Bildirim
sony xe8005 tv ye iphone ekranını yansıtma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
freestyler7 ' a cevabımdır.
tv den inanılmaz memnunum.Eutelsat üzerinden HD digiturk plus kutu kullanıyorum şu ana kadar gerek maçlarda gerek normal akışta hiçbir kasma vs.yok.
İlk başta tv içindeki uydu alıcıyı kullanıyordum,kanal geçişleri yavaştı ancak digiturk ile bu süre kısaldı.
başka soru / merak ettiğin birşey varsa seve seve cevaplarım.
kolay gelsin. -
Ekran aktarmak için apple tv çıkarmışlar, bu yüzden direk aktarım desteklemiyor galiba.
iMediaShare ile videoları aktarabiliyorum. Bir de Youtube programıyla da aktarılıyor ama tam olarak aktarma sayılmaz, aktar dediğiniz zaman televizyondaki youtube uygulamasıyla izlediğiniz videoyu kaldığınız yerden açıyor.
Ben bir de infuse kullanmaktan keyif alıyorum, ama aktarıyor mu denemedim. Deneyince yazarım. -
infuse nedir? bir uygulama mı yoksa? -
Evet, uygulamanın ismi. -
Hocam. Tv nasil memnun musunuz ? Ne kadara alfiniz? Keske baska alsaydim vs dediniz mi? Ben de bunu dusunuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TV den inanılmaz memnunum.İşletim sistemi harika.Pişmanlığım yok.Ben 1.5 ay kadar önce 3.750 TL 'ye aldım.
Başka soru varsa seve seve cevaplayabilirim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tv apk yükleme
- samsung tv açilip kapanma sorunu çözümü
- samsung tv kumanda uygun değil hatası
- samsung tv uygulama yükleme hatası 102035
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak
- huawei televizyon
- en iyi beyaz eşya markası
- apple tv ne işe yarar
- sony a95l oled
- oled yanığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X