Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua video incelemesi 'Orta segment akıllı telefon yarışının yeni üyesi mercek altında' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu heyecanla bekledim. Kullanıcıya kalan hafızanın 2.90 gb olduğunu öğrenince hafıza kartıyla çözerim diye düşündüm. Fakat, tüm uygulamalar hafıza kartına atılma olayı gelse bile, dahili hafızadan çalışırken verdiği performansı vermeyeceği de belliydi. Daha sonra sessiz sedasız çıkan C4'ü gördüm ve 100 lira farkla mantıklı geldi.

Sonuçta C4 aldım. 5.5" olması nedeniyle ebatına alışmaya çalışıyorum. Onun haricinde bence f/p telefonu. Memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 liraya a5 daha mantıklı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

İyide sonyde uygulamaları karta kuramıyoruzki. Oyun oynamak isteyenler kartla artırsın demişsiniz ama kuramayacaklarki artırsalar ne olur. Benim telefonda 32gb dahili hafıza olmasına rağmen herşeyi tamamen direk karta kurmaya izin veriyor. Şaka gibi 8gb telefon s4 mini zamanında kalmalıydı.

Z3c kullanıyorum ,lolipop sürümüyle artık hafıza kartına taşıyabiliyorsun istediğin program ve ouyunu

Taşımayı sormuyorum. Taşımak için önce dahili hafızaya kurman gerekiyor ve mesela rr3 kurdun asıl yer tutan data dosyalarını taşıyamıyorsun. Yani samsunglarda öyleydi. Tamamını taşıyor mu? 100 mb tek parça bir uygulamanın da 30-40 mb kısmını anca taşıyordu. Bendeki telefonda önceden ayarlıyorsun uygulamaları nereye kuracağını hep oraya kuruyor.

• M4aqua=çöp zenfone 2 varken

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

M4aqua=çöp zenfone 2 varken

Ben bu telefonu yarın alıcam kısmetse, ama öyle bişey dedin ki topram böyle varya damardan girdin yani. Sorum şu :
    ZENFONE 2 GELDİ Mİ TÜRKİYE'ye???

• quote:

Şimdi baktım gelmiş. Dediğine sonuna kadar katılıyorum. M4 aqua bunun yanında çöp

• Yasinayaz23 Y kullanıcısına yanıt
    Asus o tasarimi bir degistirsin ondan sonra gelsin ha alt tuslarada led koysun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Şimdi baktım gelmiş. Dediğine sonuna kadar katılıyorum. M4 aqua bunun yanında çöp

M4 aqua konusundasin dostum gelip burda zenfone 2 ye cop diyceklerdir dikkat etzenfone 2 tam f/p cihazi gidip almalisin kesinlikle

• Yıl 2015 hala 8gbli telefon üretiyorlar.

Gerçekten yazık !!

• quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Asus o tasarimi bir degistirsin ondan sonra gelsin ha alt tuslarada led koysun.

Tuslari ekranin icine koyucagina varsin led siz ekranin disina koysun ayrica led i cokta aramiyorum acikcasi gece bi tek sıkıntı olususturuyor oda ilk 1 hafta sonra alisiyorsun zaten. Tasarim olarakda cok guzel cihaz soylendigi kadar kalin degil yanlari 5mm oldugu icin hissetmiyorsunuz bende zenfone 5 var telefondan anlmiyan arkadaslarim ne kadar ince diyor cihazi alttan gosterince kalinmis diyor hissetmiyorsunuz ayrica buyukluk hic sorun degil ekrani zaten kuciltup buyultuyorsunuz zenfone 5 ede geldi bu ozellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Bu telefon şirketleri adamı sinir hastası yapmak için çalışıyorlar ,Ya SAF beyinsizler ya da kötü niyetliler başka bir açıklama olacağını düşünmüyor ,Be gerizekalı Sony !!!!Kamera konusunda en iyi konumda olan şirketsin ,her türlü imkan emrinde ,e kalkıp da neden adam akıllı yazılım yapmazsın bu telefona da vga kamera ölçeğinde foto sunarsın..Berbat resim çekiyor , 10 sene önceki sony ericcson k200 daha iyi foto çekiyor 2 mp olmasına rağmen!aynı berbatlık z3compactta da var.Rezalet !Geriye eleştirilecek bir şey yok...XDA da ne bileyim internette bunun kamerasını iyileştirecek patch vb. var mıdır??

