Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Güzel bir örnek vermişsin sağolasın, inşallah iphone gibi resetleyebiliriz, diğer türlü nokia gibi donup kalırsa sıkıntı, sırf bu yüzden telefondan vazgeçecektim ama beklemedeyim, bir an önce satışa çıkar ve hızlıca gelir inş.

nokiada hangi model donup kalınca resetlenmiyor merak ettim bi söylesene.

N8

n8 bir yıl kullandım.şu an xperia neo kullanıyorum,xperia neoyu eşime verip xperianın tanıtılacak yeni cihazlarından birini almayı düşünüyorum.

n8 kilitlenince power tuşuna 7 saniye basıyorsunuz ve olay halloluyor bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

kutu içeriği bence %100 fake

Çok zekisin, bravo!

Arkadaşlar kutu içeriği sahte falan filan değil. Başka unboxing videoları da var, onlara da bakabilirsiniz. Sony hisselerin tamamını satın almakla tüm isim haklarını da satın almış oldu, dolayısıyla SE'dan kalma her türlü ürünü kutu içeriğine dahil etmekte serbesttir. Bu nedenle kitapçıklar,kutu ve kutu içeriğindeki ürünler üzerinde hala SE yazıyor olması normaldir.

Bunların hepsi bir yana, şu artırılamayan dahili hafıza biraz can sıkıcı olmakla birlikte belki kabul edilebilir ama pilin değiştirilemiyor olması gerçekten çok kötü. Ola ki telefon donup kaldı, pilini çıkarıp takamadığınızdan şarjı bitene kadar bekleyeceksiniz.

Bir de 4 - 4.3" civarı 720p amoled'li bir şeyler çıkarsalar süper olacak :)

Pil konusuna takılma. İphone 2 var bende. Yok pili değiştirilemiyor, pil ömrü bitince ne olacak, nasıl aç kapa yapacağız diye tantana olmuştu. 4 senedir 600 kere şarj oldu. pil ömrü bitmedi.

Kitlenmye gelince üsteki tuşla ana ekran tuşuna aynı anda bastığında ne olursa olsun mutlaka yeniden başlıyor. Bunlarda da öyle bir özellik vardır diye düşünüyorum.

Pilin ömrünün bitip bitmemesi önemli değil. Bitince verir parasını servise yenisini taktırırsın. O yüzden bu bir sorun teşkil etmiyor ancak dediğim gibi telefon donduğunda resetlenemiyorsa, işte bu çok can sıkıcı olur.

Ben her zaman pilin çıkarılabilmesi taraftarıyım, zira IOS'ta o tuş kombinasyonunun da işe yaramadığına şahitlik etmişliğim var :) İnşallah telefonda bir reset opsiyonu vardır.

Bir teknik uzman değilim. Teknoloji de her zaman bir şeyleri + yönü - yönü vardır. Ama ben sizler gibi düşünmüyorum. Tam tersine pilin, hafıza kartının sisteme entegre olmasına çok sevindim. hızı, verimliliği, kullanışlılığı, sağlamlığı, güvenirliği, STABİLLİĞİ sağlayan çok güzel özelliklerdir bunlar. İphone un bu kadar stabil olmasında pilin ama özellikle dahili hazfızanın büyük katksı vardır. İyi ki sony böyle yapmış. Bu yönüyle iphonun olumlu yönlerini almış. Ama itunes saçmalığı olmadan, android rahatlığında usb bellek gibi kullanılabilmesi üstüne benim için çok çok önemli olan hdmi çıkışı çok güzel özellikler. Zaten 32 gb mobil cihaz için çok sağlam bir hafıza. Yeterli diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar yukarıda bir üst mesaj da görüşlerimiyazdım ama şu konuda bilginize ihtiyacım var:

Şİmdi hdmi çıkışı olan cihazdan mesela 40 inç bir lcd ekrana 720p bir film aktarsak dalgalanma olur mu? yani xpreinanın işlemci gücü ve ekran kartı gücü buna yeter mi? Amacım laptobumda hdmi olmadığından ve pratik olmadığından 5 - 6 gb 720p filmi telefonuma atıp lcd tv den izlemek. Ya da multimeday hdmi çıkışlı projeksiyonumdan izlemek. Ama dalgalanmalardan, aktaramamasından endişe ediyorum. Çünkü asusu netbok denilen atom işlemcisi dalgalanmadan 720p film oynatamıyor ve akataramıyor. Bu konuda bilgi sahibi arkadaş var mı?teşekkürler - selamlar

• Ön siparişle Sakaryalı bir firma getirtecekmiş. İlgilenen arkadaşlar bi baksın. Güvenilir mi acaba?
  • quote:

Arkadaşlar yukarıda bir üst mesaj da görüşlerimiyazdım ama şu konuda bilginize ihtiyacım var:

