Bildirim
Sony Xba h1 mi? Yoksa Beats Urbeats mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tabi ki xba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden sadece ikisi? galiba sen ne istediğini bilmiyosun çünkü tamamen zıt iki kulaklık. urbeatste sadece bass bulabilirsin h1de ise bass neredeyse yoktur onun dışındaki sesleri güzeldir. Önce nası bi kulaklık istediğine karar ver. -
Ben daha çok bass ağırlıklı olmasını istiyorum acaba önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? -
ben audio technica cks55x kullanıyorum gayet memnunum. cks serilerinin diğerlerinin de bas olarak tatmin edici buluyor kullananlar. Çok fazla para harcamak istemiyosan cdjapandan 36 dolara(kargo hariç) alabilirsin. Veya forumda 100 liraya satan arkadaşlar var. Onun dışında brainwavz m5 kullanıyorum. O da bas olarak tatmin eder. Onu da mp4nation.com dan 45 dolara (kargo dahil) alabilirsin veya forumun 2. el kısmında satanlardan bulabilirsin. Haftasonu da urbanears kransen modelini dnr'dan yüzde 50 indirim olması dolayısıyla 80 liraya aldım (normalde 159lira) aldım. tasarımı ses kalitesi çok hoş bi kulaklık bas miktarı da iyi ancak uyarmam gereken bi konu var ses seviyesi bazı şarkılarda (her zaman değil) yetmeyebilir. Ama 80 liraya fena kulaklık değil 160 kesinlikle etmez. Önerebileceklerim bunlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X