Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    z2 neysede z3 ün üzerine çıkarmazlar diye düşünüyorum
  • tarih
     ★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 6 Ağustos 2015; 22:53:08 >
  • Kissed by Fire kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum.Eğer 1400-1500TL gibi bir fiyatla gelirse piyasayı domine eder.Zira sahip olduğu özellikler 2000TL civarındaki amiral modellerle aşık atacak cinsten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül sonu Ekim başı gibi piyasayada olur diye düşünüyorum.Sabırsızlıkla bekliyoruz. Orta sınıfın godzillası

• Sabırsızlıkla bekliyorum. Z3 Compact ımdan da çok memnunum fakat M5 e bayıldım, özellikle altın rengine
  • 3200-3300 lük batarya kullanılmalıydı en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 7 Ağustos 2015; 22:59:06 >
  • 3300mAh batarya Z3+ da bile yok. Biraz abartmasak.

• inceleme videoları varsa eklemeniz iyi olur
  • ben sony m'i alalı 1.5 yıl falan oldu m5 geliyor. m3 türkiye'ye gelmedi. m4, c4 varken pek satmıyor. bu yok satar iyi bir fiyatla. g2 kullanıyorum, microsoft'un çıkaracağı teleofnları bekliyordum ama bu ürün çıkınca güzel bir inceler ''olmuş bu'' dersem alırım. sony'e karşı her zaman sempatim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 8 Ağustos 2015; 23:57:34 >
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    M5 henüz doğmamış bir ürün bundan mütevellit pek içerik yok şu an.Olursa konuya eklerim.

• Xperia M5 gerçekten iyi bir ürün.Gerek tasarım gerek konfigirasyon olarak.Hatta çoğu arkadaş altın renkli olana vurulmuş durumda şu an.
    Bence de eğer fiyat segmentasyonu iyi ayarlanırsa piyasayı domine edip tozu dumana katabilir :-) Ama sony bu! Ben gerçekçi olmak gerekirse fiyat konusunda endişeliyim biraz.Şunu da ekleyeyim; "orta sınıf nasıl olmalıdır" tadında bir ürün.

• fiyu kullanıcısına yanıt
    hocam sony tr sayfası ekimde çıkar diyor inşallah ay sonuna kadar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoDoking

hocam sony tr sayfası ekimde çıkar diyor inşallah ay sonuna kadar çıkar

Onu bende gördüm ilginç bir açıklama olmuş gerçekten bu arada Tayvan fiyatı ortaya çıkmış durumda bugün dolar kaşılığı ile "410 dolar"a denk geliyor onuda çevirdiğimizde 1,139.800 lira oluyor vergisi ıvırı zıvırı derken 1300-1600 liraya denk gelir fiyat ortalama belki 200-300 oynar fiyat (+, -) Türkiye satışı. Ben Avea'daki arkadaştan bilgi alırsam yakında ki "o bana bilgi verecek" o zaman paylaşırım tabi ama yasak falan yapma derse o ayrı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 11 Ağustos 2015; 13:26:22 >

• fiyu kullanıcısına yanıt
    hocam haber bekliyorum sizden
  • https://www.youtube.com/watch?v=BkU9QectPCk

Altın rengi çok iyi. kamerasıda çok iyi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 14 Ağustos 2015; 13:39:56 >
  • Sony marka olarak gözümde yeri ayrıdır ama bu iki cihazı Ekime bıraktığı doğruysa ki duyumlar o yönde gerçekten ayıp etmiş olur Türkiye pazarına. 13 Ağustosta tanıtılan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus 21 Ağustos tarihinde fiziksel mağazalarda satışta olacak şuan Teknosa ön siparişe başlamış. Sony Türkiye bu forum sayfalarını okumalı pazar takibi sadece masa başında araştırma raporu okumakla olmaz biraz gerçekçi olunmalı bu nedir şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 15 Ağustos 2015; 16:40:03 >
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    Kamera gerçekten çok net.Noise oranı epey düşük gözüküyor.Ve çok net zoom yeteneğinde olması takdire şayan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

Sony marka olarak gözümde yeri ayrıdır ama bu iki cihazı Ekime bıraktığı doğruysa ki duyumlar o yönde gerçekten ayıp etmiş olur Türkiye pazarına. 13 Ağustosta tanıtılan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus 21 Ağustos tarihinde fiziksel mağazalarda satışta olacak şuan Teknosa ön siparişe başlamış. Sony Türkiye bu forum sayfalarını okumalı pazar takibi sadece masa başında araştırma raporu okumakla olmaz biraz gerçekçi olunmalı bu nedir şimdi ?

Bahsini ettiğiniz modeller rakip firmanın amiral gemisi.Ve Sony o modellere karşılık Xperia Z5 ile rekabet edecek.Zira onların dengi olan M5 değil Z3+ ve gelecek olan Z5

• Uzun süredir note2 kullanıcısıyım, yeni bir telefon için asusları keserken bu sefer sony alayım diye düşündüm :D

Lg g seriside beni cezbetsede bu sefer dönüş yok note 2 alırkende z1 zL yi baya araştırmıştım note2 ye karar kılmıştım

Z5 fiyat olarak beni aşar z3+ dada işlemciden kaynaklı ısınma sorunu var sanırım kamera kapatma vs vs

M5 i bekliyorum olmadı z3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendimi Bilmem

Uzun süredir note2 kullanıcısıyım, yeni bir telefon için asusları keserken bu sefer sony alayım diye düşündüm :D

Lg g seriside beni cezbetsede bu sefer dönüş yok note 2 alırkende z1 zL yi baya araştırmıştım note2 ye karar kılmıştım

Z5 fiyat olarak beni aşar z3+ dada işlemciden kaynaklı ısınma sorunu var sanırım kamera kapatma vs vs

M5 i bekliyorum olmadı z3

M5'i bekleyenler kervanına hoşgeldin
    Z3 de güzel ama M5 gönlümüzü fethetti :-)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.