kardeş kamerası herhalde daha kötü olacak çünkü sony dünyanın en büyük fotoğraf makinesi üreten markalarından biri bu yüzden telefonların kamerasını çok güçlü yapıp kendi kendine rakip olmak istemiyor zaten sony marka telefon alıyorsan müthiş bir kamera performansı beklemeyeceksin

Aynen oyle en iyi kamerayi koysalar kime lens saticaklar pazarlama stratejisi ama burdaki 2000li cocuklar anlamaz

Gerçekten nasıl bu kadar cahil ve boş konuşabiliyorsunuz, nerden geliyor bu cesaret özgüven hayret birşey ya.. Sony kendikendi lenslerine rakip olmak istemezmis

Sen bir s6,iphone 6 ve lg g4 ün bir kamerasına bak, fazla yorum yapma, rezil olursun böyle

Al iste geldi bi tane cahil.Anlamazsin kardesim sen burda sayfa sayfada yazsam anlamazsin.Sadece bi ornek vereyim anlarsin eger kafan calisiyorsa Volkswagen porsche firmasinin sahibi ayni zamanda bi cok firmanin.Neden porsche gibi aerodinamigi yuksek spor bir arac tasarlamiyor ? Ellerinde bi cok imkan varken ? Herkesin pazari anlasmasi satis politikasi farkli ama sen bunu anlamazsin bunun icin okul okuman cesitli yerlerde calisman lazim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Bu telefon şirketleri adamı sinir hastası yapmak için çalışıyorlar ,Ya SAF beyinsizler ya da kötü niyetliler başka bir açıklama olacağını düşünmüyor ,Be gerizekalı Sony !!!!Kamera konusunda en iyi konumda olan şirketsin ,her türlü imkan emrinde ,e kalkıp da neden adam akıllı yazılım yapmazsın bu telefona da vga kamera ölçeğinde foto sunarsın..Berbat resim çekiyor , 10 sene önceki sony ericcson k200 daha iyi foto çekiyor 2 mp olmasına rağmen!aynı berbatlık z3compactta da var.Rezalet !Geriye eleştirilecek bir şey yok...XDA da ne bileyim internette bunun kamerasını iyileştirecek patch vb. var mıdır??

kardeş kamerası herhalde daha kötü olacak çünkü sony dünyanın en büyük fotoğraf makinesi üreten markalarından biri bu yüzden telefonların kamerasını çok güçlü yapıp kendi kendine rakip olmak istemiyor zaten sony marka telefon alıyorsan müthiş bir kamera performansı beklemeyeceksin

Aynen oyle en iyi kamerayi koysalar kime lens saticaklar pazarlama stratejisi ama burdaki 2000li cocuklar anlamaz

Gerçekten nasıl bu kadar cahil ve boş konuşabiliyorsunuz, nerden geliyor bu cesaret özgüven hayret birşey ya.. Sony kendikendi lenslerine rakip olmak istemezmis

Sen bir s6,iphone 6 ve lg g4 ün bir kamerasına bak, fazla yorum yapma, rezil olursun böyle

Al iste geldi bi tane cahil.Anlamazsin kardesim sen burda sayfa sayfada yazsam anlamazsin.Sadece bi ornek vereyim anlarsin eger kafan calisiyorsa Volkswagen porsche firmasinin sahibi ayni zamanda bi cok firmanin.Neden porsche gibi aerodinamigi yuksek spor bir arac tasarlamiyor ? Ellerinde bi cok imkan varken ? Herkesin pazari anlasmasi satis politikasi farkli ama sen bunu anlamazsin bunun icin okul okuman cesitli yerlerde calisman lazim

yav he he, inan bu durumun aksini savunmandan dolayı seninle tartışmayacağım..

