Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Jelly Bean güncellemesi bu ayın sonlarına doğru çıkacak vs deniyordu var mı bilgisi olan???
  • arkadaşlar bu telefon ile çok talihsizlikler yaşadık,

önceden fotosunu da ekledim, kızım atmış ve alt taraftan parça kopmuştu,

önceki günde telefonu yola düşürdük, gittik, üstünden arabalar geçmiş, biri almış yerden dükkanın birine bırakmış (cepe atmamış) dükkancıda bize ulaştı (buda cebe atmadı), gittim aldım telefonu esnaftan.

1- ekran sol üstte çatlama
    2- ekran ortada küçük ama çok sayıda çizik
    3- arka kapak, çizik çuzuk ezik
    4- en baştaki sağ alttaki kırık

toplam bu olayların hepsi daha 1 ay olmadan oldu :) normalde asla bir telefonu bukadar çabuk eskitmedik, çok ilginç ya istemeden başına herşey geldi telefonun.

şu an çalışıyor bir problem yok.

sony centere gittim, vatandan aldığımı söyledim, bu bu bu oldu dedim, nö'rek dedim, eleman servis yapar muhtemelen değiştirir dedi.

ama teleservis ya da vatan'a götürün dedi,

sorularım;

1- sony center almak zorunda değil mi? sony sitesinden baktım, sanki buna benzer ibare gördüm
    2- teleservis iyi değişmiş bir de asyaservis varmış hangisine bırakalım?
    3- vatan'a götürmek mi mantıklı yoksa çok mu uzar süreç ?

garanti konusunda her türlü fikre, yoruma açığım, örneğin değiştirmez ya da sizin hatanız derlerse napalım?

not: telefona araç testi yapmak isteyen arkadaş, o kadar da güvenme telefona, başka bir konuda halıya düşüp parçalanmışı var:)

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

arkadaşlar bu telefon ile çok talihsizlikler yaşadık,

önceki günde telefonu yola düşürdük, gittik, üstünden arabalar geçmiş, biri almış yerden dükkanın birine bırakmış (cepe atmamış) dükkancıda bize ulaştı (buda cebe atmadı), gittim aldım telefonu esnaftan.

toplam bu olayların hepsi daha 1 ay olmadan oldu :) normalde asla bir telefonu bukadar çabuk eskitmedik, çok ilginç ya istemeden başına herşey geldi telefonun.

sony centere gittim, vatandan aldığımı söyledim, bu bu bu oldu dedim, nö'rek dedim, eleman servis yapar muhtemelen değiştirir dedi.

sorularım;

1- sony center almak zorunda değil mi? sony sitesinden baktım, sanki buna benzer ibare gördüm

garanti konusunda her türlü fikre, yoruma açığım, örneğin değiştirmez ya da sizin hatanız derlerse napalım?

not: telefona araç testi yapmak isteyen arkadaş, o kadar da güvenme telefona, başka bir konuda halıya düşüp parçalanmışı var:)

teşekkürler

ustunden arabalar gecmis ve hala calisiyorsa bu iyi haber..

ancak telefona neden bu kadar iskence cektirdiiginizi anlayamadim..

olan olaylardan dikkatsiz biri oldugunuzu cikariyorum..

eger telefon tamir ettirilip kullanacaksaniz size ufak bir tavsiye, telefonler icin uretilen boyuna asmali seyler var, ve telefonun kapagini kalgirirsaniz sol alt kosede bu seylerirn takilmasi icin yer var, boylelikle elinizden dusme korkusu olmadan kullanabilirsiniz..

fikir vermek amaclidir sakin baska turlu anlamayin...

• hocam Allahtan galaxy s3 vs gibi aşırı hassas bir telefonun yokmuş , yoksa şu an moleküllerine ayrılmış olurdu herhalde , telefon servis konusuna gelince nerdeysen aldıysan oraya vermen lazım garanti için , mesela ben sony centerdan aldım o tip bir durumda sony centera götürmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

Arkadaşlar Jelly Bean güncellemesi bu ayın sonlarına doğru çıkacak vs deniyordu var mı bilgisi olan???

