Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef haklisin, ben huawei g610 aldigimda da aynı tepkiler olmuştu, ama 1.5 yılı geçti, kasma donma 3 kere olmamıştır.. Kim ne derse desin M5 yada Z5C alicam insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=qXpVCCz_TjQ

• Keşke eylül başında satsalar şu telefonu
  • selcuk5101 S kullanıcısına yanıt
    Öyle ama daha kötü çekme ihtimali de oluşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 28 Ağustos 2015; 16:01:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony,5x net zoom diyorsa kamera oldukça tatminkar olacaktır diye düşünüyorum.

• 2 yıla yakındır s3 kullanıyorum ilk aldığımda çok hoşuma gitse de zamanla ağırlaşmaya başladı artık çekilmez oluyor. Samsungdan başka telefon hayatımda kullanmadım artık bi xperia niyetim var z3compact alıcaktım da android telefonu bana göre ilk çıktığında almak lazım mesela 2012 çıkışlı s3 2 yıl sonra güncelleme vb. almamaya başladı ama artık samsung almam sanırım. Telefonla çok içli dışlı bi adam da değilim o yüzden çok para vermek saçma geliyor 1200 tl den fazla vermezdim düşünceme göre ama bu teli bayağı beğendim bütçeyi 1500 tl ye kadar çıkartıcam almak için çünkü bayağı hoşuma gitti.
  • bLockhiT^ kullanıcısına yanıt
    Sony Xperia kervanına katılmanız çok yerinde olacaktır.M5 ile tanıştığınız gün şimdiye kadar neden Samsung kullandım diye dövüneceğinize şüpheniz olmasın.Xperia ailesine hoşgeldiniz :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Sony Xperia kervanına katılmanız çok yerinde olacaktır.M5 ile tanıştığınız gün şimdiye kadar neden Samsung kullandım diye dövüneceğinize şüpheniz olmasın.Xperia ailesine hoşgeldiniz :-)

Bakalım alabilirsek beğendim altın rengi çok estetik gorunuyor.

• Z3 düşünürken bu telefonu gördüm ve kesinlikle bekleyeceğim değeceğini düşünüyorum. Fiyat max 1500-1600 civarı olursa harika olur.
  • Playstation uygulaması ve Gcm10 ile uyumlu olacak mı acaba?
  • Sonyden gelen cevap

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Öncelikle elektronik postanıza geç yanıt verdiğimiz için özür dileriz.

Sorununuzla ilgili olarak, sizi bilgilendirmek isteriz ki Sony Xperia™ M5 model  telefonlarımızın Türkiye pazarında hangi tarihte resmi distribütörlerimiz aracılığı ile satışa sunulacağı, şu an için Sony Mobile Communications'ın  global satış planlamasının sağladığı bilgiler arasında bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidowic -- 31 Ağustos 2015; 19:46:54 >
  • 1.5 yıldır xperia L kullanıyorum ve artık beklentilerimi karşılamıyor. M5 i gördükten sonra aşık oldum resmen ve kesinlikle bu telefonu alacağım. Altın rengi inanılmaz cezbedici
  • Daha surecek gelmesi.

• Orod-Dain O kullanıcısına yanıt
    Evet, Playstation uygulamasını Xperia M5'de de kullanabilirsiniz.
  • Sony'den son gelen bilgilere ve sızıntılara göre Xperia M5 ile tanışmamız sanırım biraz gecikecek.Kasım ayına bile sarkarsa şaşırmam.Fakat beklediğimize değeceğini ümid ediyor ve almayı bekleyen tüm arkadaşlara sabırlı olmalarını diliyorum.
  • Z5 Compact 1750 TL civarı olursa, M5 yerine z5 compact alırım.
  • real_king kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Artık ben de bu telefonu bekleyenler arasındayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony nin sitesinde m5 için satılan her pazarda 4g li model olmayabilir falan yazıyordu.bizde 4g olacak sanırım.4g olmayan modelleri getirmezler değil mi?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    z3+ 2500 TL iken pek sanmam

z5 2700

z5c 1900-2000

z5p 3000'e kadar vurur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 2 Eylül 2015; 18:40:27 >
  • Z5 ve Z5C den cikan sonuc: M5 satışa çıktığı gün alicam..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.