|
Sony Xperia 1 III detayları açığa çıktı
-
-
başlığı okuyunca eski sony mi kaldı demiştim.. Özellik olarak telefon güzel ancak fiyat rekabetçi değil.. çinli abileri üzer kendisini
-
Bence isim şu şekilde olmalıydı. Böyle çok yavan olmuş.
Sony 1 III IIII IIIIIII
Bu adamların pazarlama bölümleri ne iş yapıyor acaba. Bir Lg bir Sony, ikisinin de mobil pazarda yaptığı ölümcül hataları şirkette kimse görmüyor herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelde alayım seni.burada satılmayan sony leri tanıtmayın,çünkü gördükçe ah lanıyorum,sana ne zaman ulaşacağız.seni hep sevdim sony.beni samsunggalaxys10e itiverdin,....
-
Ah Sony,
hem hendini hem bizi yaktın
-
4k 120 hz oled anladım yanına 50 bin mah powerbank verseler bari
-
Yapma işte! Şu kârdan vazgeç artık Sony! Silineceksin piyasadan! Steve Jobs'ın bile örnek aldığı firmasın sen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce adam gibi bir isimlendirme yapsınlar.. O ne öyle 1-3
-
O nasıl ekran öyle ya. Adamlar gerçek amiral gemisi yapıyorlar ama para dayanmaz buna.
8K çeker heralde.
-
Hani bu model orta yüksek amiral olarak çıkacaktı. Ne yapıyorsun Sony ne ? Neyse sadede gelirsek telefon 10 numara 5 yıldız sadece batarya büyük olmalıydı onuda bakalım optimizasyonlar gösterecek. Birazda fiyatı tuzlu ama güzel telefon. -
6.5 inç ekranda 4K.. Bu kadar saçma olabilir ancak. Koca 32 inçlik ekranlarda bile FHD varken 6 inçlik ekranda 4K’nın hiçbir anlamı yoktur. 4K’nın gerçek manada görüntü zevkini ancak 32 inç üzeri ekranlarda görüyoruz. 6 inç ekranda FHD ile UHD arasında gece gündüz farkı gibi bir fark yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana kameranin 64mp olacağını sanmıyorum. 1 ii de olan imx557 halihazırda mevcut olan tüm 64mp sensörlerden daha iyi çünkü
model isminde hayır yok
-
30.000₺ + KDV + ÖTV + KDV'nin ÖTV'si + ÖTV'nin KDV'si + Gelir Vergisi + Alınan Vergilerin Vergisi
Bize en az 50.000₺'ye patlar bu
-
bunu sahibindende arasak bulamayız. Ne yazacağız ki :)
-
Havet!
Neden? Telefon pazarında hele de amiral gemisi segmentinde önemli olan özelliklerin fonksiyonel olması değil havalı olmasıdır. Zaten Sony Mobile bu gerçeğin aksine hareket ettiği için bu kadar zor duruma düşmüştü, neyseki şuan doğrusunu yapıyorlar. Eğer Sony bu cihaza 4K ekran koymazsa bu telefonu alanlar elin Çinli telefonunda 4K ekranları görünce ezilmiş ve mutsuz hissedecek.
Fark yok diyorsanız gözünüz bozuk olabilir. Ya da benimki iyi görüyordur. İnce çapraz çizgilerde piksellenme ve kalınlık dalgalanmasını minimize etmek için 4k gayet iyi. 4k Hiç kullanmadım ama elimdeki FHD'nin piksellenmelerinin yarıya düşeceğini bilmek bana 4k iş görür dedirtiyor.
Gözüm gayet iyi. Sizinki biraz psikolojik gibi görünüyor. QHD ile UHD arasındaki farkı anlamanızın mümkünatı yok. UHD bu boyuttaki cihazlar için gereksizdir. Ayrıca torrent üzerinden indirilen çoğu film FHD olduğu için UHD ekranda sırıtıyor. FHD telefonlar için yeterlidir. Özellikle amaç içerik izlemekse FHD üzerindeki çözünürlükler gereksizdir. -
4K Oled ekran, 16 GB, 5000 mAh bataryayı iphone 15 te bile göremeyeceğimiz için fiyat normal. Sony geleceğin teknolojisini sunuyor
4k 120 hz oled anladım yanına 50 bin mah powerbank verseler bari
|
Gelde alayım seni.burada satılmayan sony leri tanıtmayın,çünkü gördükçe ah lanıyorum,sana ne zaman ulaşacağız.seni hep sevdim sony.beni samsunggalaxys10e itiverdin,....
|
Bence isim şu şekilde olmalıydı. Böyle çok yavan olmuş.
Sony 1 III IIII IIIIIII Bu adamların pazarlama bölümleri ne iş yapıyor acaba. Bir Lg bir Sony, ikisinin de mobil pazarda yaptığı ölümcül hataları şirkette kimse görmüyor herhalde. |
6.5 inç ekranda 4K.. Bu kadar saçma olabilir ancak. Koca 32 inçlik ekranlarda bile FHD varken 6 inçlik ekranda 4K’nın hiçbir anlamı yoktur. 4K’nın gerçek manada görüntü zevkini ancak 32 inç üzeri ekranlarda görüyoruz. 6 inç ekranda FHD ile UHD arasında gece gündüz farkı gibi bir fark yok.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X