Ics yi gördükten sonra değil jely beli, holi beli de gelse artik gözüm de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili arkadaşlar normalde asla böyle kullanmıyorz telefonu, bu öyle bir şey oldu ki sanki yaradan sony xperia go'yu bizim üzerimizden sınadı :)

yani ben bir telefonu rahat yıllarca kullanırım bozmadan, eşim 3 yıl lg kullandı, ben bu telefonu eşime aldım, kızım aldı yere attı kırdı (normalde telefonu almaz, vermeyiz ama denk getirdi ki ne lg ne benim ideos kırılmamıştı ama bu hemen kırıldı) yere düşürmek ve araçların üzerinden geçmesi ise tamamiyle şans yani, kırk yılda bir denk gelir o da bu telefona denk geldi ve dediğim gibi sınanıyoruz galiba:))

valla garanti dahilinde yapılır umarım yoksa çok uğraştıracak bizi, ama ne yalan söylim kırılması belki dayanıklı olmadığının göstergesi ama üzerinden bilinmeyen sayıda araç geçmesine rağmen çalışması ve hala tek parça ve görünmez çatlakların olması bence güzel bir şey, tekrardan alıcam bu telefondan ya da acero s'den.

bana lazım olan şey garanti tavsiyesi yani şöyle yaparsan işini hızlıca halledersin, şunu dersen-yaparsan değiştirirler gibi...

• arkadaşlar bir liste yapsak telefon kimlerde var diye ?
  • bende var liste yaparsanız benide ekleyin 1 ay oldu herhalde alalı ve cok memnunum yaklaşık 1.5 metreden mermer zemine sert bir şekilde düştü ama hiçbirşey olmadı bitek arka kapağında yerde surtundugunden dolayı bir kaç çizik var ama çok dikkatli bakmak gerekiyor görebilmek için.
    Yani ben gayet memnunum klavye tavsiyesi yaparsanız sevinirim :) klavyesi sevmedim SwiftKey yükledim ama oda sarmadi
    Tarayıcı olarak boatbrowser ı oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIRK4N -- 17 Aralık 2012; 17:34:37 >
  • Dün bende ilginç bir sorun yaşadım. Gece yatarken telefona bakmıştım %70 lerdeydi şarjı. Sabah tel ile hiç uğraşmadan aldım. 2 saat sonra telefondan hava durumana bakayım dedim pil %16 ya düşmüştü. (Kalktıktan sonra telefonla ilk dokunduğum an) Firefoxa girer girmez şarj bitti. Bu neydi şimdi? Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

arkadaşlar bu telefon ile çok talihsizlikler yaşadık,

sorularım;

teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun. Sony Center'ların sattığı telefonlar Sony Euroasia garantili oluyor, diğer mağazalardan aldığınız ise Teleservice garantili. Şu ana kadar Telservice'e hiç telefon vermedim ama Asya Telekom'a çok telefon verdim. Garanti kapsamına girer mi girmez mi onu bilemem ama Asya Telekom'da parça fiyatları daha ucuzdur. Bence arayıp bir sormayı deneyin önce 2 firmaya da hangisi garanti kapsamında değerlendirmeye daha yakınsa ona gönderin

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhan81

arkadaşlar bir liste yapsak telefon kimlerde var diye ?

Bende var

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhan81

arkadaşlar bir liste yapsak telefon kimlerde var diye ?

