Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günaydın arkadaşlar, güncellemeyi yüklememe rağmen sabah telefon gene kapanmıştı artık servis şart oldu :(
  • WiLDeR2010 kullanıcısına yanıt
    Demek ki bu sorun güncelleme ile düzelebilecek bir şey değil.Umarım servisten kısa sürede gelir ve daha fazla bir problem yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapanma sorunu bataryadan kaynaklı. Serviste bataryayı değiştirseniz kapanma sorunu kesiliyor. Yabancı sitelerde böyle diyolar.

• Android 5.1 güncellemesi sonrasında şarj performansında bir miktar iyileşme var.Dün gece şarjdan çektikten sonra sosyal medya uygulamalarında gezinirken %100 şarjın yarım saat kadar sonra %99 olması bir hayli dikkatimi çekti.Biraz iyileşme sağlanmış gibi.
  • Arkadaşlar ben telefona flashtool yeniden yazılım yüklüyorum da miscTa kımsında simlock.ta var onu işaretleyeyim mi ? İşaretlemeyeyim mi ? Bir bilgisiş olan var mı ?

ekleme:telefon turkcell'den alınma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 31 Ocak 2016; 14:53:17 >
  • Önceki telefonum Xperia arc S'ti ve Flashtool kullanırken simlock dosyasını işaretlemiyordum diye hatırlıyorum.Onu tıklarsanız brick olur gibisinden birşeyler diyorlardı sanki.Ama yinede emin değilim,tam olarak hatırlamıyorum.Netten araştırıp bakarsanız daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 31 Ocak 2016; 18:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Arkadaşlar ben telefona flashtool yeniden yazılım yüklüyorum da miscTa kımsında simlock.ta var onu işaretleyeyim mi ? İşaretlemeyeyim mi ? Bir bilgisiş olan var mı ?

ekleme:telefon turkcell'den alınma.

Dostum doğrusu bende merak ediyorum tam olarak nereleri işaretleyeceğimizi. Firmware dosyasını seçtikten sonra sağ taraftaki hiçbir şeyi değiştirmeden flash'a bastım, yüklemeye başladı daha sonra "Closing TA partition..." yazısında takılı kaldı mecbur cihazın bağlantısını kestim bende. 5.0'dayken firmware yüklemeye çalışmıştım en son. XperiFirm'deki türkiye firmware'leri de 5.0 bu arada. Eğer yüklediysen veya nasıl yükleneceğini bulduysan beni de haberdar et.
  • Android 5.1 güncellemesi sonrasında Xperia M5'de snapchat kullanırken yaşadığım "kamera kullanılamıyor" hatasını artık almıyorum.Bu sorunu yaşayan arkadaşların bilgisine...

Kamera çekim hızı da artmış galiba.

• Çektikten sonra işlemeyi bekleme süresi yarıya inmiş arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Baalzebuub

Çektikten sonra işlemeyi bekleme süresi yarıya inmiş arkadaşlar

Aynen +1

• Bu telefonu nereden almamı önerirsiniz en uygun ve en güncel rev sürümlü olanı
  • mrkaraburc kullanıcısına yanıt
    Rev4 olmasına dikkat edin derim ben.Saygın teknoloji marketlerinden veya gsm operatörünüzden almanızı öneririm.

• Arkadaşlar merhaba,

Benim telefonumdaki sorun da şöyle;

Wi-fi üzerinden internete bağlı olduğumda belirli bir süre geçtikten sonra ağa bağlı olmasına rağmen internet erişimi kayboluyor.(3 farklı modemde denedim ve Stamnia modu kapalı)
    Arada mobil şebekede de aynısını yapıyor ama wi-fi kadar sık değil.

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlutsenol

Arkadaşlar merhaba,

Benim telefonumdaki sorun da şöyle;

Wi-fi üzerinden internete bağlı olduğumda belirli bir süre geçtikten sonra ağa bağlı olmasına rağmen internet erişimi kayboluyor.(3 farklı modemde denedim ve Stamnia modu kapalı)
    Arada mobil şebekede de aynısını yapıyor ama wi-fi kadar sık değil.

