Şimdi Ara

Sony Xperia Arc mı Samsung Galaxy s 2 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gönlüm samsung galaxy s 2 den yana ama sizce hangisi daha iyidir? yada en iyi android telefon hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum?

• Ben Sony Ericsson Arc seçtim.Bende aynı ikilemdeydim bi ara.Ama performans ararsan SGSII tabiki.
  • Galaxy S II tabiki ezer geçer. Kamera çok önemli değilse Arc almanın manası yok. Ayrıca Arc'ta bazı yazılımsal sorunlar başlamış sanırım. Kendi kendine resetliyormuş vs.
  • Arc ile galaxy s2 ayni sinifta degiller.Galaxy s2 daha performans olarak daha ustun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Arc ile galaxy s2 ayni sinifta degiller.Galaxy s2 daha performans olarak daha ustun
    performans olarak sgs 2 kesinlikle üstün. ama bana o kadar performansa gerek yok hem de çok pahalı olur dersen arc de kötü telefon değil. ama sgs 2 nin performansını bekleme.
  • sgs2 her bakımdan üstün. bir defa geleceğe dönük bir cihaz. kamerası arcden daha iyi, görüntülü görüşme özelliğide var. performans faktörünü hiç söylemiyorum bile. arc nin tek üstün tarafı tasarımı. bence 200 lira fark için arc alınmaz. sgs2 daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 2 Temmuz 2011; 23:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Galaxy S II tabiki ezer geçer. Kamera çok önemli değilse Arc almanın manası yok. Ayrıca Arc'ta bazı yazılımsal sorunlar başlamış sanırım. Kendi kendine resetliyormuş vs.

Kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Galaxy S II tabiki ezer geçer. Kamera çok önemli değilse Arc almanın manası yok. Ayrıca Arc'ta bazı yazılımsal sorunlar başlamış sanırım. Kendi kendine resetliyormuş vs.

Kesinlikle.

Alıntıları Göster
    galaxy s2 daha iyidir ama aradaki fiyat farkınıda göz önündee bulundur

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

galaxy s2 daha iyidir ama aradaki fiyat farkınıda göz önündee bulundur

Alıntıları Göster
    Galaxy s2
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Galaxy s2

Alıntıları Göster
    2si aynı sınıfta bi cihaz değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: nelasq

2si aynı sınıfta bi cihaz değil

Alıntıları Göster
    yorum yapan arkadaşlara tşk ederim peki bu Samsung Galaxy S 2 'nin şarjı kaç gün gider ortalama. Bende Samsung galaxy S vardı çok fazla şarj ediyordum. İnterneti hep açık konumda idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe83

yorum yapan arkadaşlara tşk ederim peki bu Samsung Galaxy S 2 'nin şarjı kaç gün gider ortalama. Bende Samsung galaxy S vardı çok fazla şarj ediyordum. İnterneti hep açık konumda idi.

Yukarıda yazdığım yorumu unut.Bence Galaxy s 2 Dün gittim Xperia arc alacaktım vazgeçtim.Pazartesi yada Salı günü Galaxy S 2 yada HTC Desire S alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 3 Temmuz 2011; 8:38:27 >
  • quote:

hocam sgs II kamera olarakta zaten arc'den üstün. videoda 2 kat üstün tabi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

hocam sgs II kamera olarakta zaten arc'den üstün. videoda 2 kat üstün tabi:)

Alıntıları Göster
    samsung galaxy s2 derim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16
    quote:

Yukarıda yazdığım yorumu unut.Bence Galaxy s 2 Dün gittim Xperia arc alacaktım vazgeçtim.Pazartesi yada Salı günü Galaxy S 2 yada HTC Desire S alıcam.

Noldu

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16
    quote:

Noldu

Alıntıları Göster
    ŞARJI KAÇ GÜN GİDER SAMSUNG GALAXY S 2 YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

• quote:

Yoğun kullanacaksan sadece 1 gün çoğu android telefonda olduğu gibiAma diğer özellikleri muhteşem
  • quote:

Desire HD facianı göz önünde bulundurarak Atrix diyorum. Ya da Android'den vazgeç.

@ahmetdemirci, GS II'nin daha iyi çektiğini bilmiyordum, bilgi için teşekkürler. Malûm Arc'ta Exmor sensör olduğu için bende o yönde intiba vardı. Anlaşılan bu çok methedilen Exmor sensörün şişirilmiş bir balon olduğu anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 4 Temmuz 2011; 8:09:09 >
  • hocam bilirsiniz, sensörün markasının önemi yoktur. önemli olan büyüklüğüdür. se, exmor diye koca harflerle yazarak milletin gözünü boyamakta, millet isme aldanmakta. sensörde büyüklük dışında model sorgulanacaksa cmos'mu ccd'mi o sorgulanmalıdır. ikiside hemen hemen aynı kalitede sonuçlar verir fakat dayanıklılık olarak cmos sensör daha dayanıklıdır.

quote:

quote:

Desire HD facianı göz önünde bulundurarak Atrix diyorum. Ya da Android'den vazgeç.

@ahmetdemirci, GS II'nin daha iyi çektiğini bilmiyordum, bilgi için teşekkürler. Malûm Arc'ta Exmor sensör olduğu için bende o yönde intiba vardı. Anlaşılan bu çok methedilen Exmor sensörün şişirilmiş bir balon olduğu anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

hocam bilirsiniz, sensörün markasının önemi yoktur. önemli olan büyüklüğüdür. se, exmor diye koca harflerle yazarak milletin gözünü boyamakta, millet isme aldanmakta. sensörde büyüklük dışında model sorgulanacaksa cmos'mu ccd'mi o sorgulanmalıdır. ikiside hemen hemen aynı kalitede sonuçlar verir fakat dayanıklılık olarak cmos sensör daha dayanıklıdır.

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bencede ARC almalısın, tasarım olarak bitiriyor zaten telefon.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.