Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

Üzerindeki jelatin gerçekten kaliteli yazık olmuş ama görevini yerine getirmiş en azından :)
    Geçmiş olsun.

Saolun hocam inşallah ekrana zarar gelmemiştir, Henüz çıkartmadım ekran koruyucuyu, Baya arkadaş nasıl çıkartılacak zor çıkıyor vs diyordu benimki bir örnek oluşturur artık daha önce belirttiğim yollar ile çıkartmaya çalışacağım.
    En kısa zamanda Hepsiburada'dan Case 4U Sony Xperia ion LTE Ekran Koruyucu ( Parmak izi bırakmaz ) ürününü alacağım İpg'nin fiyatı artmış kargo dahil 50 lira okadar veremem şuan için.

case 4u tavsiye etmem hocam ben ilk gg den aldım mat ekran koruyucu kalitesi hiç hoşuma gitmedi,fiyatı yüksek dedim hb den case 4u alayım dedim ve gelen ürün beni şok etti gg den aldığım ile aynı marka çin markası sadece dıştan ufak bir etiketle case4u etiketi yapıştırmışlar gg den aldığım 3 adeti 10 tl lik ekran koruyucu ile marka açıklamalar noktasına virgülüne aynı bilginiz olsun.

• hmm anladım hocam valla iyi söylediniz, hepsibırada'ya güvenip alacaktım, Başkada çeşit yok pek artık mecburem biraz bekliyerek İpg alacağım başka yolu yok
  • cm10 dan sıkılanlarhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1801752bu sitede 900e yakın tema var isteyen indirip kurabilir :)
  • Arkadaşlar Xperia ION için stock GB romu varmı bu ICS rami resmen sömürüyor. Telefonda daha doğru düzgün yüklü uygulama yok boş ram 180 MB civarı hep. Xperia S de GB kullanıyorum 100'e yakın uygulama ve oyun yüklü ram 300 MB dan aşaığı hiç düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 6 Mayıs 2013; 15:42:52 >
  • hocam çok sağol verdiğin cevap için ama.ben bi telefonu alınca 5 yıl kullanan birisiyim.şu an elimde hala nokıa n97 var..burda belli..

Onun için uzun vadede yeterli olması gerekiyo.İzlediğim tanıtım videosuda bunu söylüyodu şu an için lt28 in işlemcisi yeterli ama.Yeni oyun ve programlarla bu sene içinde eskidiğini görüceksiniz vs diyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutradi

hocam çok sağol verdiğin cevap için ama.ben bi telefonu alınca 5 yıl kullanan birisiyim.şu an elimde hala nokıa n97 var..burda belli..

Onun için uzun vadede yeterli olması gerekiyo.İzlediğim tanıtım videosuda bunu söylüyodu şu an için lt28 in işlemcisi yeterli ama.Yeni oyun ve programlarla bu sene içinde eskidiğini görüceksiniz vs diyodu.

dostum ben telefonda oyun hiç oyanamıyorum şimdi çıkarsalar mesela telefona crysis ben oynamamki ya oynasam ne değişicek aç kapa yüzde5 şarjını yicek su gibi şarj gidicek ve alev gibi yanan telefonun olucak yani benim arada sırada oynadığım subway surfers,temple run,ıce rage başka oyun yok bunlarda zaman geçmesi için başka yok

• quote:

hmm anladım hocam valla iyi söylediniz, hepsibırada'ya güvenip alacaktım, Başkada çeşit yok pek artık mecburem biraz bekliyerek İpg alacağım başka yolu yok

ipg koruma bende istiyorum ama uygulama şekli beni tedirgin ediyo,ipg korumayı ıslatıp suyunu kenarlardan çıkartmak filan :)
  • arkadaşlar teli kapatmak istediğimde (bu her 3 kapatma girişiminin 1 inde kesin oluyor) tel kapanmıyor kendini yeniden başlatıyor,sizinde başınıza geliyor mu bu durum?
  • Ben de uzun kullanan biriyimdir teli bozulmadığı sürece. Teknoloji bu hızla geliştiği sürece sen istediğin teli al zaten 5 sene sonra o da ihtiyaçlarını karşılamayabilir.
    Dediğim gibi ne istediğini biliyorsan karar senin.

@constantine41:
    Böyle bir sorun hiç yaşamadım. Her kapattığımda kapandı tel.

@serco05:
    Hocam İlk çıktığı zaman gb olarak çıktı sanırım bu tel daha sonra ics güncellendi diye biliyorum ben.
    Nette araştırılsa bulunur mutlaka gb stock yazılım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

Ben de uzun kullanan biriyimdir teli bozulmadığı sürece. Teknoloji bu hızla geliştiği sürece sen istediğin teli al zaten 5 sene sonra o da ihtiyaçlarını karşılamayabilir.
    Dediğim gibi ne istediğini biliyorsan karar senin.

@constantine41:
    Böyle bir sorun hiç yaşamadım. Her kapattığımda kapandı tel.

@serco05:
    Hocam İlk çıktığı zaman gb olarak çıktı sanırım bu tel daha sonra ics güncellendi diye biliyorum ben.
    Nette araştırılsa bulunur mutlaka gb stock yazılım.

bende 3 kapanmadan 1 inde yapıyor kesin kapatmak yerine yeniden başlat yapıyor telefon ve aramalarımda karşı taraf açtığında ilk kelimemi duymuyorlar bende bu iki sorun var sadece inşallah bu ay sonu gelecek yeni güncelleme ile düzelir her şey bunlar küçük sorunlar teli bu yüzden servise filan götürmem.

