Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi Ios kullanıcısı olarak revizyonun ne olduğunu bilmediğim için sordum hocam kusuruma bakma. Yani ne oluyor bu revizyon 3 4 5 ler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GURULTU ONLEYICI SONY BAYISINDEN ALINMIS SADECE 1 DEFA KULLANILMIS 149 LIRA DEGERINDEKI SIYAH RENKLI KULAKLIK SATILIKTIR. 

FIYAT 50 TL KARGO BANA AIT..

• quote:

Orijinalden alıntı: meneter

Hocam geçmiş olsun öncelikle. telefon Hangi kargo ile gelmişti size.

Yurtici kargo.....

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Toplatılsın mı yok artık daha neler.Abartmayın lütfen.Her markanın çeşitli modellerinde buna benzer sorunlar yaşanabilir.Hiçbir telefon kusursuz değildir.

Bu telefonlar ayiplidir daha cikali 1 ay olmamis 100 lerce magdur var....avea bayii 1 haftada 5 telefon sattigini 4 unun kapanma sorunu yuzunden geri geldigini stogunda olmasina ragmen satmayacaklarini sadece kontratli satacagini soyledi
    Kontratli satmasinin sebebi sozlesme imzaladiktan sonra cayamiyorsunuz bu tarz satis ile elden cikarilmak istenen bir telefon10 binlerce satar anlarim 300-500 arizayi ......ancak 1 aylik telefon bir cok kisi magdur 4/3 bile diyebilirim ya cok kisa bir zamanda bu sikintiyi cozecekler yada mucadeleye devam suan 50 kisi bu sorulardan dolayi e imzayi atmis vaziyette desteginizi bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykey -- 31 Aralık 2015; 17:33:29 >

• meneter kullanıcısına yanıt
    Fabrikada farklı üretim bantları vardır.Ve üretilen telefonlar parti şeklinde üretilir.Birinci parti üretilir ve kalite kontrolde incelenir.bir sorunla karşılaşılırsa diğer ikinci parti üretilirken bu hususlar dikkate alınarak mümkün olduğunca düzeltilmeye çalışılır.Bildiğim kadarıyla böyle.Revizyon olayıda bu şekilde sanırım.

• real_king kullanıcısına yanıt
    Tşk hocam peki aldığımız ürünün kaçıncı rev olduğunu Nasıl anlarız ?

• maykey kullanıcısına yanıt
    Xperia M5'in aleyhine olan hiçbir oluşumda bulunmayacağım.Elbette her telefonda olduğu kadar bunda da bir takım sorunlara rastlanabilir.Ve hatta bu sorunlar banada denk gelebilir.Ama ben toplatılmasına gerek duymuyorum.Sorun neyse gerektiği şekilde halledilir.Pire için yorgan yakmanın lüzumu yok.

• meneter kullanıcısına yanıt
    Xperia M5'in kutusunun üzerinde yazıyor.Bende ordan baktım.Mesela benim ki Rev4 Gold.Ben sorun yaşamadığıma göre sanırım önceki revizyonda ki sorunlar halledilmiş.

• Bu arada tüm forumdaşlara mutlu yıllar diliyorum.Umarım daha sorunsuz bir yıl olur.Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.

*Flood için özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 31 Aralık 2015; 19:15:02 >
  • Sevgili dostlar benim şarj sorunum var yaklaşık 10 saatte tükeniyor. Video yok, müzik yok, oyun yok. 2 gün şarj diye almıştım. Ne yapmalıyım? Mutlu yıllar herkese.

• quote:

Xperia M5'in kutusunun üzerinde yazıyor.Bende ordan baktım.Mesela benim ki Rev4 Gold.Ben sorun yaşamadığıma göre sanırım önceki revizyonda ki sorunlar halledilmiş.

