Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua video incelemesi 'Orta segment akıllı telefon yarışının yeni üyesi mercek altında' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: solanari12

Dün m4 aqua aldım mikrofon kısmı bozuk çıktı ses karşı tarafa gitmiyor sim soketi bozuk çıktı simi taktım geri çıkmıyor. Dokunmatikte bariz takılmalar vardı. Bir telefon nasıl bu kadar hatalı çıkabiliyor fabrikadan kontrol edilmiyor mu servise gönderdim bakalım değiştirecekler mi bundan sonra sonye yaklaşmam bile su geçirmezliğine kanıp aldım ama kendini gösterdi sony

hemen terket burayı !!

• gündüz resim çekimleri fiyatına göre iyi fakat dediğim gibi ışığın zayıf olduğu mekanlarda ve gece çekiimleri hayal kırıklığı

• Benim sony xperia m4 aqua telefonum var mikrofondan su aldı sanırsam, karşı tarafa hiç gitmiyor sesim sizce garantiye yolladim daha 10 gunlük sıfırımı gelir yoksa yapilarakmi gelir..Acil cevap verin bilen varsa

• Telefonu kötüleyen insanlar.Sanırım telefonu deneme fırsatı olammış anti sony fanı arkadaşlar.Telefonda stereo hoparlör mevcut,Son gelen güncelleme ile düşük ışıkda daha iyi fotograflar çekiyor.VE KARANLIK ortamda flash acık sekilde cok iyi fotograflar çekebiliyorsunuz.Su geçirmezliği konusunda banyo dahil her ortamda kullanıyorum.Hiç bir şekilde kapanma donma vs.gibi şeylerle karşılaşmadım.Şuanlık tek sıkıntısı pixel düşüklüğünden dolayı gözleriniz çok iyi görüyorsa özellikle siyah ekranlarda pixelleri görüyorsunuz.Geri kalan her özelliği ve telefonun şıklığı muazzam.Şuan 1200 tl bandında telefon arıyorsanız.Su geçirmez olsun derseniz m4 aqua.Su geçirmez olması önemli değil derseniz c4 almanızı tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: qhaan

Arkadaşlar, ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Herkes gibi benim de tereddütüm, 8 gb hafızalı olması. Fakat bir kaç lg modeline de baktığımda yine karşıma 8 GB hafıza çıkıyor. Size bu kadar hafıza bir android için yeteli mi? Ayrıca bildiğim kadarıyla lolipop da uygulamaları sd kart da atabiliyoruz. Fakat atamadıklarımız (whatsapp gibi) çok sorun yaratır mı? Yanına 32 gb sd kart atmak mühim değil de sistem kasma vs sorun yaratır mı? Sorularım bu kadar, bugün gittim baktım yine, kasa z3 ün nerdeyse aynı, şu hafızası dert olmasa gözüm kapalı alıcam. Şimdiden Teşekkürler.

Yetmiyor hele ki oyun oynarım da diyorsan çok sıkıntı çekersin. Tel 8 gb ama kullanabilir alan güncellemede gelince 3 gb a düşüyor. Sd kart ile telafi etmeye çalışsan her uygulama sd karttan çalışmayı desteklemiyor. Sony resmen şu güzelim teli çöp etti. Keşke 50 lira pahalı olsaydı da 16 gb olarak getirselerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyata gidim Meizu m1 note almak en iyisi

• Tr ye ilk geldiğinde inceledim, o ekran o kamera , 8 gb hafıza (kullanılabilir 3 gb)beş kuruş etmez.. Ablama alacaktım o da beğenmedi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de sesim karşı tarafa gitmiyor hoparlör e alınca gidiyor.

• sesi karşı tarafa gitmeyenler hangi bayiden aldılar. benimde dün xperia m telefonum çalındı :( sorunsuzdu sonyden çok memnunum yeni bir tane daha nasip olur inşallah..

• Benim sesim karşı tarafa gitmiyor hoparlör e alınca gidiyor.daha 1 ay oldu alalı ne yapacağım bilmiyorum, telefondan acayip soğudum.lütfen biri yardımcı olursa sevinirim

• Bana donanim haber m4 aquanin incelemesini yapan kisi bana ulasabilirmi acill

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Benim sony xperia m4 aqua telefonum var mikrofondan karşı tarafa hiç gitmiyor sesim sizce garantiye yolladim daha 10 gunlük sıfırımı gelir yoksa yapilarakmi gelir..Acil cevap verin bilen varsa

quote:

• yuksek kullanıcısına yanıt
    hocam c4 nasıl önerirmisinz ? mAğazada inceledim bi 10 15 dkka kamerası rakiplerine göre kötü gözüktü gözüme . Hocam rica etsem bana çektiğinz resimlerden örnek olarak atabilir misiniz ?
  • Ekran gerçekten kalitesiz olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömeroviç

hocam c4 nasıl önerirmisinz ? mAğazada inceledim bi 10 15 dkka kamerası rakiplerine göre kötü gözüktü gözüme . Hocam rica etsem bana çektiğinz resimlerden örnek olarak atabilir misiniz ?

Güzel telefon fakat 1 ay daha bekleyin C5 ultra cıkınca onla karşılaştırıp tercihinizi yapın bence.
    Çinli üreticilerin daha ucuz fiyatlarda ürün çıkarttıkları aşikar fakat ne performans nede tasarım olarak Sony'e yaklasamazlar. Forumda, teknoloji marketlerde 5 dakikalık inceleme yaparak telefon hakkında destanlar yazan kişilere pek kulak asmayın. Herkes ihtiyacı yada beğenisi doğrultusunda cihaz almalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 compact kullanıcısıyım. Arkadaşıma m4 önerdim 2 hafta önce şu an pişmanım bu gün telefonu 30 dk kullandım sonuç vasat. Arayüzde takılmalar var uygulama acarken bıle arada kararsızlık yapıyor. Kamera vasat ön kamera z3c dan bir tık üstünde.ve son darbe ekranda parlaklıgı

• Lenovo Vibe P1 varken bu telefonlara kuruş sayılmaz. Türkiye'ye ne zaman gelir bilmem ama ben alacağım..

• Bende kullanıyorum bu telefonu memnunum öneririm ama Görüntülü arama yok ve kamerası yavaş kalıyor onun dısında gayet güzel

• Ön kameraya gecis yapamiyoruz neden sony xperia m4 agua da

• Merhabalar arkadaslar ben telefondan memnunum fakat telefonumda kamerayi actigim zaman on kameraya dondurma simgesi cikmiyor, cikmasi icin telefonu yeniden baslatmam gerekiyor lutfen yardimci olun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.