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç ?

Aynı sorun bende de var. 5.1'de kablosuz driverları biraz sıkıntılı, arada sırada kapanıyor da wi-fi bazen kendiliğinden.

• Son günlerde batarya performansında bi zayıflama seziyorum arkadaşlar ilk güncelleme aldığı gibi değil sanki neden anlamadım sizde de bu problem var mı
    birde telefonu yeniden başlatınca ayarladığınız zil sesi ve ekran geliştirme modu (ki ben mıbile bravia engine 2 kullanıyorum) resetleniyor bu da yazılımsal bi sıkıntı sanırım.
    bunlar dışında uzun kullanımımda gözlemlediğim birşey yok.
    batarya performansında azalma sezen var mı ve ortalama ekran süreniz ne kadar ?
  • Son Dakika:

Xperia M5 için hata düzeltmesi içeren fix minör bir güncelleme geldi.Çok yakında hepimizin cihazlarına düşer.

Sony, Xperia M5 ve Xperia M5 Dual modellerine yeni bir güncelleme gönderdi. Hata giderilmelerini kapsayan bu güncelleme ayrıca Android'in aylık güvenlik paketini de kapsiyor.
    Geçtiğimiz aylarda Android 5.1 güncellemesini alan ve ülkemizde de birçok kullanıcısı bulunan Xperia M5'e yeni bir güncelleme daha sunuldu. Hata giderilmelerini kapsayan güncelleme ile cihazın sürümü 30.1.A.1.46'dan 30.1.B.1.46 sürümüne geçiyor.
    Xperia M5 Sorunları Giderildi
    Gelen güncellemeyle beraber Xperia M5'te görülen hatalar giderildiği gibi ayrıca cihaza Android'in Ocak güvenlik paketi de eklenmiş oldu. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl sonunda Xperia M5 kullanıcıları bir kapanma problemi ile karşı karşıya gelmiş ve cihazlar ancak şarja takıldığında açıldığı rapor edilmişti. Gelen bu güncellemenin bu problemi de çözüp çözmediği hakkında ise henüz bir bilgi yok.

• Yeni güncellemeyi yükleyen ve deneyen oldu mu? Bende henüz gelmedi gelen arkadaş var mı?

• Snapchat uygulamasına yeni gelen güncelleme ile yaşanan hatalar ve efektleri açınca yaşanan donmalar tam anlamıyla düzelmiş.Kamera kullanılamıyor hatası tarih oldu diyebiliriz artık.Aynı hassasiyeti retica vb diğer kamera uygulamaları da gösterirse kamera anlamında hiçbir sorun kalmaz.Snapchat'i rahat rahat kullabilirsiniz artık arkadaşlar.Bilginize.

Not:Bizzat kendim denedim ve mutabık oldum.

• Ayrıca yeni gelecek olan güncelleme ile diğer hatalarda büyük oranda Düzeltilecek.Fakat şarj performansında Android 6.0 Marshmallow güncellemesine kadar bir gelişme beklemeyin derim.Cihaz tüm yazılımsal sorunlarından yavaş yavaş arınıyor.Bu gerçekten sevindirici.

Önceki yazılımsal sorunları yüzünden almakta çekinen ve muallakta olan tüm ziyaretçi arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Her markada karşılaşabileceğiniz satın almanın şans işi dediğimiz kısmı olan donanımsal sorunlar elbette diğer markalarda yaşandığı kadar Sony'de de yaşanabiliyor.O ayrı bir konu.Ama aldığım günden bu yana deneyimlediğim şu da olmasaydı ne güzel olurdu dediğim ne varsa hepsi teker teker düzeldi.Sony verdiği güncellemeler ile sorunları göz ardı etmediğini ve kullanıcısının memnuniyetini düşündüğünü bize hissettirdi.

• Arkadaşlar şebeke sorunu yaşayan var mı.s

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.