adam sana kotu niyetle bişey soylememiş neden laf atıyosunki.
18 yasında babanın parasıyla almıssındır zaten o telefonuda ondan koymustur sana soylenenler
sana tavsie verip zamanını dogru karar vermene ayıran insanlara laf soyluyosun o telefonda elinde patlar zaten senin cocuklar temiz kullanamaz cunku.
quote:
Orijinalden alıntı: ANTtuArRi
quote:
Orijinalden alıntı: kobe83
quote:
Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya
Hayırlı olsun.SGS II faciası. :D
Git babanla dalga geç.....
18 yasında babanın parasıyla almıssındır zaten o telefonuda ondan koymustur sana soylenenler
sana tavsie verip zamanını dogru karar vermene ayıran insanlara laf soyluyosun o telefonda elinde patlar zaten senin cocuklar temiz kullanamaz cunku.
Daha yeni gördüm mesajı.Arkadaş söyleyeceklerimi söylemiş teşekkür ediyorum ATTtuArRi ye. @kobe83:Sana bir daha öneride bulunursam 2 olsun.Diğer arkadaşlar da benim gibi düşünecektir.
yazalı daha 10 saniye olmadı bu ne hırs hocam bi sakin ol :)
bu arada bende galaxy ace kullanıcısıyım goren galaxy s2 zannediyo walla ,
tipi birebir aynı nerdeyse yalnızca boyut farkı war
telefoncuda yan yana koydum benimkinden biraz<cık ince bide buyuk o kadar
telefonumu seviyorum :D
quote:
Birisi eskiden mesaj yazdığım bir konuya mesaj atarsa beni uyarıyor forum.Yemin ederim geçen gün durakta beklerken genç bir arkadaşın elinde Gio vardı 2 saat bakakaldım.SGS II mi değil mi diye anlamaya çalıştım.
quote:
quote:
Birisi eskiden mesaj yazdığım bir konuya mesaj atarsa beni uyarıyor forum.Yemin ederim geçen gün durakta beklerken genç bir arkadaşın elinde Gio vardı 2 saat bakakaldım.SGS II mi değil mi diye anlamaya çalıştım.
bide gio dusun yani
gio galaxy s1 e andırıyo hafiften ama samsung o kadar çakal bi firmaki yaptığına bak..
ilk once s1 in tipini çok guzel yapmıyo sonra s2 nin tipini birebir aceyle aynı yapıyo
bu herkesden cok bana yaradı diye dusunuyorum
cunku s2 nin birebir aynısı yalnızca biraz kucugu
kaç kişi h.o s2 almıssın dedi saol dedim gecdim
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Hayırlı olsun. :) Yakında Galaxy S II faciası diye bir başlık açarsan hiç şaşırmam. :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kobe83
quote:
Hayırlı olsun.SGS II faciası. :D
Git babanla dalga geç.....
18 yaşımda olduğu nerden çıkardın Gereksiz adam. Ben kendi paramı kendim kazanıyorum sana laf düşmez kimsenin avukatlığı yapma burda yaylan şimdi.
Samsung Galaxy S 2 Süper Tlf herkese tavsiye ederim.....
@kobee 83 adam sana bir espri yapıyor eğer kaldormıyorsan sen yaylan burdan yada hiç tavsiye isteme o zamn git bir tekno markette dene ona göre al tmm mı adam ollllll!
Arkadaşlar bn sony xperia x10 aldım çok memnunum ama simi aktaramadım tele ne yapmam lazım yardım cı olun bi
s2 bence arc s den daha iyi bir telefon, incelemelerimde bunu öğrendim, ancak aradaki fiyat farkına binaen 380 dolara arc s aldım yurtdışından. doları 1.90 sayarsanız 722 tl ye geliyor yani:D
bi sg2, bi 4s değil, ama 722 tl ye gayet ucuz geldi bana bu özelliklerle tasarımına kızlar hasta, özelliklerine erkekler
s2
quote:
Orijinalden alıntı: 123321babu
Arkadaşlar bn sony xperia x10 aldım çok memnunum ama simi aktaramadım tele ne yapmam lazım yardım cı olun bi
kardeş ben kişileri içe aktar var kayıtların içinde, ordan sim i seçiyosun, sonra da aktar diyosun bu kadar basit
ama ben daha kolay bir yoldan yaptım, simde ve eski telefonda ne varsa(nokia) bilgisayara bağladım, contacts a ekledim. sonra da sony nin programını kurdum, hepsini telefona ekledim. tam 636 kayıt, 5 dakka da bitti tabi bunları çözmek için geçen 1 saati saymıyorum:)
quote:
Orijinalden alıntı: y n s c n
@ahmetdemirci
bence de hiç bir telefon 1700 lira ve üstü para etmez. benimde vicdanım sızlar hatta kahrolurum şeytana uyupta bir telefona o kadar para versem. tabi geliri çok yüksek insan için sorun olmayabilir. ama geliri orta ve alt sınıf böyle bir telefona bu kadar para verirse bence hata eder.
Kesinlikle katılıyorum, bende veremem uyku uyuyamam yani oo derece, bide bi arızalandığını düşün eğer garantide almıyorsa yandık yandık.
arkadaşın s2'sini 1.5 metreden düşürdü ekran kırıldı. tam 420 papel gitti.
Kardeşim saol ama bn tam anlamadım kayıtlar dediğn yeri felan anlamadım net olarak yazabilir misn , kardeş bnm sony xperia x10 sd kartı tanımıyor ne yapmam lazım bilgin warsa yardım et, kardeş sony nin bilgisayara kurulan programı ne?
arc s
arc s ve s2 karsılastırması
quote:
Orijinalden alıntı: 123321babu Kardeşim saol ama bn tam anlamadım kayıtlar dediğn yeri felan anlamadım net olarak yazabilir misn , kardeş bnm sony xperia x10 sd kartı tanımıyor ne yapmam lazım bilgin warsa yardım et, kardeş sony nin bilgisayara kurulan programı ne?
https://account.sonyericsson.com/login dan giriş yapıyosun, support a giriyosun, telefonunu seçiyosun downloads a geliyosun, "PC Companion" diye bi program var onu indirir bu programda contacts eklemek için bölüm var, halledersin
quote:
Orijinalden alıntı: alimaruf Cengaver1 sat bana yada yurt dışından ucuz s2 getiren varsa alırım s2ciyimde tr çok kazık
hocam satmaya değil kullanmaya aldım, arkadaşa getirttim bende, internette satıyolar ama yurtdışından gelen telefonları, 1000 tl belki daha ucuza var sahibinden de
Kardeş orda ne üyeliğini gircez gmail üyeliği mi ?