Şİmdi hdmi çıkışı olan cihazdan mesela 40 inç bir lcd ekrana 720p bir film aktarsak dalgalanma olur mu? yani xpreinanın işlemci gücü ve ekran kartı gücü buna yeter mi? Amacım laptobumda hdmi olmadığından ve pratik olmadığından 5 - 6 gb 720p filmi telefonuma atıp lcd tv den izlemek. Ya da multimeday hdmi çıkışlı projeksiyonumdan izlemek. Ama dalgalanmalardan, aktaramamasından endişe ediyorum. Çünkü asusu netbok denilen atom işlemcisi dalgalanmadan 720p film oynatamıyor ve akataramıyor. Bu konuda bilgi sahibi arkadaş var mı?teşekkürler - selamlar

720p filmi çok rahat şekilde aktarır dalgalanma falan olmaz merak etmeyin.ama bence 2 saatlik film izlemek için telefonun işlemcisini o kadar yormak yanlış geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

Arkadaşlar yukarıda bir üst mesaj da görüşlerimiyazdım ama şu konuda bilginize ihtiyacım var:

720p filmi çok rahat şekilde aktarır dalgalanma falan olmaz merak etmeyin.ama bence 2 saatlik film izlemek için telefonun işlemcisini o kadar yormak yanlış geliyor.

Cevap için teşekkürler. Bir sorum daha olacak. İşlmecinin iki saat çalışması nasıl bir sakınca doğurur? Çünkü ben hdmi bağlantısını çok etkin kullanmayı düşünüyorum. Örneğin internetten dizi filmi online açıp hdmi üzerinden televizyondan izlemek istiyorum. Cihaz bu yükü kaldırır mı?

• quote:

quote:

Güvenilir mi bilmem ama fiyatı çok uygunmuş telefonun. Anladığım kadarıyla bazılarının dediği gibi 1800 - 2000 aralığında değil, 1200 - 1400 tl aralığında olacak gibi. Doğru mu düşünüyorum?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel bir örnek vermişsin sağolasın, inşallah iphone gibi resetleyebiliriz, diğer türlü nokia gibi donup kalırsa sıkıntı, sırf bu yüzden telefondan vazgeçecektim ama beklemedeyim, bir an önce satışa çıkar ve hızlıca gelir inş.

nokiada hangi model donup kalınca resetlenmiyor merak ettim bi söylesene.

N8

n8 bir yıl kullandım.şu an xperia neo kullanıyorum,xperia neoyu eşime verip xperianın tanıtılacak yeni cihazlarından birini almayı düşünüyorum.

n8 kilitlenince power tuşuna 7 saniye basıyorsunuz ve olay halloluyor bu kadar basit.

Şuanki telefonunuzdan memnunmusunuz ? Bu S 'i fazla bekleyemem galiba, sıkıldım elimdeki telefondan ve kurtulmak istiyorum artık.

Bir an önce çıksa

Sony Xperia™ S | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 22 Şubat 2012; 19:24:44 >

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler. Bir sorum daha olacak. İşlmecinin iki saat çalışması nasıl bir sakınca doğurur? Çünkü ben hdmi bağlantısını çok etkin kullanmayı düşünüyorum. Örneğin internetten dizi filmi online açıp hdmi üzerinden televizyondan izlemek istiyorum. Cihaz bu yükü kaldırır mı?

işlemcinin fazla ısınması sakınca yaratabilir.birde pilin ömrü kısalır sürekli hdmı üzerinde kullanarak pil çabuk biter.ben olsam sürekli olarak hdmı üzerinde kullanmak için telefon almazdım başka cihazlar var bunun için.fiyatı konusunda bişey bilmiyorum maalesef ama tahminim 1499 gibi fiyatla çıkar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

işlemcinin fazla ısınması sakınca yaratabilir.birde pilin ömrü kısalır sürekli hdmı üzerinde kullanarak pil çabuk biter.ben olsam sürekli olarak hdmı üzerinde kullanmak için telefon almazdım başka cihazlar var bunun için.fiyatı konusunda bişey bilmiyorum maalesef ama tahminim 1499 gibi fiyatla çıkar.

Teşekkürler

• bir kutu içeriği videosuda gsmarena'dan.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=ep1vTcfrANM&feature=player_embedded#!]
  • Arkadaşlar biliyorum alakasız ama bu telefonun tanıtım videosunda arka planda çalan müziği arıyorum bir yardımcı olun çok fena hoşuma gitti rahatlatıyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biostrike -- 23 Şubat 2012; 2:53:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: riggsmartin

Degerli arkadaslar,
    Sony Xperia S Android 2.3 yuklu olarak satılacak yanlıs anlamadıysam.Android 4.0'a guncelleme nasıl olacak peki?
    Tesekkurler...

Daha önceki modeller nasıl oluyorsa bu da öyle olacak. İkinci çeyrek ya da ikinci yarıda Android 4.0 gelecektir.
    quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Merhaba arkadaşlar telefonu Amerika ve Avusturya'dan getirebilme şansım var ancak Amerika olursa daha iyi olur 1 ay sonra gelecek var Avusturya için malesef beklemem gerekecek.Sizlere sorum bu telefon Amerika'da satışa çıkacak mı eğer çıkarsa ne zaman çıkar bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim iyi günler.

