Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    su geçirme olayı ve kameranın megapiksel değerini fazla önemsemiyorsanız (kaldı ki ben kamerasından çok memnunum) c5'i kesinlikle tavsiye ederim. şu ana kadar sorunsuz kullandım c5 ultra'yı.
  • Merak ettiğim bi detay var bu cihazda işlemci 64 bit desteklediğine göre kurulu olan android sürümüde 64 bit doğru mu ?
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı ilk satışa çıktıı gün sipariş verdim .Ertesi gün elime geçti.Hala daha gayet akıcı ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.Bu sorunları hiç yaşamadım çok şükür.

Düzeltme: Sorun yaşıyanlar burada paylaşıp kampanyaya destek olabilirler = https://www.change.org/p/t-c-g%C3%BCmr%C3%BCk-ve-ticaret-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-sony-xperia-m5-modeli-biran-%C3%B6nce-toplatilsin-ma%C4%9Fdurlarin-ma%C4%9Fduriyetleri-%C3%BCretici-firma-tarafindan-giderilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 20 Ocak 2016; 18:07:08 >

• ts2000 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim.M5 de kullanılan Android 5.0 sürümü cihazda kullanılan işlemciye uygun 64x bir yazılım.Dalvik 64 diye yazıyor bazı yerlerde.Aksi halde cihazın 64x olması bir şeye yaramazdı.

Cihazı 2 aydır kullanıyorum ve bende şimdiye dek önemli bir sorunla karşılaşmadım.Sadece snapchat kullanırsam arada kamera hatası veriyor.Kendi kamera uygulamasında böyle bir hata vermedi hiç.Şarjın geç dolması dışında Xperia M5'den bir şikayetim yok.Ama görünüşe göre sorun yaşayan birçok kişi var.Ama çoğu güncelleme ile düzelebilecek şeyler.Bende cihazdan memnun olanlardanım.Yine olsa yine M5 alırdım.Kamerası ve performansı beni mest ediyor.Aradığım her şey mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 20 Ocak 2016; 19:20:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizlere kendi hazırlamış olduğum XPERIA M5 Kullanıcı Deneyimi Anketi'ni iftiharla sunarım!

http://goo.gl/forms/WL8Oh3lPQC

Yukarıda linkini paylaşmış olduğum anketi Google Form üzerinde hazırladım ve siz değerli arkadaşlardan gelecek olan yanıtları büyük bir merak içerisinde bekliyorum.
    Sadece 5+1 sorudan oluşan bu ankete yalnızca 1dk ayırarak yanıtladıktan sonra çıkan sonucu sizlerde rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.
    Haydi gelin hazırlamış olduğum bu mini anketi yanıtlayalım ve çıkan sonucu hep birlikte değerlendirelim.Şimdiden teşekkürler...

Ayrıca DH Forum'da açılan ilk Xperia M5 Ana Konusu olarak konumuz üzerinde ufak çaplı bazı güncellemeler yapıldı.Çok yakında geniş çaplı ve konuya farklı bir boyut kazandıracak ilave içerikler "mümkün olduğunca daha çok kişiye yardımcı olabilmek için" gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 20 Ocak 2016; 23:47:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WiLDeR2010

nurtopu gibi bir sorunum daha var, telefon tuş kilidindeyken internetini kapatıyor, whatsapp tan gelen iletileri bildirmiyor, telefonu elime alıp tuş kilidini açınca bildirimler hücum ediyor.. dünden beri araştırdım çözüm bulamadım henüz..

Kardeşim bende c5U kullanıyorum, whatsap bildirim sorununu bende yaşıyorum çözemedim telefon her zaman olmasada yapıyor bunu, tuş kilidini açınca hatta bazen whatsapa girince bildirimler düşüyor. Stamina hiç kullanmadım kapalı. Çözüm bulabildiniz mi. Ayrıca whatsap u silip tekrar kurdum 2 gün düzgün çalıştı sadece.

