Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video karşılaştırması iphone 4s xperia s

• Iphone 4s e göre renkler daha canlı duruyor ancak takıldığım nokta sanki görüntü sabitleme özelliği kapalı olarak video kayıt yapmış gibi çok fazla sallanıyor.

Arc S vs Iphone 4 video karşılaştırmasında Arc S'in görüntü sabitleme konusunda ne kadar başarılı olduğu görülebilir.

Video da 2:00 dan itibaren bahsettiğim görüntü sabitlemesini görebilirsiniz.

• Az önce sony ericsson türkiye müşteri hizmetlerini aradim..sony xperia s ne zaman geleceğini ve fiyat aralığını sordum..mart sonunda kesinlikle türkiyede olacağını ancak fiyatin belli olmadığını söylediler :) en azından kesin tarihi biliyoruz son 1 ay ! Sorusu olanlar 0 212 473 77 77 yi arayabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf

Az önce sony ericsson türkiye müşteri hizmetlerini aradim..sony xperia s ne zaman geleceğini ve fiyat aralığını sordum..mart sonunda kesinlikle türkiyede olacağını ancak fiyatin belli olmadığını söylediler :) en azından kesin tarihi biliyoruz son 1 ay ! Sorusu olanlar 0 212 473 77 77 yi arayabilirler..

keşke aramışken fiyatının yanında hangi dağıtım kanallarıyla geleceğini sorsaydın.turkcell de kampanyalı satılacağı kesinde,en azından 3-4 teknomarket kanalıyla satışa çıksaydı kısa sürede reel fiyatlardan satın alma imkanımız olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN_06 -- 24 Şubat 2012; 18:44:35 >
  • Arkadaslar bu sitede Sony Xperia S, S2 Samsung Galaxy, HTC Sensation XL, Nokia N8 ve Fujifilm Finepix T200 resim cekimleri ve kaliteleri karsilastirilmistir.
    Sonuc olarak Nokia N8 ile arasinda fazla fark olmadan xperia s 1. olmustur.

1-Sony Xperia S - 14 puan
    2-Fujifilm FinePix T200 - 11 puan
    3-Nokia N8 - 11 puan
    4-HTC Sensation XL - 5 puan
    5-Samsung Galaxy S2 - 5 puan

Recombu
    Camera Comparison: Sony Xperia S, Samsung Galaxy S2, HTC Sensation XL, Nokia N8 and Fujifilm Finepix T200 | Recombu
    http://recombu.com/news/camera-comparison-sony-xperia-s-samsung-galaxy-s2-htc-sensation-xl-nokia-n8-and-fujifilm-finepix-t200_M16956.html

• xperia s kamera testi balkodan cekme

kool shubhyoutube
    Sony Xperia S Camera Test HD
    http://www.youtube.com/watch?v=TDhcXuOND58
  • Hareketli gündüz cekim

Zephstersyoutube
    Xperia S Daytime Recording Test
    http://www.youtube.com/watch?v=Vm-qLkJnIDo
  • Hareketli gece cekimi arka arkaya yaptim özür dilerim arkadaslar ama sorun yasadigimdan dolayi oldu

Zephstersyoutube
    Nightshot Video Demo w/ Xperia S
    http://www.youtube.com/watch?v=qunhoX9uLqM&feature=channel

• Sony gec geliyor evet dogru ama diger telefonlarin yasadigi sorunlari kapatarak geliyor olmasi benim adima cok güzel sebebi ise suan 4 cekirdekli gelen telefonlarin bana hic anlam vermedigini ve bunu kaldiracak suan isletim sisteminin olmadigini söylüyerek sunu diyorum
    Sony sondan geliyor iyi diyorum yani
    SON IYI kalite demek :) oldumu bilmiyorm

Benchmak testi cok iyi geciyor xperia s

PhoneArenayoutube
    Sony Xperia S benchmark tests
    http://www.youtube.com/watch?v=D3TwNoewx60&feature=related

• quote:

Orijinalden alıntı: sbubu

Arkadaslar bu sitede Sony Xperia S, S2 Samsung Galaxy, HTC Sensation XL, Nokia N8 ve Fujifilm Finepix T200 resim cekimleri ve kaliteleri karsilastirilmistir.

