Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdi Özüağın, Sony Türkiye müdürü ile olan röportaj'ında açık bir şekilde Ekim ayında lansman ile C5 ve M5'i tanıtacaklarını söylemişti. Sarkma olma ihtimali sadece Ekim ayı içinde olur gibi geliyor bana daha ötesi değil
  • hadi m5 ya. beklemekten imanım gevredi başka telefon alacağım mecbur kasım'a falan sarkarsa.
  • gelse de 1600'den aşağı zor bence artık üst segmentler 3000'den çıktığı için... o yüzdne ben c4 alıcam.
  • M5 bekleyen arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Az kaldı sabredin biraz daha.

Ayrıca bildiğiniz üzere şu günlerde Almanya'da IFA fuarı gerçekleşiyor ve Sony bombaları birer birer patlatıyor.

5. Nesil Xperia'lar gerçekten göz kamaştırıyor.M5 de bunlardan biri ve kamera anlamında gerçekten ciddi gelişme olmuş.Z5 de bunu gördük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony TR pazarı için seçimi bekleyebilir bence.
    seçim sonrası her ne şekilde olursa olsun kurulacak hükümet kur düşüşünü sağlayacaktır.
    ayrıca memleketimizde vestel gibi mızıkçı çocuk firmalarında devletten teşvik alabilmek için bak şukadar vergi ödedim bana kıyak yap beni kolla şeklinde ağlamarı sayesinde çinli popüler ama ufak firmalar pazara giremiyorlar.

sony samsung htc dev firmalar aama illaki saçma uygulamalara maruz kalıyorlardır
  • Telefon çok güzel. Şimdilik alma şansım yok ama nedense heyecanlandım. Tepe modelleri aratmayacak bir havası var. İnşallah bir an önce ve uygun fiyat ile gelir de bekleyen arkadaşlar mutlu olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonun 1300'e çıkacağı beklentisini yaratmak insanları hayal kırıklığına uğratacaktır. sony kalitesinden ödün vermediği gibi fiyattan da kolay kolay vermez. orta segmentin en üst düzey ürünü olacağından en az 1600 tl diyorum. bu telefon 1300'den çıksa zira ne c4, ne m4, hatta ne z1 ne z2 belki z3 bile satmaz.
  • c5 ultra 1399 liradan satılmaya başlanmış bi kaç sitede.
  • Bana da 1599TL gibi bir fiyattan çıkar gibi geliyor.Umarım ertelenmez çıkışı.IFA'da M5 ile ilgili bir lansman olmadı.Heyecanla bekliyoruz bakalım hayırlısı.

• lg g3 alacaktım baktım bir sürü şikayet ne yapayım diye düşünürken sony aklımda yoktu doğrusu fazla araştırmamıştım sonra dün bir arkadaş m5 çıkacak onu bekle dedi forumda telefonu araştırdım benim isteklerimi tamamiyle karşılıyor ekime kadar yani okul açılana kadar bekleyeceğim heyecanlandım doğrusu ancak kasım felan olursa çok zor çünkü kullandığım telefon 4 buçuk yıllık wave serisi kapanıyor olur olmaz yerde inşallah bir an önce çıkar satışa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ata

c5 ultra 1399 liradan satılmaya başlanmış bi kaç sitede.

Evet aynen Ankara'da satış yapan Sony Center şuan C5 ultra satmaya başlamış hemde stoklu şekilde site şuhttp://www.mysonyshop.com/catinfo.asp?imageField2=Ara&src=e5553 ayrıca size bugün vodafone cep merkezinden öğrendiğim bir bilgiyi vereyim yeri gelmişken. Dedim "Sony Xperia M5 ne zaman gelecek vodafone'a ?" amaç oradan almak değil tabi ki maksat bakalım bir bilgi var mı ? Neyse soruma cevap olarak şaşırtıcı geniş bilgi aldım "Avea,Vodafone,Turkcell için eylül ayı sonu gelecek sonra diğer satış kanallarında(Teknosa,Vatan,Bimeks v.b...) olacak diye bitirdi." Sadece fiyatı söylemedi... Soranlar olacaktır sıradan cep merkezi çalışanı nereden bilecek ki ?!! Hemen açıklık getireyim arkadaşın üzerinde Sony Xperia siyah tişört yakasında Sony ve vodafone kimlik kartı vardı

• Dün tanıtmadılar bu telefonu ne diyim ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyu kullanıcısına yanıt
    Harika o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Harika o zaman

Kesinlikle güzel bir haber... İnan artık S3'ün rezil halini root ya da costom rom bile kurtaramaz oldu ve her an elimde çalışmaz halde bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 5 Eylül 2015; 22:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imlacı

hadi m5 ya. beklemekten imanım gevredi başka telefon alacağım mecbur kasım'a falan sarkarsa.

Ben de aynı durumdayım

• Arkadaşlar sayenizde artacak fiyat yapmayın m4 c4 den ucuz m5 en çok aynı olur c5 ile bunu sony yetkiliside dedi bugün mağazada emin olun c5 in maliyeti daha fazla birşeyi sırf çok beğendiniz yada istediniz diye pahalı olması gerektiği saplantınızdan kurtulun artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 6 Eylül 2015; 22:38:49 >
  • Sony xperia m5 ilk çıktığı gün alacağım bir cihaz olacak. Fiyatı da güzel gelirse tadından yenmez. Bugün Sony Xperia C5 ultra vatan bilgisayar stoklarına 1400 liradan giriş yapmış bakalım m5 ne kadardan girecek piyasaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack76

Sony xperia m5 ilk çıktığı gün alacağım bir cihaz olacak. Fiyatı da güzel gelirse tadından yenmez. Bugün Sony Xperia C5 ultra vatan bilgisayar stoklarına 1400 liradan giriş yapmış bakalım m5 ne kadardan girecek piyasaya.

Tam bende C5 Ultra Vatan'd satışa başlamış diye ileti girecektim Bu gelişme gösteriyor ki M5 için fazla zaman kalmamıştır

• Vatanbilgisayar kadar fiyatın en yükseğini veren yer tanımıyorum.Keza teknosa ,bimeks hepsi öyle.
    Yine gittigidiyor ve n11e kaldık. Tok ve doyumsuz firma şu vatan.
  • Valla aynen öyle hocam. Hele ülkemizdeki döviz durumu ise teknolojik aletlerin yanına bile yaklaştırmıyor bizleri.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.