• Evet Arkadaşlar c5 Ultra kullanıcısı olarak 5.0 sürüm çok çok sorunluydu tutku sarjın telefonun boştayken çok gitmesi kendı kenlığınden kapanmalar kameranın geç acılması bazı uygularmalarda bıldırımlerın gelmemesi bazı uygulamaların çökmesi gibi sorunlar vardı ama takı 5.1 gelinceye kadar yaklaşık 4 gündür 5.1 li sürümlü c5 ultra'yı kullanıyorum ve bu sorunların hepsi düzeltildi yanı diyebilceğim 5.1 beklemenizde kesınlıkle yarar var m serisi için 5.1 güncellmesi eli kulağındadır tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: bro4ken

Evet Arkadaşlar c5 Ultra kullanıcısı olarak 5.0 sürüm çok çok sorunluydu tutku sarjın telefonun boştayken çok gitmesi kendı kenlığınden kapanmalar kameranın geç acılması bazı uygularmalarda bıldırımlerın gelmemesi bazı uygulamaların çökmesi gibi sorunlar vardı ama takı 5.1 gelinceye kadar yaklaşık 4 gündür 5.1 li sürümlü c5 ultra'yı kullanıyorum ve bu sorunların hepsi düzeltildi yanı diyebilceğim 5.1 beklemenizde kesınlıkle yarar var m serisi için 5.1 güncellmesi eli kulağındadır tahminimce

Bu güzel yorumunuzla M5 konumuzdaki çoğu arkadaşın yüreğine su serptiniz.Gerçekten 5.1 güncellemesi gayet başarılı gözüküyor anladığım kadarıyla.Darısı başımıza artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Arkadaşlar sizlere kendi hazırlamış olduğum XPERIA M5 Kullanıcı Deneyimi Anketi'ni iftiharla sunarım!

Xperia M5 Kullanıcı Anketi

Yukarıda linkini paylaşmış olduğum anketi Google Form üzerinde hazırladım ve siz değerli arkadaşlardan gelecek olan yanıtları büyük bir merak içerisinde bekliyorum.
    Sadece 5+1 sorudan oluşan bu ankete yalnızca 1dk ayırarak yanıtladıktan sonra çıkan sonucu sizlerde rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.
    Haydi gelin hazırlamış olduğum bu mini anketi yanıtlayalım ve çıkan sonucu hep birlikte değerlendirelim.Şimdiden teşekkürler...

Ayrıca DH Forum'da açılan ilk Xperia M5 Ana Konusu olarak konumuz üzerinde ufak çaplı bazı güncellemeler yapıldı.Çok yakında geniş çaplı ve konuya farklı bir boyut kazandıracak ilave içerikler "mümkün olduğunca daha çok kişiye yardımcı olabilmek için" gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Forumdaki arkadaşların bu mini anketi yanıtlamasını rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 23 Ocak 2016; 1:32:21 >

• real_king kullanıcısına yanıt
    Tamamdır

• Benim KVK'ya gönderdiğim cihaz değişmiş. Yenisi muhtemelen bugün kargoya verilir. Bakalım yeni cihazda da sorun olacak mı.
  • korayalttantire K kullanıcısına yanıt
    Umarım yeni gelen M5'de herhangi bir sorun yaşamazsınız.Hayırlı olsun.

• Xperia M5 Kullanıcı Deneyimi Araştırması

quote:

http://goo.gl/forms/WL8Oh3lPQC

Yukarıda linkini vermiş olduğum anketi forumdaki Xperia M5 konularıyla ilgilenen herkes doldursun lütfen.Gelecek olan yanıtları büyük bir merak içerisinde bekliyorum.Sadece 5+1 sorudan oluşan bu ankete yalnızca 1 dk ayırarak yanıtladıktan sonra çıkan sonucu sizde görüntüleyebilirsiniz.Haydi gelin,hazırlamış olduğum bu mini anketi yanıtlayalım ve sonucu hep birlikte değerlendirelim.Şimdiden teşekkürler...

