tek dokunuşla yansıtma özelliği sayesinde akıllı telefonunuzu kullanarak herkesin görmesi için büyük ekrandaki içeriği kaydırabilir, büyütebilir, taşıyabilir ve seçebilirsiniz İzlediğiniz her şey daha iyi görünür - X-Reality PRO, çevrimiçi videolardan büyük maçlara kadar izlediğiniz her şeyi Full HD görüntü kalitesine yaklaştırır "Sense of Quartz" tasarımıyla tarzınızı sergileyin - Kuvars kristalinin kesilmiş cam yüzeylerinden ilham alan en yeni TV tasarımımızın dili cesur, farklı ve abartısızdır Aydınlatıcı bir deneyim - Dairesel standın üzerinde havada asılı gibi duran TV, içerik kaynağına göre renk değiştiren Intelligent Core'a sahiptir Pasif 3D ile bambaşka bir dünyaya dalın - Pasif 3D teknolojisi, hafif ve konforlu polarize gözlükle daha fazla akraba ve arkadaşın 3D aksiyon keyfini yaşamasını sağlar En önemli yerlerde aydınlık ve karanlık - Dynamic Edge LED arka aydınlatma teknolojisi ekranın belirli bölgelerini karartır veya parlaklaştırır; böylece keskin kontrast ve en güçlü görsel etki elde edilir Net, tam aralıklı ses keyfini yaşayın - Bass Reflex Box hoparlörler alçak frekansları genişleterek derin, tatmin edici bas ses verirken, entegre tweeter'lar ayrıntılı yüksek frekanslar sağlar. Her bölümü en iyi şekilde izleyin - TV SideView akıllı telefonunuzu veya tabletinizi uzaktan kumanda olarak kullanmanızı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda izlediğiniz dizi hakkında size daha fazla bilgi sunar Motionflow XR 400Hz ile akıcı aksiyon - Farklı programlara uygun izleme modu seçenekleriyle spor karşılaşmaları ve hareketli aksiyon sahneleri gözle görülür ölçüde daha akıcı ve daha keskin olur Çevrimiçi eğlence dünyasına erişin - Sony Entertainment Network ile film, müzik ve İnternet videosu akışı gerçekleştirin; uygulamalara ve sosyal ağlara erişin - See more at:http://www.enpazar.com/...13#sthash.BTu7r9ez.dpuf

• Selam arkadaşlar
    Bugün Tepeüstü Meydan media markt ta gezerken SONY KDL-40W905 2400tl fiyat gördüm.Tehşir olup olmadığını bilmiyorum. Sitede görünmüyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

@murat,başlıklar bir sürü olunca işler de karışıyor;ben de aynı şeyleri bir sürü yer de yazmak zorunda kalıyorum!

Bu panelin kendi başlığı vardır oradan takip edin ltf,hem açı/renkler v.s konusunu çok yeni anlattım hem de diğer siyah konusunda anlattım

IPS ile VA arasında her zaman Black&Contrast kalite farkı vardır!senin panel de IPS olduğu için bu konuda yazdığın doğru ama yapacak bir şey de yoktur!
    IPS olarak en iyi artın ise daha "doğru renk üretimi" ile "daha hızlı" bir panel sendeki!

Ancak siyah,detaylar,contrast yetmezliği,karanlık sahne çalışmaları detayı/derinlik/ ise yine eksilerindir VA lara göre

Kısaca sorun yok ama teknik bazı veriler bir şekilde artı-eksi olarak zaten her panelde mevcuttur!
    ++

Kardeş konuyu hortlatıcam ama benim merak ettiğim SONY KDL-40W905'in gerçek yenileme hızı 200 hz midir? Bazı sitelerde gerçek hızı 200 hz olan Sony hiç olmadı diyorlar Birde şu hdmi 2,0 olayı varmış yazılım anladığım kadarıyla. Bu televizyon 2013'ün olduğuna göre hdmi 1,4 var diye biliyorum. Bu hdmi 2,0 olayı bu televizyon için eksi özellik olur mu?

