Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua video incelemesi 'Orta segment akıllı telefon yarışının yeni üyesi mercek altında' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zdniz

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

M4aqua=çöp zenfone 2 varken

Ben bu telefonu yarın alıcam kısmetse, ama öyle bişey dedin ki topram böyle varya damardan girdin yani. Sorum şu :
    ZENFONE 2 GELDİ Mİ TÜRKİYE'ye???

Hepsiburadada var 1099tlye

Aynen hocam ben de gördüm. Ben biraz bekliycem, Avea ya da ttnet verirse bu telefonu, hemmen alıcam. Ama yok, ikisi de vermezse mecburen aveadan m4 aqua yı alıcam. Peşin para verip telefon alacak durumda değilim

evkurda kampanya var ben cuma fünü akşam başvurdum dün aldım cihazı peşit fiyatına elden 10 taksit

Hocam m4 aqua aldım. Evkura kıl olduğum için hiç uğraşmak istemedim. Aveadagin faturaya ek aldım. Sağolasın kardeşim bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlığı görünce hemen atladım . Arkadaşlar kız arkadaşıma 1 hafta oldu hediye aldım bu tlf nu . Ilk izlenim inanılmaz basit hissi vermesi ve çok adi görünen ekranı idi . Nese dedik su geçirmez havuza denize gidiyoruz iyi oldu aldık ( tabi kendimizi kandırıyoruz) . Neyse dün havuza girdik max 1 dakika icinde tif kapandı bildigin hic açılmıyor su almış olabileceği aklımızdan gelmiyor neyse . Aksam sonunda açıldı butona basmadan kendi kendine . Ve kamerada bugu var yani bidigin su almış sonra baktım internetten bürsürü yazı var bu konuda . Aman kanmayın gercekten tlf cok adi gercekten. Yarın garantiye göndereceğim bürsürü uğraş işin yoksa

• Erdi bey doğruları konuştuğu için takdir ediyorum, evet bende bir sony kullanıcısıyım başka telefon markasına dönmek istemiyorum. samsung bayan telefonu olarak görüyorum, arayüzü tam bi çizgi film. LG logo yazısını cihazın altına aldı üstü kabak gibi kaldı hoparlörleri hep arkada tutuyor gözüm kesmiyor. Htc sağlam cihaz ama oda keza yazıyı alta aldı üzerine hoparlör koydu onun üzerine ekranda yer kaplayan sanal tuşlar olunca al sana 3 katlı plaza. Ama hak var arkadaş, böyle bir donanım koyacaksan bu cihaza 8gb dahili hafıza koyup f/p orta segment denilmez, sırf bunun için fiyatı düşük tuttuk denirse müşteriye saygısızlık olur, bir sony elektronik devine yakıştıramadım. 8 tane çekirdeği ne yapıcaksın sen ya (çift çekirdek 1,5 ghz snapdragon 400 en az 16 gb dahili hafıza) bunlar olsa orta segment için insan 1000tl gözü kapalı verir. Birde şu var 16gb versiyonunu yapıyorsun Türkiyeye göndermiyosun resmen ayıp derim. Yinede 16 gb olanını bekleyeceğim......

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Yürrüüü bekleme yapma.
  • asus zenfone 2 ve m4 aqua arasında kalmıştım her iki telefonu da uzun süre bekledim. Asus zenfone elime aldığımda telefon kendini hemen hissettiriyor. Ya bu kadar kaba telefon mu tasarlanır. m4 aquada karar kıldım 8gb hafıza bana yeter. Siyah modeli plastik hissini çok fazla hissettiriyor. Beyaz olanını bekliyorum büyük ihtimal beyaz olanını alacağım hadi hayırlısı

• Bana göre tek eksisi var.. Oda ekranın gövdeye oranı % 65 civarında olmasına rağmen tuşlar ekranda.. Yahu ya oranı geliştir yada tuşları ekran dışına al.. İkisi bi araya geldiği için soğuttu telefondan.. Bunu benden başkası problem etmeyecekse direk alsın düşünmesin..

Sony kalitesi..

Genel itibari ile güzel tasarım..

Güncelleme konusunda potansiyelli..

Bana göre iyi olan fiyatı..

Bu artılar telefonu aldırır adama.. Sony başarılı olsun istiyorum sempatim var.. :)

• C4 le kıyaslamak yanlış. Bence farklı kulvardalar özellikle fiziksel yapısı itibariyle.
  • Bu telefonun ısısı çok fazla oyun oynarken diger cihazlarda oyun oynarken bile 45 i görmedi bence bu telefonu alan oyun oynamasın paranızı çöpe atmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Başlığı görünce hemen atladım . Arkadaşlar kız arkadaşıma 1 hafta oldu hediye aldım bu tlf nu . Ilk izlenim inanılmaz basit hissi vermesi ve çok adi görünen ekranı idi . Nese dedik su geçirmez havuza denize gidiyoruz iyi oldu aldık ( tabi kendimizi kandırıyoruz) . Neyse dün havuza girdik max 1 dakika icinde tif kapandı bildigin hic açılmıyor su almış olabileceği aklımızdan gelmiyor neyse . Aksam sonunda açıldı butona basmadan kendi kendine . Ve kamerada bugu var yani bidigin su almış sonra baktım internetten bürsürü yazı var bu konuda . Aman kanmayın gercekten tlf cok adi gercekten. Yarın garantiye göndereceğim bürsürü uğraş işin yoksa