NOT: Bu anket biz kullanıcıların memnuniyetini öğrenmek,varsa hangi sorunlar yaşandığını ve bu sorunların kaç kişi tarafından ve ne yoğunlukla yaşandığını öğrenmek için olduğu gibi halen almayı düşünen kişiler için de cihazın genel durumuna ışık tutan genel geçer soruların yer aldığı bir mini ankettir.Başka hiçbir amaç gözetilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 23 Ocak 2016; 3:34:41 >

• real_king kullanıcısına yanıt
    tek secenek var orada benim sorunlarım cok yani sorun telefonun kendisi malesef güncelleme bekliyorum sadece merak ediyorum neler olacak
  • spooker42 kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu sorunu çözdüm telefon hakkaten stamina modundaymış haksızlık etmişim, stamina modunu kapatınca düzeldi... ama asıl sorunum devam etmekte, telefon aldığımdan beri 5-6 kez kendiliğinden kapandı, kapanması hadi sorun değil de şarja takmadan açılmaması çok kötü.. ne yapsam bilmiyorum
  • Arkadaşlar şuan facebook Xperia sayfasında konuşuyorum ve bildiğim bütün sorunları yazdım ve biraz da sitem ettim sonuç olarak gelen cevap şu şekilde ;

"daha öncede sayfada paylaşıldı m5 için kapsamlı bir güncelleme gelecek sorunların neredeyse tamamı ortadan kalkacak"

• WiLDeR2010 kullanıcısına yanıt
    Sana "Stamina Modu" nu kontrol etmelisin demiştim hatırlıyorsan.Ama ısrarla kapalı olduğunu söylemiştin.Şimdi açık olduğunu söylüyorsun
    Neyse ki farketmişsin ve düzelmiş.

NOT: Düşük pil modu aktifken de hiçbir şekilde internet açılmıyor.Bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Arkadaşlar şuan facebook Xperia sayfasında konuşuyorum ve bildiğim bütün sorunları yazdım ve biraz da sitem ettim sonuç olarak gelen cevap şu şekilde ;

"daha öncede sayfada paylaşıldı m5 için kapsamlı bir güncelleme gelecek sorunların neredeyse tamamı ortadan kalkacak"

İşte güzel haber
    Tekrar tekrar okuyun arkadaşlar.Henüz hiç güncelleme almamış stok rom yüklü bir cihaz için edilmedik laf söylenmedik hakaret ve karalama kalmadı.Henüz hiç güncelleme gelmeden bu kadar fevri davranmak çok saçma oysa.Yakında kümülatif bir güncelleme gelecek ve çoğu yazılım sorunu ortadan kalkacak.Ardından daha bir sürü minör güncelleme gelecek 2 yıl boyunca.Bu güzel haberi paylaştığın için sağol dostum.

• Yeni cihaz 19 günün sonunda elime ulaştı. Kutu ve aksesuarları değişmemişler, telefonun kendisini değişmişler. Yarım saatlik kullanım sonucu bir sorunla karşılaşmadım. Fakat bir sorun olup olmayacağını söylemek için çok erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Arkadaşlar şuan facebook Xperia sayfasında konuşuyorum ve bildiğim bütün sorunları yazdım ve biraz da sitem ettim sonuç olarak gelen cevap şu şekilde ;

İşte güzel haber
    Tekrar tekrar okuyun arkadaşlar.Henüz hiç güncelleme almamış stok rom yüklü bir cihaz için edilmedik laf söylenmedik hakaret ve karalama kalmadı.Henüz hiç güncelleme gelmeden bu kadar fevri davranmak çok saçma oysa.Yakında kümülatif bir güncelleme gelecek ve çoğu yazılım sorunu ortadan kalkacak.Ardından daha bir sürü minör güncelleme gelecek 2 yıl boyunca.Bu güzel haberi paylaştığın için sağol dostum.

Telefondan ben de memnunum ancak bu cevap fazlasıyla politik sanki..

Bu konuya da yazayım; ön ve arka cam için temperli cam aldım Nilkin Case'den, baya memnunum. Parmak izi konusunda piyasadaki diğer markalara göre iyi, görüntü kalitesi bozulmuyor. Belki iki tarafa da cam takınca telefonun çok kalınlaşacağını düşünenler olabilir, böyle bir durum yok. Telefonun tutuşu da daha tok bir hale geliyor.

Herhangi bir konu hakkında sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

Bu arada Real King konu hakkında belli başlı geliştirmeler yapacaktın, ne durumda acaba ?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.