3-Nokia N8 - 11 puan

http://recombu.com/news/camera-comparison-sony-xperia-s-samsung-galaxy-s2-htc-sensation-xl-nokia-n8-and-fujifilm-finepix-t200_M16956.html

karsilastiran kim cihaz ciktimi yani sizde xperia s mi var nerden aldiniz ben hic biyerde bulamadim hic bir android ust modelde muzik olayi ve kamera olayi ikisininde en iyisi bir cihaz da sunulmadi bu cihaz nasil bu konularda yani

saglam bi kamera varmi
    saglam bir ses cikisina sahip hoparlor varmi ve kulaklik sesi tabiki

• Bu sene çıkacak olan tüm sony telefonlar yarınki kongrede mi tanıtılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbubu

Arkadaslar bu sitede Sony Xperia S, S2 Samsung Galaxy, HTC Sensation XL, Nokia N8 ve Fujifilm Finepix T200 resim cekimleri ve kaliteleri karsilastirilmistir.

3-Nokia N8 - 11 puan

Karşılaştırma fena değil gibi Xperia S te bazı fotolarda noise olsada netlik ve keskinlik olarak oldukça iyi duruyor. Özellikle N8 le kıyaslandığında bazı fotolarda üstün bazılarında hemen hemen aynı performansı vermiş.

• http://www.xperiablog.net/2012/02/26/xperia-p-and-xperia-u-promo-videos-and-product-pages-live/

Burda Xperia NXT Series ailesi relamlari

Evet arkadaslar Xperia NXT Series olarap p ve u tanitildi p ikinci ceyrekte cikacakmis alüminyum kasa olusuk cok süper olmus ghz azaltilmis fakat en büyük sorun batarya olmus neden 1350 kullanilmis anlamadim
  • Gsmarena'ya göre telefon satışa çıkmış yurtdışında.

ama sahibindendeki ilana aldırış etmeyin, yurtdışında türk lirasıyla 1250 tl ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 27 Şubat 2012; 10:08:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldi

Gsmarena'ya göre telefon satışa çıkmış yurtdışında.

ama sahibindendeki ilana aldırış etmeyin, yurtdışında türk lirasıyla 1250 tl ediyor

doğrudur şuan itibarıyle barcelonda kı mwc kapsamında satışa cıktı denıyor...
    bu sefer bızde cok beklemeyeceğız mart sonu satışda netcell ve turkcell timlerde
    dığer vatan ve teknosa benzeri yerler farklı bır dist. den aldıkları ıcın nısan sonu dıyorlar.az kalddı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 27 Şubat 2012; 20:14:14 >
  • Bir arc sahibi olarak ne yazıkki Sony'e yavaştan uyuz olmaya başladım. Tamam özgün ve kaliteli tasarım yapıyorlar, kabul. Müşteri desteği de fena değil. Ama bu donanım konusu canımı cok sıkıyor. Şu anki telefonum ihtiyaçlarımı karşılıyor. Fakat en basitinden browser performansı olarak yaklaşık fiyat aralığında olan diğer telefonlardan geride. Oyunlarda da durum aynı. Geçen dungeon defenders yükledim ve fps çok kötüydü. Telefonun eskimeye başladığını ilk o an hissettim (daha 1 sene bile dolmadı). 1 sene öncesinin donanımı kullanıyor Sony nedense, anlamak mümkün değil. Şimdi tutmuş S3 chipset ve Adreno220 koymuş (bi de 720p ekran var, 6-7 ay sonra adreno220 ne iş görür merak ediyorum). Ayrıca yukarılarda bir video vardı, browser performansı hala S2'nin gerisinde. 720p o yüzden diyeceksiniz, ben de ona göre donanım koysaydın o zaman diyecem. O kadar para verip hala sayfalarda gezinirken tekleyen telefonu ne yapayım. Hele ki mevcut bir ton CPU seçeneğin varken tutup da eski bir chipset kullanıyorsan. Benchmarklara bakarsanız ne kadar yanlış seçimler olduğunu görürsünüz 2012 senesi için. Hele ki Cortex A15 CPU'lar eli kulağında bekliyorken. Eğer Sony'nin 2012 için en iyi telefonu bu ise, gerçekten Sony için 2012 zor geçer bence. Öyle çok donanım delisi değilim fakat bir ton para verip de (muhtemelen yine piyasanın en pahalı telefonlarından biri olacak) eskimiş bir donanıma para vermek istemiyorum artık. Çünkü bunlar telefonunuz kullanım süresini etkiliyor. Uzun vadede zarar ediyorsunuz. Arc'ın tasarımına bitip almıştım fakat Xperia S hiç etkilemedi (ekran dışında). Ne yazıkki parasını hak etmeyecek gibi geliyor bana. Şu telefonu Arc S yerine çıkarmış olsa anlardım (Arc S'i çıkardıkları vakit). Fakat piyasada olacağı zaman diğer yeni çıkacak olan telefonların hemen hemen hepsi performans bakımından ezecek bunu ne yazık ki.

