Şimdi Ara

Sony XM-N1004 1000 watt Amplifikatör' e neler bağlanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba eski aracımdan söktüğüm Sony XM-N1004 1000w amplifikatöre yine onunla birlikte söktüğüm Sony XSGTX121LS 1000W Subwoofer'a ek olarak arka camın altına capı 16.5 cm olacak şekilde 2 adet hoparlör bağlamak istiyorum bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum Bu konuya ek olarak aracıma Sony Cdx-G1151 U marka teyp ve ön kapılarada çapı en fazla 13 cm olacak şekilde Pioneer TS-E130CI yada JBL-Gto-508C compenant almak istiyorum Sistemden genel olarak beklediğim önlerde daha sade bir ses bass ise arkadan gelsin ne dersiniz olurmu Aracın marka ve modelide Audi A4 B5 kasa diye yazayımki bu araça ses sistemi kurmak istiyen arkadaşların akıllarında sizlerin bilgi ve tecrübeleri ile fikir oluşmuş olur şimdiden hepinize teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tercihin JBL'den yana olmalı bence . On konsolun oraya da Pioneer Tss-20 tweeter öneririm.

• Şu içi boş sonyden vazgeçemedi dh ailesi,

• Yapma yavvv zamaninda alinmis bisey tekrardan para harcamak istemiyorum bu nedenle bu amfi ve sub yanina kasmiyacak kolon alayim dedim ön panzotlari soktum icinden jbl. Gto507c kolon cikti hala calisiyorlar dııı cok camur vardı gittim banyoda yıkadım fön ile kuruttum odanin kenarina koydum en fazla cope atarim iste boyle

• O twiter icin amfiden beslenmesse randuman alamassin diyorlar birde arkaya twiter dusunmuyorum on kapilara taksam tekrar kablo vs hazir kit daha pratik gibi geliyor arkalar icin twiterli kolon tavsiyeniz varmi

• Sizde bitek şuan amfi ile woofer mi var ?

• Evet sadece bu ikisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

Şu içi boş sonyden vazgeçemedi dh ailesi,

hocam her Sony XM-N1004 amfi konusunda bu fotoğrafı paylaşıyorsun fakat araştırma yaptığımda paylaştığın amfi Sony XM-SD14X amfiye ait olduğu gözüküyor. Karıştırmış olmayasın? Tam da bu amfiyi almayı düşünürken benim açtığım konuda da benzer şeyleri söyleyince vazgeçmiştim. Yoksa ikisininde içi aynı mı acaba?

paylaştığın fotoğraf buradan alıntı
    http://magnitola.info/showwiki.php?title=Sony+XM-SD14X

bu konuda da gördüğüm en dandik pcb diye xm sd14dx adı altında aynı fotoğraf paylaşılmış
    http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?topic=62.105

• Pcbsi aynı, derdim milletin parası 3.dünya ülkeleri için üretilmiş ürün hakkında bilgi vermek isteyen alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

Pcbsi aynı, derdim milletin parası 3.dünya ülkeleri için üretilmiş ürün hakkında bilgi vermek isteyen alsın.

aynen sony araç elektroniğinde kocaman bir sıfır dır. Marka algısı yüksek diye aldanıyor insanlar.
  • Ayrıca yeni nesil gibi görünen pioneer ailesinin 4 kanal ses amfilerinin pcb tasarımı, 2000 yılında çıkan 944 modelinden sonra büyük bir erozyona uğrayarak global kar amacıyla üretilmiş meksika akabince çin malına dönmüş parasını kesinlikle haketmeyen ürünlerdir. Parasını hakeden ürünleri tercih ediniz.6200f ile 944 kıyasını imkan olsa da dinletsem

• Tamam her sey cok guzel yorumlariniz cok bilgilendirici ama tavsiyeniz nedir Pioneer TS-E130CI yada JBL-Gto-508C compenant icin ne diyorsunuz fayda goruyorum bu dedigim amfi zaten alındı parasi verilmis yani çöpe atacak durumda yok sorumu tekrar etmekte fayda görüyorum bahsettigim 1000w amfi ve 1000w sub yanina on kapilara componant arkayada 16.5 yada 16 cm hoparlor dusunuyorum ve tavsiyenize ihtiyacim var

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecoskun82

Tamam her sey cok guzel yorumlariniz cok bilgilendirici ama tavsiyeniz nedir Pioneer TS-E130CI yada JBL-Gto-508C compenant icin ne diyorsunuz fayda goruyorum bu dedigim amfi zaten alındı parasi verilmis yani çöpe atacak durumda yok sorumu tekrar etmekte fayda görüyorum bahsettigim 1000w amfi ve 1000w sub yanina on kapilara componant arkayada 16.5 yada 16 cm hoparlor dusunuyorum ve tavsiyenize ihtiyacim var

Pioneer modelinde crossover filtre yok hocam tavsiye etmem jbl gto508c ye 200 küsür verene kadar infinity referance 6500cx tavsiye ederim kalite ve ses olarak daha iyi memnun kalırsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.