okul mokul okuman lazım, yaşının belli bir olgunluğa ulaşması lazım, vs vs, bir sürü şeye ihtiyacın var yani pazarı anlaman için, o yüzden inandığın şeyden vazgeçme

• quote:

quote:

quote:

M4 aqua konusundasin dostum gelip burda zenfone 2 ye cop diyceklerdir dikkat etzenfone 2 tam f/p cihazi gidip almalisin kesinlikle

ben aqua yı aveadan alıcaktım. Akşam aradım aveayı, şimdilik böyle birşey yok dediler. Ttnet de aynı cevabı verdi. Biraz bekliycem. Eğer avea ya da ttnet verirse bu telefonu, hemmen alıcam inşallah

• Telefonun kullanıcısı olarak birkaç yorumda bulunayım.Telefon 3 gb boş yer ile geliyor ben tüm uygulamalarımı yükledim güncellemeleri vs yaptım şuan 1.5 gb boş alan var 16 gb da hafıza kartı taktım.Benim gibi oyunla işi olmayan internette gezen biriyseniz çokta sorun değil bu hafıza ama tabi keşke 16 gb olsaydı.Kamerasına gelince ön kamerayı başaralı buluyorum.Arka kamera 13mp insan sony marka olunca daha fazlasını bekliyor ama beklenen seviyede değil.Ancak kamerası da kötü denemez kesinlikle çoğu kişiyi memnun edecektir.Isınma sorununa gelecek olursak arayüzde internette gezerken vs hiç ısınma yok.Oyunlarda bariz bir ısınma oluyor ona keza videolarda da nispeten az olmak kaydıyla ısınma oluyor.Ancak bu ısınma belli bir seviyeye geliyor ve ekranı kapadığınız an hemen soğuyor yani cayır cayır yanmıyor telefon.Bu saydıklarım eksi yanlarıydı gelelim artı yanlarına.Öncelikle 720p hd ekran s615 ve 5.0 inç mükemmel bir uyum yakalamış performans olarak gayet yeterli en ufak bir kasma takılma yok.Pil performansı çok başarılı belkide telefonun en büyük artısı.3g full açık 24 saat içinde 5 saat ekran süresi yakalamak çok rahat ki stamina mod açar 3g kapatır ekran parlaklıgını kısarsanız 10 saat ekran süreleri almak hiç zor değil.Kısacası yoğun kullanımda 1 günü rahat normal kullanımda 1.5 günü rahat çıkarıyor pili.Su ve toza dayanıklılık bu segmentte bulamayacağınız güzel özelliklerden.4g nfc gibi özelliklerin bulunması da büyük bir artı.Ekran parlaklığı ve ses çıkışı da yeterli seviyede.Toparlarsak eksi olarak sayabileceğimiz yanları hafıza,kamera ve ısınma olarak söyleyebiliriz ben başka eksi bulamadım ki bu saydıklarım beklentisi yüksek insanları rahatsız edebilir normal kullanıcıların umrunda bile olmayacak kadar az.

• quote:

quote:

Ben bu telefonu yarın alıcam kısmetse, ama öyle bişey dedin ki topram böyle varya damardan girdin yani. Sorum şu :

Hepsiburadada var 1099tlye

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

quote:

Aynen hocam ben de gördüm. Ben biraz bekliycem, Avea ya da ttnet verirse bu telefonu, hemmen alıcam. Ama yok, ikisi de vermezse mecburen aveadan m4 aqua yı alıcam. Peşin para verip telefon alacak durumda değilim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

quote:

Aynen hocam ben de gördüm. Ben biraz bekliycem, Avea ya da ttnet verirse bu telefonu, hemmen alıcam. Ama yok, ikisi de vermezse mecburen aveadan m4 aqua yı alıcam. Peşin para verip telefon alacak durumda değilim

evkurda kampanya var ben cuma fünü akşam başvurdum dün aldım cihazı peşit fiyatına elden 10 taksit

• 8gb hafıza ne yaa
  • SONY C4 bekliyoz buna göre cok iyi bir ürün :)

• Sony iyi iş çıkarmış 8 gb olması doğal sonuçta orta segment telefon fiyatı itibarıyla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.