Şimdi Ara

sony xe8005 tv ye iphone ekranını yansıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kısa süre önce sony 49xe8005 tv aldım.

İphone ekranının tamamını ( herhangi bir uygulamadan açılan videolar dahil. ) tv ye aktarabileceğim program önerebilecek kimse varmıdır acaba?

Teşekkürler şimdiden..

• freestyler7 ' a cevabımdır.

tv den inanılmaz memnunum.Eutelsat üzerinden HD digiturk plus kutu kullanıyorum şu ana kadar gerek maçlarda gerek normal akışta hiçbir kasma vs.yok.

İlk başta tv içindeki uydu alıcıyı kullanıyordum,kanal geçişleri yavaştı ancak digiturk ile bu süre kısaldı.

başka soru / merak ettiğin birşey varsa seve seve cevaplarım.

kolay gelsin.
  • Ekran aktarmak için apple tv çıkarmışlar, bu yüzden direk aktarım desteklemiyor galiba.

iMediaShare ile videoları aktarabiliyorum. Bir de Youtube programıyla da aktarılıyor ama tam olarak aktarma sayılmaz, aktar dediğiniz zaman televizyondaki youtube uygulamasıyla izlediğiniz videoyu kaldığınız yerden açıyor.

Ben bir de infuse kullanmaktan keyif alıyorum, ama aktarıyor mu denemedim. Deneyince yazarım.
  • infuse nedir? bir uygulama mı yoksa?
  • mmtgs kullanıcısına yanıt
    Evet, uygulamanın ismi.
  • Hocam. Tv nasil memnun musunuz ? Ne kadara alfiniz? Keske baska alsaydim vs dediniz mi? Ben de bunu dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    TV den inanılmaz memnunum.İşletim sistemi harika.Pişmanlığım yok.Ben 1.5 ay kadar önce 3.750 TL 'ye aldım.
    Başka soru varsa seve seve cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.