• Cangaxxe:Peki o halde Sony Xperia'dan vazgecmek mi gerekir sence?
    Tskler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: riggsmartin

Cangaxxe:Peki o halde Sony Xperia'dan vazgecmek mi gerekir sence?
    Tskler...

Su an için ben xperia S almam açıkcası. Performans olarak piyasadaki rakiplerine yakın telefon cıkartsın başka birşey istemiyorum. Gerekirse fiyatı daha fazla olsun. O zaman Sony'den vazgeçmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangaxxe

Bir arc sahibi olarak ne yazıkki Sony'e yavaştan uyuz olmaya başladım. Tamam özgün ve kaliteli tasarım yapıyorlar, kabul. Müşteri desteği de fena değil. Ama bu donanım konusu canımı cok sıkıyor. Şu anki telefonum ihtiyaçlarımı karşılıyor. Fakat en basitinden browser performansı olarak yaklaşık fiyat aralığında olan diğer telefonlardan geride. Oyunlarda da durum aynı. Geçen dungeon defenders yükledim ve fps çok kötüydü. Telefonun eskimeye başladığını ilk o an hissettim (daha 1 sene bile dolmadı). 1 sene öncesinin donanımı kullanıyor Sony nedense, anlamak mümkün değil. Şimdi tutmuş S3 chipset ve Adreno220 koymuş (bi de 720p ekran var, 6-7 ay sonra adreno220 ne iş görür merak ediyorum). Ayrıca yukarılarda bir video vardı, browser performansı hala S2'nin gerisinde. 720p o yüzden diyeceksiniz, ben de ona göre donanım koysaydın o zaman diyecem. O kadar para verip hala sayfalarda gezinirken tekleyen telefonu ne yapayım. Hele ki mevcut bir ton CPU seçeneğin varken tutup da eski bir chipset kullanıyorsan. Benchmarklara bakarsanız ne kadar yanlış seçimler olduğunu görürsünüz 2012 senesi için. Hele ki Cortex A15 CPU'lar eli kulağında bekliyorken. Eğer Sony'nin 2012 için en iyi telefonu bu ise, gerçekten Sony için 2012 zor geçer bence. Öyle çok donanım delisi değilim fakat bir ton para verip de (muhtemelen yine piyasanın en pahalı telefonlarından biri olacak) eskimiş bir donanıma para vermek istemiyorum artık. Çünkü bunlar telefonunuz kullanım süresini etkiliyor. Uzun vadede zarar ediyorsunuz. Arc'ın tasarımına bitip almıştım fakat Xperia S hiç etkilemedi (ekran dışında). Ne yazıkki parasını hak etmeyecek gibi geliyor bana. Şu telefonu Arc S yerine çıkarmış olsa anlardım (Arc S'i çıkardıkları vakit). Fakat piyasada olacağı zaman diğer yeni çıkacak olan telefonların hemen hemen hepsi performans bakımından ezecek bunu ne yazık ki.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarrr ne yazıkki sonuna kadar katılıyorummm sony ilerleyen günlerde ne gibi atılım yapar bilinmez ama kendisine hedef çizmesi gerek diğerlerinde ayrılması gerekkk kamera diyor ama diğer firmalarda yerden armut toplamıyor bunu oda görüyor istese oda yapar ama ben böyle iyiyim diyorrr

• Bravia Engine, HD ekran, çift çekirdek, 32 GB dahili hafıza, 12 MP kamera, 1080p kayıt ve fiyatı görünüşe göre Iphone 4s'ten bile ucuz olacak. Ayrıca kamera kalitesi dendi mi Sony ile yarışabilecek başka bir marka var mı? Daha iyisini istiyorsanız onu da yapacaktır elbet ama bu sefer bu kadar pahalı telefon olur mu diyeceksiniz. Gayette iyi bir telefon.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.