telefonu kötülemek için elinden geleni ardına koymamışsın. basit hissi verdiği falan hiç yok iki arkadaşım aldırdım ve kendim de aldım ki iphone 5s sahibiyim aynı zamanda. karalama yapmaktan başka bir amacın yok bu bariz belli. aliminyum olmaması iphone sahiplerine veya diğer markaların telefonlarına alışanlar ilk etapta ön yargılı olabilir fakat inanın elinize aldığınızda hiçte öyle olmadığını anlayacaksınız ve eminim ki aliminyum kasa olmadığı için memnun dahi olacaksınız. inceliği muazzam elde tutuşu tek el kullanımı da çok zor değil. hafıza olayını sd card ile çözebilirsiniz kafanıza takmayın çok fazla ki android m ile bu sorun tamamiyle hallolacak. kamera performansı açıkçası beklentilerin altında diyebilirim ama o kadarda kötü değil. hız olarak sony arayüzü gayet akıcı çalışıyor. ısınma internette gezerken çok olmasada özellikle oyunlarda veya kamera uzun süre çalışınca hissedilir seviyede ama aşırı rahatsız etmiyor ve kafaya takılacak telefona zarar verecek boyutlarda değil. açıkçası eksi yönlerinden bahsetmem gerekirse parmak izi tutan ön ve arka kısımları pek hoş durmuyor bunu belirtmek isterim onun haricinde kamera beni pek tatmin etmedi çünkü daha üst seviye birşeyler bekliyordum fakat bir başkalarını memnun edebilir. şarj olayı tatminkar yoğun kullanımda bir günü çıkarıyor basit kullanımda ise iki günü rahat görüyor. su geçirmezlikte z3 modelinden üstün olduğunu söyleyebilirim içiniz rahat olsun.şimdilik bu kadar diyeceklerim. yorumu yazan arkadaşada selam olsun işkembeden telefondan anlamadan buraya gelipte yorum yazmak için yazma. parasının hakkını fazlasıyla veren bir telefon almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir kalitesinden hiç endişe etmeyin sony'e güvenin

• bugün gittim baktım telefona ve emin oldum.telefonda stereo hoparlör yok.öndeki iki delik tamamen fake.telefonun altında mono hoparlör var

• Bn teli aldım note3 kullanıyordum eşime verdim onu.

Gayet iyi ve şık bnde okadar suya soktum bir sorun yok özellikle kulaklık sesi bni cok etkiledi 800tl sini o ses hakediyor bana göre

• Telefon u bir gazla almış bulundum, gaza geldim ve satıcı becerisi diyeyim. Umarım hatalı ürün çıkmaz

bu aralar uluslar arası firmaların tr ye dandik seri sokması moda.

siyah kalmış onu aldım artık...

Telefon gelene kadar içime su serpmesi açısından ,arkadaşlar telefon a su serper misiniz?
    Bakalım tr ye gelen cihazlar sıkıntılı mı?
    Not : cihaz elim e geçince istediğiniz tesi yaparım.
    2.not: samsung cihazdan sonra bütğn telefon ekranları sönük kalıyor
  • sony c4 incelemesini bekliyoruz

• sony kalite ve dayanıklılığı tartışılmaz. xperia kullanan hep xperia kullanıyor. japonlar yapıyor.

• Bu ürününe bu fiyat şaka gibi ayrıca 8 gb hafıza ?

• Arkadaşlar, ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Herkes gibi benim de tereddütüm, 8 gb hafızalı olması. Fakat bir kaç lg modeline de baktığımda yine karşıma 8 GB hafıza çıkıyor. Size bu kadar hafıza bir android için yeteli mi? Ayrıca bildiğim kadarıyla lolipop da uygulamaları sd kart da atabiliyoruz. Fakat atamadıklarımız (whatsapp gibi) çok sorun yaratır mı? Yanına 32 gb sd kart atmak mühim değil de sistem kasma vs sorun yaratır mı? Sorularım bu kadar, bugün gittim baktım yine, kasa z3 ün nerdeyse aynı, şu hafızası dert olmasa gözüm kapalı alıcam. Şimdiden Teşekkürler.

• Fiyatı biraz yükseltip G3 almanızı tavsiye ederim.

• Dün m4 aqua aldım mikrofon kısmı bozuk çıktı ses karşı tarafa gitmiyor sim soketi bozuk çıktı simi taktım geri çıkmıyor. Dokunmatikte bariz takılmalar vardı. Bir telefon nasıl bu kadar hatalı çıkabiliyor fabrikadan kontrol edilmiyor mu servise gönderdim bakalım değiştirecekler mi bundan sonra sonye yaklaşmam bile su geçirmezliğine kanıp aldım ama kendini gösterdi sony

• Telefonu bugün aldım incelemeye fazla fırsatım olmadı uygulamalr arası geçiş çok hızlı fakat gece resim çekimleri beni hayal kırıklığına uğrattı. gündüz çekimleri için sabahı beklemek zorundayım.

• Orijinalden alıntı: Huzur_02

sonari... Kardeş aynı sorunu bende yaşadım noldu ya sERVİSTEN GELDİMİ

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.