Hocam malesef böyle bir durum yok.. Sorunlar Rev 3'te de 4'te de var. Ancak Rev 3'te de 4'te de sorun yaşamayanlar da var..
  • mamoste87 kullanıcısına yanıt
    Turkcell den 10 gün oldu alalı. Video izlemiyorum, oyun oynamiyorum müzik yok sadece facebook, haber sayfaları ve mackolik mac sonuclari netice 10-11 saat ta şarj bitiyor. @mamoste87

• quote:

Xperia M5'in aleyhine olan hiçbir oluşumda bulunmayacağım.Elbette her telefonda olduğu kadar bunda da bir takım sorunlara rastlanabilir.Ve hatta bu sorunlar banada denk gelebilir.Ama ben toplatılmasına gerek duymuyorum.Sorun neyse gerektiği şekilde halledilir.Pire için yorgan yakmanın lüzumu yok.

Elbette sizi hicbirsey icin zorlayamayiz telefonunuzda bir sorun yoksa sizin adiniza sevinirim daha oncede belirtmistim severek aldigim bir telefon ancak sanssizlik yasadim onun yaninda k.v.k kazigi ustune ustluk hicbirseyi kabul etmeyen sadece servisi onaylayan bir sirket tuketicinin yaninda olamayan bir sirket o kadar feryat eden insan var kapanma sorunuyla ilgili bi Allahin kuluda demiyor arkadaslar kisa surede guncelleme yazilim vs gelecekkendileri bilmiyorlarmi bu durumu elbette biliyorlar ya bu sorunu halledecekler yada mucadeleye devam...

• real_king kullanıcısına yanıt
    Tşk hocam.

• sera_nat S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben M5'ten vazgeçtim. Gerek kronik sorunlarının olması gerekse o iğrenç ötesi çerçeveleri yüzünden soğudum telefondan. Sony markasından başka almayı düşünmüyorum. Büyük bir ihtimal Z serisi bir telefon alacağım. Kafamda en çok yer edinen model Z3. Kamera konusunda eksileri var biliyorum ama hem bütçeme uygun hem de daha bir alınabilir. Cevabınız için teşekkür ederim. Saygılar.
  • Telefonu alalı yaklaşık 3 gün oldu şuan güzel gidiyor yalnız ufak tefek sıkıntılar yaşamadım değil oyun oynamazsan video falan çekmezsen şarzı da çok iyi gidiyor bundan önce kullanmış olduğum samsung s4 ve 1 ayda j7 kullandım s4 kıyasla şimdilik iyi gidiyor

• Xperia m5 almayi dusunuyodum ama sorunlari okuyunca cekinir oldum kamera radyo ve batarya benim icin onemli gunluk 2 saat radyo dinlerim 4-5 saat sosyal medya watsapp facebook felan kullanirim. Bu kullanimda bi gunu cikarmasi lazim Sizce almalimiyim yoksa yol yakinken vazmi gecmeliyim. Alternatif olarak samsung galaxy a8 dusunuyorum nasildir sizce kamera olarak m5 e yakin ama m5 daha iyi ama batarya a8 de 3000 mah 100 tl fazla fiyati ama sorunsuz kullancaksam a8 dusunuyorum

• ibrahim0606 İ kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 1 aydır M5 Gold kullanıyorum fakat şimdiye dek sorun yaşamadım.Sadece Snapchat uygulaması kullanırken bazen kamerayı yeniden başlatmadan açamıyorum.Ama bu yazılımsal bir durum.Bir de şöyle bir durum var bu telefon Android 6.0 Marshmallow güncellemesine yükseltileceği için ufak çaplı update gelmedi hiç.Bazı arkadaşların yaşamış olduğu sorunlar güncellemeler ile düzelecektir.Kamerası çok başarılı.Şarjı günü çok rahat çıkartıyor.Ben memnun bir M5 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim.

• bu zamana kadar kullandım sony ama m5 tavsiye etmiyorum kimseye madem sony gidin z5 alın gerçi telefon özelliklerinden cok arkadaşlar şikayetlerini yazmıs hem telefonla hemde servisle herkes düşünüp ona göre alsın..
  • Size sorunlu telefon denk gelmemis sanslisiniz ama sorun yasayanlarda var 1500 tl lik bi telefon risk alinabilirmi. Bide can. Sikan problemlerle ugrasmak var. Cok istedim m5 almayi ama risk almak istemiyorum. A8 i tercih etcem batarya ve ekran ve stabil. Bi telf. Oldugu icin dogru bi kararmi bilmiyorum ama

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.