• beyler bi sorum olcak. whatsapp dan arkadaşımın gönderdiği videoyu albümden silmiştim ancak filmler klasöründe kalmış. ordada sil seçeneği yok.videoya tıklıyorum oynatılamıyor diyo. nasıl kaldırabilirim ordan?
  • Sorununuz yazılımsal gibi geliyor bana. Güncellemeyi bekleyin hala devam ediyorsa servise götürmekte fayda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaz

beyler bi sorum olcak. whatsapp dan arkadaşımın gönderdiği videoyu albümden silmiştim ancak filmler klasöründe kalmış. ordada sil seçeneği yok.videoya tıklıyorum oynatılamıyor diyo. nasıl kaldırabilirim ordan?

@safaz
    Dosya yöneticisi ile Whatsapp'a girerek kalıntı dosya varmı bakın varsa silin olmassa,
    uygulamlardan filmler uygulamasını açarak verileri temizle deyin belki düzelebilir.

@serco05
    Telefon İcs ile çıktı hatta Sony'nin ilk ics'li telefonu oldu.
    Xperia İon LT28at gb çıkmıştı fakat at'nin romu h'ye uymayacaktır.
    Karşılaştığınız sorunlara gelince bende 100'e yakın uygulama oyun var ve oyunlar 1-2 gb lik oyunlar hep ram boşta 250-300 arasında değişiyor.
    Size tavsiyem telefonu günde birkez kapatıp açın arka plandaki gereksiz uygulamalar kapanacaktır ramde bugda kalan dosya varsa sıfırlanacaktır.
    Biraz bekleyin jb'yi deneyin umduğunuzu bulamassanız Cm'ye geöip rahat edin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safaz

beyler bi sorum olcak. whatsapp dan arkadaşımın gönderdiği videoyu albümden silmiştim ancak filmler klasöründe kalmış. ordada sil seçeneği yok.videoya tıklıyorum oynatılamıyor diyo. nasıl kaldırabilirim ordan?

@safaz
    Dosya yöneticisi ile Whatsapp'a girerek kalıntı dosya varmı bakın varsa silin olmassa,
    uygulamlardan filmler uygulamasını açarak verileri temizle deyin belki düzelebilir.

@serco05
    Telefon İcs ile çıktı hatta Sony'nin ilk ics'li telefonu oldu.
    Xperia İon LT28at gb çıkmıştı fakat at'nin romu h'ye uymayacaktır.
    Karşılaştığınız sorunlara gelince bende 100'e yakın uygulama oyun var ve oyunlar 1-2 gb lik oyunlar hep ram boşta 250-300 arasında değişiyor.
    Size tavsiyem telefonu günde birkez kapatıp açın arka plandaki gereksiz uygulamalar kapanacaktır ramde bugda kalan dosya varsa sıfırlanacaktır.
    Biraz bekleyin jb'yi deneyin umduğunuzu bulamassanız Cm'ye geöip rahat edin

eyv hocam verileri temizle yaptım düzeldi.sağolasın

• selamlar, tecrübeli arkadaşlara günün sorusu bu usb hata ayıklama modu nedir ? birde benim sık sık sd kartımda sıkıntı oluyor, bilgisayarla bağlantıyı keserken zaman zaman kartın simgesi üzerinde ünlem işareti çıkıyor ve sd kart bozulmuş şimdi biçimlendirme yapılsın mı diyor ? mecburen yapıyoruz ve tüm veriler siliniyor.. Ne yaomak gerekli, güvenemiyorum bu yüzden sd karta..
  • JB'yi yüklediğimizde de CM9 gibi pil kullanım süresi uzar mı?CM yükleyecektim ama dediğinize göre JB'ye az bi' zaman kalmış, tavsiyenize uyarak beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö_mer -- 8 Mayıs 2013; 17:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er7an

selamlar, tecrübeli arkadaşlara günün sorusu bu usb hata ayıklama modu nedir ? birde benim sık sık sd kartımda sıkıntı oluyor, bilgisayarla bağlantıyı keserken zaman zaman kartın simgesi üzerinde ünlem işareti çıkıyor ve sd kart bozulmuş şimdi biçimlendirme yapılsın mı diyor ? mecburen yapıyoruz ve tüm veriler siliniyor.. Ne yaomak gerekli, güvenemiyorum bu yüzden sd karta..

@er7an;
    Usb hata ayıklama modu (USB Debugging) telefona sınırsız erişim sağlıyor normalde o işaretli olmasa bilgiayar telefonun değiştirilmesi gereken (root,flash, brick tel. düzeltme) için gerekli yerlere komutları gönderemez, Aslında geliştiriciler için olan birşey Android Sdk ile ekran görüntüsü alma test yapma vs herşeyi yapabilirsiniz.

Sd kart sorununa gelince birkaç kez bendede oldu o yüzden düzenli aylık yedek alıyorum, sebebini bilmiyorum açıkcası. Birde hafıza karıtını hiç çıkartmıyorum ve veri iletişimi için kablo kullanmıyorum sadece airdroid yada bluetooth üzerinden dosya akratımı yapıyorum bu şekilde henüz hata almadım sd kart la ilgili.

@Ö_mer;
    Jb illaki bataryaya katkı sağlayacak Cm kadar olmasada ona yakın bir sonuç alırsınız. Siz beklemeye devam edin dün Xperis S için güncelleme yayınlandı eli kulağında az kaldı güzel günler göreez güneşli günler

• S için de mayıs sonu yayınlanacak deniyordu yanlış hatırlamıyorsam, o halde çok da beklemeyeceğiz belki de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu iphone4s kulaklığı ile kullanan varmı arkadaşlar benim telefon görmedi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö_mer

S için de mayıs sonu yayınlanacak deniyordu yanlış hatırlamıyorsam, o halde çok da beklemeyeceğiz belki de.

s için dün yayımlandı dağıtımıda 1-2 hafta içerisinde olur kesin, hadi hayırlısı :)
    http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=20799

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.