Ayrıca Sony Bravia KDL-42W805b ve Sony Bravia KDL-42W815b'nin gerçek yenileme hızları nedir?? 805'in input lag değeri 17ms ve çok iyi. w815b'de ona yakındır diye düşünüyorum.

Not: Bu konularda pek bilgili değilim Play station 4 almak istiyorum. Bu yüzden Sony tvleri düşük input lag olayından dolayı bayağı övdüler. Bu işlerden anlayan kişiler olarak düşüncelerinizi öğrenmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 29 Eylül 2014; 21:59:12 >

• -905 True100Hz dir,bir kaç senedir hiç bir üretici de artık True200Hz panel takılı değildir! ama sen de takılma bu Hz olayına

-2.0 ile de işin olmaz bu panel de! buna da takılma,1.4 ile devam ediyorsun doğal olarak

-"yenileme" dediğin nedir>>refresh-rate(ekran tazeleme tarama hızı mı dır??) bu değerlere de takılma(çünkü "gerçek" mana da kapıt üstü bilgileri de doğru değildir zaten!)

-Game Mode ile 17ms de doğru değildir! min.30/32ms lag vardır panel de,normal lag değeri ise min.60/80ms dir ancak bu değerler de takılma çünkü işin olmayacaktır
    diğer yandan "Gaming" için yine de en stabil+performanslı paneller Sony lerdir

-veya EntryLevel Sony 4/6 gibi seriler de ok dir!

• quote:

-905 True100Hz dir,bir kaç senedir hiç bir üretici de artık True200Hz panel takılı değildir! ama sen de takılma bu Hz olayına

-2.0 ile de işin olmaz bu panel de! buna da takılma,1.4 ile devam ediyorsun doğal olarak

-"yenileme" dediğin nedir>>refresh-rate(ekran tazeleme tarama hızı mı dır??) bu değerlere de takılma(çünkü "gerçek" mana da kapıt üstü bilgileri de doğru değildir zaten!)

-Game Mode ile 17ms de doğru değildir! min.30/32ms lag vardır panel de,normal lag değeri ise min.60/80ms dir ancak bu değerler de takılma çünkü işin olmayacaktır
    diğer yandan "Gaming" için yine de en stabil+performanslı paneller Sony lerdir

-veya EntryLevel Sony 4/6 gibi seriler de ok dir!

SHARP LC60LE857V'yi önerir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: by_sunny

HOCAM SEN BENCE KİMSEYE BAKMA BEN YORUMLARDA TRİLUMİNOS REKLAM FAZLA TAKMA DENİLDİKTEN SONRA GERÇEKTEN CAHİL İNSANLARIN BOŞ MUHABBET YAPTIKLARINA KARAR VERDİM
    SENİN SORULARINA GELİNCE DİĞER MARKALARI ÇOK BİLMEM AMA W805 VE W905 ARASINDAKİ NET FARKLARI SÖYLEYEYİM ..
    805 400 HZ 905 800 HZ ÇOK BÜYÜK FARK YOK AMA AZDA OLSA ARADA KALİTE FARKI TABİKİ VAR
    TRİLUMİNOS 905 DE VAR VE GERÇEKTEN GÖZLE GÖRÜLÜR BİR FARK NE GİBİ DERSEN DE ÖZELLİKLE AKŞAM ÇEKİLMİŞ BİR YAYIN İZLERKEN 805 SİYAH BEYAZ GİBİ GÖSTERİYOR 905 GERÇEK DOĞAL RENGİNİ GÖSTERİYOR..
    PASİF GÖZLÜK AKTİF GÖZLÜĞÜN AÇILIMIDA ŞU KİMSE BİLMİYOR AMA HİÇ BİRİ BAŞ AĞRITMIYOR ARASINDAKİ FARK ŞU AKTİF GÖZLÜĞÜ HER AÇIDAN İZLEYEBİLİYORSUN AMA PASİFİ SADECE DÜZ TAM PARALEL BAKMAN LAZIM AÇIYA VURUDĞUN ZAMAN
    3D ÖZELLİĞİNİ KAYIP EDİYOR.. DİĞER MARKALARA BENCE BAKMA DERİM ÇÜNKÜ SONY DE X-REALTY PRO GİBİ Bİ İŞLEMCİ VAR VE BU ÇOK İYİ BİR İŞLEMCİ.. BU BİLGİLERE BENCE GÜVEN NEDEN DERSEN BEN 4 SENEDİR SONY DE ÇALIŞIYORM GERÇEKTEN DOĞRU BİLGİLERDİR..