Bu cihazın Amerika'da çıkacak versiyonu Xperia ion. Ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi yok ama Amerika'da tahminim önümüzdeki ay çıkar diye düşünüyorum. Belki de çıkmıştır bilemeyiz. Cihazın forumdaki konusuna http://forum.donanimhaber.com/m_56449126/tm.htm ya da mobilsen https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56449126 adresinden ulaşabilrsin.
    quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-xperia-s-super-kampanya-75444644/detay

Ön siparişle Sakaryalı bir firma getirtecekmiş. İlgilenen arkadaşlar bi baksın. Güvenilir mi acaba?

Fiyat olarak çok cazip geliyor ama daha önce forumda dolandırıcılık vakaları ile ilgili konular açılmıştı. Ne kadar güvenilirdir bilemeyiz. Ayrıca kim ne olduğu ne olduğu ve getirecek olan kurum/şirket hakkında hiçbir bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 23 Şubat 2012; 15:10:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Merhaba arkadaşlar telefonu Amerika ve Avusturya'dan getirebilme şansım var ancak Amerika olursa daha iyi olur 1 ay sonra gelecek var Avusturya için malesef beklemem gerekecek.Sizlere sorum bu telefon Amerika'da satışa çıkacak mı eğer çıkarsa ne zaman çıkar bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim iyi günler.

Bu cihazın Amerika'da çıkacak versiyonu Xperia ion. Ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi yok ama Amerika'da tahminim önümüzdeki ay çıkar diye düşünüyorum. Belki de çıkmıştır bilemeyiz. Cihazın forumdaki konusuna http://forum.donanimhaber.com/m_56449126/tm.htm ya da mobilsen https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56449126 adresinden ulaşabilrsin.

Çok teşekkür ederim peki ION mu getirtsem yoksa biraz bekleyip S mi ?

• biraz evvel netcell ile goruştum S ne zaman gelecek dıye cevap nısan sonu dedı.
    turkcell ve netcell mağazalarıında satılcakmış sadece
    vatan teknosa dedım yok dedıler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

biraz evvel netcell ile goruştum S ne zaman gelecek dıye cevap nısan sonu dedı.
    turkcell ve netcell mağazalarıında satılcakmış sadece
    vatan teknosa dedım yok dedıler!

o zaman fiyatının fahiş olacağı kuvvetle muhtemel.açıkçası turkcell ile kampanyalı geleceği kesindi ama diğer kanallardan da satılacağını umuyordum.turkcell kampanyasıda arc s için 15 martta kadar diyor.sanırım 15 marttan sonra telin fiyatında indirime gidilip,arc s in yerine xperia s konumlandırılacaktır.yada öyle umalaım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN_06 -- 23 Şubat 2012; 16:53:33 >
  • quote:

Rica ederim. ion Amerika'da satıalacak bir cihaz. Maddi gücünüz yetiyorsa biraz daha bekleyip Xpr. S almanızı daha doğru buluyorum. İki cihaz arasındaki en belirgin farklardan biri hafıza kapasiteleri. Xpr. ion'da 16 GB dahili hafızaya ek olarak hafıza kartı desteği varken Xpr. S'te sadece 32 GB dahili hafıza var. Xpr. ion'un bir diğer farkı 4G şebekelerini desteklemesidir ama ülkemizde henüz bu desteğe geçilmediği için pek bir anlamı yok. Ayrıca Xpr. S'in ekranı biraz daha küçük olduğu için piksel yoğunluğu daha fazladır bu da Xpr. ion'dan bir nebze daha yüksek keskinlik oranı sunuyor. Ayrıca Xpr. ion sadece AT&T aracılığıyla satılacağı için büyük ihtimal sim kilitli olarak gelecektir. Xpr. S alın kafanız rahat olur en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Rica ederim. ion Amerika'da satıalacak bir cihaz. Maddi gücünüz yetiyorsa biraz daha bekleyip Xpr. S almanızı daha doğru buluyorum. İki cihaz arasındaki en belirgin farklardan biri hafıza kapasiteleri. Xpr. ion'da 16 GB dahili hafızaya ek olarak hafıza kartı desteği varken Xpr. S'te sadece 32 GB dahili hafıza var. Xpr. ion'un bir diğer farkı 4G şebekelerini desteklemesidir ama ülkemizde henüz bu desteğe geçilmediği için pek bir anlamı yok. Ayrıca Xpr. S'in ekranı biraz daha küçük olduğu için piksel yoğunluğu daha fazladır bu da Xpr. ion'dan bir nebze daha yüksek keskinlik oranı sunuyor. Ayrıca Xpr. ion sadece AT&T aracılığıyla satılacağı için büyük ihtimal sim kilitli olarak gelecektir. Xpr. S alın kafanız rahat olur en azından.

Beklemek istemiyordum aslında ama yapacak bir şey yok birinin gelmesine bağlıyım artık çok teşekkür ederim ilk fırsatta elimde olur inşallah

• DivX Player ve XviD programlarını yıne koymamıs sony bu cıhaza yaaa kafayı yıyecem galaxy s2 devam...
  • Keşke iphone gibi 3.5 yada 3.7 ekranı olsaymış.Parmaklarım yetişmiyor bunlara kardeşim:(
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.