Şimdi Ara

Sony Xperia L mi General Mobile Discovery mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar siz olsanız hangisini seçerdiniz ? Babamın kafasına general mobile discovery'i sokmuşlar.. Ben sony'den yanayım sizinde fikirlerinizi almak istedim.

• Babanız telefonda oyun vs oynar mı? Daha doğrusu neler yapacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Babanız telefonda oyun vs oynar mı? Daha doğrusu neler yapacak?

Telefon aslında anneme alınacak.Almışken bütçemize göre en iyisinden olsun diyorum bende.. Hele ki dokunmatiğinin çok sağlam olmasını istiyorum kendim ideos x5'ten az çekmedim..
  • quote:

Babanız telefonda oyun vs oynar mı? Daha doğrusu neler yapacak?
    Xperia L
  • Anneniz telefonla ne gibi işlevler yapar az açıklarsanız yardımcı olabilir herkes. Yani alo mesaj net facebook kamera vs vs
  • quote:

Anneniz telefonla ne gibi işlevler yapar az açıklarsanız yardımcı olabilir herkes. Yani alo mesaj net facebook kamera vs vs
    Konuşma , internet , mesajlaşma , kamerası , hoparlör , dayanıklı olması.. aklıma gelenler bunlar ama oyun yok kesinlikle oyun performansı çok önemli değil.

@0z0z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Mast -- 12 Haziran 2014; 23:09:25 >
  • Bütçeniz nedir?
  • quote:

Bütçeniz nedir?
    max 800 @0z0z
  • Xperia l iyi bir cihazdır. Kamerası muhteşem olnasa da yeterlidir. Discovery donanım olarak iyi bir cihaz olsa da sorunlarla karşılaşabileceğinden annenize tasarımı da güzel olan xperia l alın derim gayet yetecektir. Ancak bir ekleme yapayım samsunglar, discovery, piranha, huawei ve bazı birkaç model hariç operatör üzerinden görüntülü görüşme yapma imkanı yoktur.
  • quote:

Xperia l iyi bir cihazdır. Kamerası muhteşem olnasa da yeterlidir. Discovery donanım olarak iyi bir cihaz olsa da sorunlarla karşılaşabileceğinden annenize tasarımı da güzel olan xperia l alın derim gayet yetecektir. Ancak bir ekleme yapayım samsunglar, discovery, piranha, huawei ve bazı birkaç model hariç operatör üzerinden görüntülü görüşme yapma imkanı yoktur.
    İlginiz için teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alacağım. @0z0z @Frolding
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Mast

İlginiz için teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alacağım. @0z0z @Frolding
    Moto g varken bunlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinpon0101

Moto g varken bunlarmı

Alıntıları Göster
    Onada bakıyorum ama pek ısınamadım gibi.. @pinpon0101
  • quote:

Onada bakıyorum ama pek ısınamadım gibi.. @pinpon0101
    Moto g nexus guncelleme kapsamında 18 ay guncelleme alıp android 4.4.3 ile yola devam edip s400 1 gb ram stok android 1 gb ram ile oyun canavarı olup piyasada 1000 lira altı en iyi telefondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinpon0101

Moto g nexus guncelleme kapsamında 18 ay guncelleme alıp android 4.4.3 ile yola devam edip s400 1 gb ram stok android 1 gb ram ile oyun canavarı olup piyasada 1000 lira altı en iyi telefondur

Alıntıları Göster
    Bilgi için teşekkürler.. @pinpon0101
  • quote:

Bilgi için teşekkürler.. @pinpon0101

ne demek
  • Tabiki xperia L kamera ve sd kart avantaj,ve sony kalitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Tabiki xperia L kamera ve sd kart avantaj,ve sony kalitesi.
    tabikide xperia l discovery çööööööötüüüüür çöööööööp.tedavülden kaldırsalar su çöpleri cok iyii olur.
  • Moto g
  • quote:

Evet arkadaşlar siz olsanız hangisini seçerdiniz ? Babamın kafasına general mobile discovery'i sokmuşlar.. Ben sony'den yanayım sizinde fikirlerinizi almak istedim.

SONYciler gelmis yine kotuluyor telefonu.
    L'nin tek avantaji malzeme kalitesi ses + kamera.

Geriye ne kaliyorsa Discovery'nin. Discovery'e cop diyen L'yi kullanmis mi merak ettim. Telefonu hizli kullanamiyorsun oyle bir imkanin yok kitleniyor.

İci bosken millet L'yi hizli goruyor. Her telefon bosken hizli arkaplanda calisan uygulamalar olduktan sonra tirtliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu2332

Moto g
    Xperia L tabiki ama istedikleriniz daha düşük fiyata Xperia M ve Lg L70'de gayet yeterli olacaktır.Özellikle L70 çok iyi tasarımı var ve özellikleride bi hayli yeterli günlük kullanım için fiyatıda N11'de 520 Tl'ie geliyor %11 indirimi ile babalar gününe özel kaçırmayın derim.

http://www.youtube.com/watch?v=bkedm2wUTzA

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.