40" Sony W905 2500 TL ye nakit ankarada alabileceğim yer var mı
    sony 805 asla para vermem paneli çok kötü w655 in paneli bundan daha iyi

ben dün sony mağazasnda W805 modeline baktım hd yayın da karıncalı gösteriyor. evimdeki dandik lg tv bile ondan kat kat iyi.

• JookerTurk kullanıcısına yanıt
    Hd yayında karıncalı göstermesinin nedeni gelen anten veya kablolara ilgili olamaz mı?
  • Aklıma tv'nin hd uydu alıcısı geldi acaba ondan olabilir mi bilmiyorum. ama teknosa da ki satıcı kendi usb kartına önceden kayıt edilmis normal bi yayın(atv hd, huzur sokağı) izletti onda görüntü iyiydi sonra ultura hd ile kayıt edilmiş bir maç izledim oda gayet iyi idi. Acaba o atv yayını da uhd tv'de kayıt edildi ? kafama takıldı. ama ben satıcıya 3500 lira değerinde başka tv yokmu hocam dediğim de Hayır yok demesi bana yapmacık geldi. çünkü ben o tvye odaklandigim için ve bir çok test yaptığım için.

• quote:

@Boleros

Forum başlık kirliliğinden geçilmiyor maalesef,herkes ayrı/özel başlık açıyor!

Sana tavsiyem sorduğun Sony W8/9 için ilgili tek bir başlığı vardır,gel oradan sor,her ne ne soracaksan,bilenler değil de "bilmeyenler" sallıyor forumda!
    Koskoca başlığı var,biraz zaman ver ve oku başlığı sondan başa doğru,her bir şeyi Ansiklopedi gibi okur gibi tararsın ve de öğrenirsin,takılırsan yine ilgili
    başlığından sorarsın+

Ve son olarak bütçeni de belirt!

++

albani hocam
    2013 yazında forumdaki tavsiyeler ve sizin de f/p acisindan cok iyi olarak nitelendirdiginiz Panasonic 47"ET50E TV almistim masallah diyeyim TVden cok memnunum, ozellıkle de PS4 performansı acisindan
    Simdi ailemin evine yine ayni sekilde PS4 ten max performansi alabilecegim bir LED TV almak istiyorum, 47"-55" arası input lag degerleri dusuk max 2200-2300 TL ye alabilecegim bir tv var midir? w805 daha pahali sanirim,Tavsiyelerinizi iletirseniz cok memnun olurum, simdiden tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulabilirsen 42/47 DT60 ok dir(sıfır yok teşhir olabilir)
  • müdür selam,

TX-L55DT60 vs 55W905
    öncelikli ps4, sonra film açısından düşünürsek hangisi diğerinin kafasını kırar :)
    (bütçeyi bir kenara koyarsak)

@albani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 26 Ekim 2014; 19:50:57 >
  • quote:

Bulabilirsen 42/47 DT60 ok dir(sıfır yok teşhir olabilir)

Ustad sagol ama dt60 i bulabilmek mumkun degil maalesef baska onerin yok mudur? 1849 tl ye almistim ET50e yi f/p acisindan beni cok tatmin etti, senin tavsiyeni almadan tv mvi almam

• Sony 42w815b

Ben bu cihazı Mediamarkketten 2200 iken 2000 liraya aldım. Aslında daha da düşük fiyat ada alabilirdim ancak elden almak ve bildiğim arkadaşlardan bu yüzden mağazadan tercih ettim. Yarın inş kuruluma gelecekler, sizce 5 yıllık Sony tv kaskosu yaptırayım mı?
    Garanti dışındaki arızaları ücretsiz tamir veya yenisiyle değiştirme imkanı sunuyorlar mış
    Ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.