Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: real_king

quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

Sony marka olarak gözümde yeri ayrıdır ama bu iki cihazı Ekime bıraktığı doğruysa ki duyumlar o yönde gerçekten ayıp etmiş olur Türkiye pazarına. 13 Ağustosta tanıtılan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus 21 Ağustos tarihinde fiziksel mağazalarda satışta olacak şuan Teknosa ön siparişe başlamış. Sony Türkiye bu forum sayfalarını okumalı pazar takibi sadece masa başında araştırma raporu okumakla olmaz biraz gerçekçi olunmalı bu nedir şimdi ?

Bahsini ettiğiniz modeller rakip firmanın amiral gemisi.Ve Sony o modellere karşılık Xperia Z5 ile rekabet edecek.Zira onların dengi olan M5 değil Z3+ ve gelecek olan Z5

Evet farkındayım durum öyle ama işte insan bir garip hissediyor geç geleceğini duyunca

• fiyu kullanıcısına yanıt
    M4 biraz daha satsın isteniyor hem de aradan zaman geçsin biraz mubarek M4 alanlardan küfür yemeyelim sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-ile-yeni-telefonlarini-konustuk-Xperia-C5-Ultra-Xperia-M5-Xperia-Z5-fiyatlar-ve-dahasi.htm bu sohbet ile fiyat net oldu diyebiliyoruz Erdi bey yine bomba sohbete imza atmış. Ürün müdürü 1000 lira üstü 2000 lira altı seviyesinde ortasını alırsak 1500-1600 civarı dedi. Tarık bey adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-ile-yeni-telefonlarini-konustuk-Xperia-C5-Ultra-Xperia-M5-Xperia-Z5-fiyatlar-ve-dahasi.htm bu sohbet ile fiyat net oldu diyebiliyoruz Erdi bey yine bomba sohbete imza atmış. Ürün müdürü 1000 lira üstü 2000 lira altı seviyesinde ortasını alırsak 1500-1600 civarı dedi. Tarık bey adamsın

Aynen öyle.Tarık Akad ile yapılan röportaj yüreklere su serpiyor :)

• Hocam düşüncelerimi resmen özetlemişsiniz :D ayrıca bende 1,5 önce M almıştım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

Hocam düşüncelerimi resmen özetlemişsiniz :D ayrıca bende 1,5 önce M almıştım :D

Arkadaşım daha ayın 20 sinde M4 aldı. Adam jeoloji mühendisi telefon alacaktı Sony'den dedik bekleyelim M5 alalım ama işi ağır bastı ekonomik bir sınıf almak adına gitti aldı.
  • Abartısız 1seneden beri telefon araştırıyorum, huawei p7 eşikten döndü, p8super dedim ama gelmedi buralara. Z3c mi m4 aqua mı derken z3c kasa catlamalarindan dolayi m4 aqua radarima girdi ve tek kaldi. Ama o neki m5i gordum. 1sene beklemisim az daha beklerim dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 almayı düşünüyodum fakat m5'in fiyatının kesinleşmesini beklicem. 1300-1400 gibi çıkarsa alırım. Fakat 1500-1600 civarı çıkar gibime geliyor
  • herkes pusuda sanırım
  • Şimdi M5 şu şekilde mi olacak?
    1- Ön kamera Z3+ dan iyi (otomatik odaklama var )
    2- Arka kamera Z3+ dan iyi (Odaklama geliştirilmiş)
    3- İşlemci o kadar ısınmayacak
    4- 700 TL civarı ucuz olacak ( 1500 TL olursa)
    Eğer bu şekilde olacaksa ilk alanlardan biri ben olacağım demektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk5101

Şimdi M5 şu şekilde mi olacak?

kağıt üstünde öyle görünmekte.

sony cidden uygun fiyatla çıkarırsa piyasayı domine eder.
  • bana kalırsa çıkış fiyatı 1599 tl olabilir. bu özelliklerdeki telefonun 1299'a falan çıkacağını düşünmüyorum.
  • selcuk5101 S kullanıcısına yanıt
    Bionz görüntü işleme ve G lens yok ama ne kadar etki eder bilemeyiz
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    Aynen.Bende bu telefonda bir şey eksik ama ney acaba diyordum. Ama Sony o elementleri kullansa da mükemmel bir kamera deneyimi sunamıyordu zaten.Sadece çok iyi

• Arkadaşlar 1500 tl'nin altında çıkma ihtimali var mı sizce ? Ona göre beklicem. Bence imkansız gibi ama ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynefaynel

Arkadaşlar 1500 tl'nin altında çıkma ihtimali var mı sizce ? Ona göre beklicem. Bence imkansız gibi ama ..

Bana kalırsa 1500 TL olur yoksa zaten 1650 civarına Z3 bulunuyor.
  • G lens olan Sony ler Samsung un ve LG nın gerisinde diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk5101 -- 27 Ağustos 2015; 20:01:34 >
  • Arkadaşlar kamerayı takmayın kafaya
    Sanki her cektiginiz fotoyu 150ekran tvdemi izliyorsunuz
    Nekadar kotu olabilirki.
    Bence tatminkar olacaktir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Z5C çıkınca ve o da 1600 civarı gelirse M5 ile arasında 150 civarı fark olursa ne yapacağız? Al bir ikilem daha..

• quote:

Orijinalden alıntı: imlacı

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk5101

Şimdi M5 şu şekilde mi olacak?

kağıt üstünde öyle görünmekte.

sony cidden uygun fiyatla çıkarırsa piyasayı domine eder.

Bizim millet gider yine samsung alır marka ne hava sevdası bizim millette tavan yapmış vaziyette masaya koydunuz mu havası olacak sony alırlarsa aaa sony mi samsung varken derler o da ne salakmısın oğlum der :D zihniyet bu malesef sony o telefonu 1000 tlye satsa TR de istediği satış olmayacak. Acı ama gerçek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.