Bende var

• quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

fiyat olarak 250 euroya almanyadan getirttim +100 tl de vergi dairesine 20 tl de telefoncuya vereceğim toplamda bana 670 maal olacak.türkiyede satısa sunulmadı henüz ama eylülün başında satısa sunulur die tahmin ediyorum ama telefon harbiden güzel.

kardeş telefonda Türkçe dil desteği var mı android hiç kullanmadım google play den sorun olursa dil yüklenebilir mi Amerika dan alacak olsam bunlar düşündürüyor beni ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksson

Dün bende ilginç bir sorun yaşadım. Gece yatarken telefona bakmıştım %70 lerdeydi şarjı. Sabah tel ile hiç uğraşmadan aldım. 2 saat sonra telefondan hava durumana bakayım dedim pil %16 ya düşmüştü. (Kalktıktan sonra telefonla ilk dokunduğum an) Firefoxa girer girmez şarj bitti. Bu neydi şimdi? Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Bu tür şarj sorunları bende de oluyor.. Telefonla çok oynuyorum ama oynamasamda günlük şarj istiyor gibi. . Birçok uygulamayı devredışı bıraktım. Yapabileceğimiz ne var bilmiyorum. Ayarlar - güç yönetiminden - uzatılmış bekleme modunu da ayarladım.

• Jelly bean geldiğinde inş sorun çözülür çünkü burdaki ark ların dediğini dikkate alarak gala GB sürümünü kullanıyorum. Ama JB de Mart sonu gelecekmiş niye bu kadar geciktiriyorlar anlamak mümkün değil. Neyse Sola mı alsam diye düşünüyordum 1 ay önce Allahtan almamışım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-cizgisi

quote:

Orijinalden alıntı: buraksson

Dün bende ilginç bir sorun yaşadım. Gece yatarken telefona bakmıştım %70 lerdeydi şarjı. Sabah tel ile hiç uğraşmadan aldım. 2 saat sonra telefondan hava durumana bakayım dedim pil %16 ya düşmüştü. (Kalktıktan sonra telefonla ilk dokunduğum an) Firefoxa girer girmez şarj bitti. Bu neydi şimdi? Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Bu tür şarj sorunları bende de oluyor.. Telefonla çok oynuyorum ama oynamasamda günlük şarj istiyor gibi. . Birçok uygulamayı devredışı bıraktım. Yapabileceğimiz ne var bilmiyorum. Ayarlar - güç yönetiminden - uzatılmış bekleme modunu da ayarladım.

bir kac konuda sIkinti cikarmasina ragmen aldigim gunden itibaren beni en cok memnun eden yonu sarji oldu.. guncellmeden sonra daha bir iyilesme oldu gibi ama telefonun duzensiz kullandigim icin bazen bir gunde biterken bazen uc gunu goruyor ama en azindan bir video izlerken falan sarjin hizli azalmadigini gormek iiyi.. szlerin neden bu kadar dertli oldugunuzu anlamadima cikcasi, yoksa bende guclu bir baterejmi var?? en szon dun gece biraktigimda yuzde84 olan sarj sabah 81 deydi. ama hersey kapali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusone -- 19 Aralık 2012; 15:39:45 >

• güncelledim ve rootladim set cpu yükledim suan gayet memnunum şarjı sabah aldıktan yatan kadar rahat gidiyor görsellik baya artmış tavsiye ederim

• Telefonu bugün aldım yapabileceğim güncellemeler, iyi uygulamalar nelerdir? Birde şarj kısmında pilin yanına yüzde kaç kaldığı yanmıyor onu nasıl ayarlayabilirim?

• Arkadaşlar benim go'nun ekranın da tamamında yukarıdaki fotoğrafa benzer (muntazaman simetrik sıralı) minik ışık/beyaz nokta vs görülüyor ekranı sağa sola çevirdikçe fark ediyorum, bunun sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihadsamil

quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

fiyat olarak 250 euroya almanyadan getirttim +100 tl de vergi dairesine 20 tl de telefoncuya vereceğim toplamda bana 670 maal olacak.türkiyede satısa sunulmadı henüz ama eylülün başında satısa sunulur die tahmin ediyorum ama telefon harbiden güzel.

kardeş telefonda Türkçe dil desteği var mı android hiç kullanmadım google play den sorun olursa dil yüklenebilir mi Amerika dan alacak olsam bunlar düşündürüyor beni ???

Türkçe dil desteği ile geliyor yurt dışından alman sorun olmuyor kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.