Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua video incelemesi 'Orta segment akıllı telefon yarışının yeni üyesi mercek altında' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MERHABA Sony kullanıcıları, Bende M4 var.VİDEO ÇEKEREKEN HERŞEY NORMAL AMA KAYDETTİKTEN SONRA SES VAR FAKAT GÖRÜNTÜ YOK EKRAN SİYAH OLUYOR. Bi arkadaşımda da var m4 onda da arada öyle yapıyormuş. Sanırım kronik bi arıza. NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

• Nerede "Sony" görürseniz, oradan hızla uzaklaşın!
    Doç. Dr. Kasım Kıroğlu

• Hazır konusunu bulmuşken yazayım.
    Telefonu satın alacak arkadaşlar depolama sorununu göze almalılar.İşime yarayan uygulamaları indirdikten sonra -onları bile zar zor- 100 mb'lik oyun bile zorlamayla yer açtıktan sonra indirilebiliyor.Aldığıma bin pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LVNDSCAPE -- 3 Mart 2016; 19:31:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiminin hafıza kiminin şarj sıkıntısı var. Ne alacaz..anlamadım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede var aynı sorun oluyor bazen telefonu açıp kapattığım zaman düzeliyor şu anda wifi sorunu var açılmıyor wifi zorladığım zaman telefon kendiliğinden kapanıyor ve açılmıyor açılırmış gibi olup başa alıyor sürekli ne zamandandır garantiye göndericem elimde başka telefon yok diye gönderemiyorum wifi açmadan mobil veriyi kullanıyorum oda kısıtlıyor hafıza sorununu söylemeye gerek yok zaten kesinlikle almayın ağrımıyan başınızı ağrıtmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

Kiminin hafıza kiminin şarj sıkıntısı var. Ne alacaz..anlamadım...

Ben de M4 Aqua bakıyorum bir süredir. M4 ile karşılaştırmaya sokabileceğimiz bir model keşfederseniz bana da söyleyin lütfen. Az önce M5'e baktım, M4 Aqua daha iyi görünüyor gözümde.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.