Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum Sony xperia L ve xperia P arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: johnsek
Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum Sony xperia L ve xperia P arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
L tabıkı,daha yenı kraıt ıslemcı ve daha guclu gpu kullanır L ayrıca kamera ve seste fıyatına gore haylı ıyıdır,L onerırım.
l daha iyi yeni nesil gpu kullanıyor
Biraz daha zorlayıp SP diyorum , ikisi arasından L
Ben bellek sorunu çekmek istemiyorum L yeter mi acaba
L ile p arasındaysan tabikidi l . P yi artık sony düşünmüyor .. Cİhazın desteğini kesti ama L için yaza kadar destek alır. Bellek sorunu derken hangi amaçla kullanacağınıza bağlı .
xperia l de hafıza konusu canınıza sıkmasın fazlasıyla yeter uygulamaları sd karta taşıyabiliyorsunuz resimleri,müzikleri sd kartta tutarsanız hiç bir sorun çıkmaz.
tabiki l p eskidi artık ve fiyatıda çok yüksek bizim burda kvk 950 tl ye satıyor p yi
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
xperia l de hafıza konusu canınıza sıkmasın fazlasıyla yeter uygulamaları sd karta taşıyabiliyorsunuz resimleri,müzikleri sd kartta tutarsanız hiç bir sorun çıkmaz.
uygulamaları sd karta taşıyabiliyormuyuz ?
Yorumlarınız için teşekkürler Sony Xperia L almaya karar verdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme