Şimdi Ara

Sony Xperia Arc mı Samsung Galaxy s 2 mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece tasarım yetmeyecekse SGS II yi öneririm bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci
    hocam bilirsiniz, sensörün markasının önemi yoktur. önemli olan büyüklüğüdür. se, exmor diye koca harflerle yazarak milletin gözünü boyamakta, millet isme aldanmakta. sensörde büyüklük dışında model sorgulanacaksa cmos'mu ccd'mi o sorgulanmalıdır. ikiside hemen hemen aynı kalitede sonuçlar verir fakat dayanıklılık olarak cmos sensör daha dayanıklıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: kobe83
    ŞARJI KAÇ GÜN GİDER SAMSUNG GALAXY S 2 YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Desire HD facianı göz önünde bulundurarak Atrix diyorum. Ya da Android'den vazgeç.

@ahmetdemirci, GS II'nin daha iyi çektiğini bilmiyordum, bilgi için teşekkürler. Malûm Arc'ta Exmor sensör olduğu için bende o yönde intiba vardı. Anlaşılan bu çok methedilen Exmor sensörün şişirilmiş bir balon olduğu anlaşılıyor.

Exmor r sensor cmos sensor zaten bu yuzden daha dayanikli oldugu dogru ve video cekimlerinde daha basarilidir ve daha az isinir

• video çekimlerinde daha başarıldır diye bir kaide yok hocam ki arc n8'den video kaydındada başarılı değil. cmos sensörün tek artısı kullanım ömrü çok daha uzun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Samsung Galaxy S 2 aldım. Mutluyum herkese Tşk ederim.
  • Hayırlı olsun. :) Yakında Galaxy S II faciası diye bir başlık açarsan hiç şaşırmam. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun. :) Yakında Galaxy S II faciası diye bir başlık açarsan hiç şaşırmam. :D

ne alaka yani ?
  • SGSII ;)
  • Motorola Atrix 4G al diyecektimde neyse almışsın artık hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul

quote:

Hayırlı olsun. :) Yakında Galaxy S II faciası diye bir başlık açarsan hiç şaşırmam. :D

ne alaka yani ?

Htc Desire HD faciası diye konu açmıştı arkadaş ondan bahsediyor
  • Galaxy s2 çok iyide o kadar para vermek bilmiyorum ya, insanın içi gidiyor şahsen ben veremezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

video çekimlerinde daha başarıldır diye bir kaide yok hocam ki arc n8'den video kaydındada başarılı değil. cmos sensörün tek artısı kullanım ömrü çok daha uzun.

Ccd sensorler video cekimlerinde daha cok isinir ve uzun sureli video cekimlerinde isinmanin etkisiyle performansi duser
  • ultimance

benim fotoğraf makinamda (panasonic fz35) ccd sönsörlü. uzun videolarda çektim. 2 seneye yakındır kullanıyoum ve performans düşmesi diye birşey görmedim. hala ilk günki kalitede çeker. sorun değil yani ccd olması. çok fazla video ile işi olan adamda zaten bir video kamera alır,zaten hiç bir telefonun amacıda düğün bayram kaydetmek değildir. fotoğraf makinasını yada video kamerayı taşıyamadığın yerlerde anlık güzel gördüğün bir şeyin fotoğrafını yada videosunu kaydekmektir. bu işide hem ccd hemde cmos sensör rahatlıkla görebilir.

ynscn1903

bence de hiç bir telefon 1700 lira ve üstü para etmez. benimde vicdanım sızlar hatta kahrolurum şeytana uyupta bir telefona o kadar para versem. tabi geliri çok yüksek insan için sorun olmayabilir. ama geliri orta ve alt sınıf böyle bir telefona bu kadar para verirse bence hata eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 7 Temmuz 2011; 12:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Orijinalden alıntı: theformul

quote:

ne alaka yani ?

Htc Desire HD faciası diye konu açmıştı arkadaş ondan bahsediyor

hı anladım

• @ahmetdemirci

bence de hiç bir telefon 1700 lira ve üstü para etmez. benimde vicdanım sızlar hatta kahrolurum şeytana uyupta bir telefona o kadar para versem. tabi geliri çok yüksek insan için sorun olmayabilir. ama geliri orta ve alt sınıf böyle bir telefona bu kadar para verirse bence hata eder.

Kesinlikle katılıyorum, bende veremem uyku uyuyamam yani oo derece, bide bi arızalandığını düşün eğer garantide almıyorsa yandık yandık.
  • Hayırlı olsun.SGS II faciası. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya

Hayırlı olsun.SGS II faciası. :D

Git babanla dalga geç.....
  • quote:

Sen espiri yaptığını mı sanıyor boş gezenin boş kalfası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe83

quote:

Sen espiri yaptığını mı sanıyor boş gezenin boş kalfası.

Niye kızdın ki bu kadar
  • Adam resmen yemek yediği çanağa tükürüyor ya. Sana tavsiye de bulunan da kabahat . 1-2 espri yapmışlar ne var bunda gülüp geçeceğine laf atıyorsun, herkes biliyor senin DHD Faciası konunu
  • Bile bilir Samsung Galaxy S 2 htc desire hd ne alakası var şimdi işletim sistemleri bile sürüm farkı var. Saçma.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.