Bildirim
Sony Xperia™ S | ANA KONU (9. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beyazı ile siyahı sanki farklı 2 telefon -
Sağlam telefon harbiden -
quote:
Orijinalden alıntı: sharpie
quote:
Orijinalden alıntı: sarı dew
Bir aksilik olmazsa hazirana doğru almayı düşünüyorum bu telefonu o zaman kadar çıkar ve incelemiş olurum. Fakat web tarayıcıdaki kasılmalar 4.0 ICS ile giderilirmi? Ayrıca daha tanıtılmasa bile galaxy s3 ile karşılaştırmalımıyım? Yani s3 ün bu telefondan çok farkı olurmu (kastettiğim oyun performansı falan sonuçta daha 2 çekirdeği kullanan uygulamalar fazla değilken)? ve eğer s3 ün kamerası 12 mp olacak olursa samsung un ve sony nin 8 mp lik s2 ve arcS ini örnek alarak hangi telefonu tercih edersiniz?
sorularım biraz uzun oldu ama soruların cevabını kendim bulmaya kalkışınca arada kalıyorum
şöyle olurmu böyle olurmu ile olmaz.ikiside çıksın karşılaştıran çok olur sende kafana uyanı alırsın.
konu elektronik şeyler olunca baya sabırsız oluyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: sharpie
xperia s le çekildiği ne kadar doğru bilemem ama ilk resim karşılaştırmaları.
xperia arc vs xperia s
http://www.xperiablog.net/2012/02/02/xperia-s-versus-xperia-arc-s-samples-photos/
Sanki bana Arc S daha iyi gibi geldi. Xpr. S'te renk sapmaları var sanırım. İlk resimde kırmızılık var, ikinci resimde ise sarımsı bir ton var. Arc S daha doğru tonlarda çekiyor gibi. -
Bunu düşünüyordum ancak işlemci mimarisi,ekran vs. S3'ü beklemeye itti beni. Bir kamera için telefon değiştirmek mantıklı gelmedi bana. -
Sabırsızlıkla Bekliyorumm.. -
son video daki görüntü:kutu içeriği görüntüsü..kutu sony..telefon sony....klavuzlar sony...şarj cihazı sonyericsson bu ne yaw.... -
quote:
Orijinalden alıntı: komplocu
son video daki görüntü:kutu içeriği görüntüsü..kutu sony..telefon sony....klavuzlar sony...şarj cihazı sonyericsson bu ne yaw....
kafaları karışık sanırım yada kabullenemediler -
Arkadaşlar S 'i beklemeli mi yoksa yerine farklı bir telefon almalımıyım karar veremedim, E72 'yi satıp yeni bir telefona geçmek istiyorum ama bu gelecek olan modelin fiyatı bile belli değil, ne yapacağımı şaşırdım -
video yalan değil gibi dürüyor ama şarj aleti neden sony ericsson anlamak mümkün değil. SONY oldum diyorsan her şeyinle SONY olmalısın.... -
quote:
son video daki görüntü:kutu içeriği görüntüsü..kutu sony..telefon sony....klavuzlar sony...şarj cihazı sonyericsson bu ne yaw....
şarj cihazları ellerinde kaldı herhalde, bunlar bitince sony isimli şarj cihazları koyarlar artık
-
kutu içeriğine bunları koymama saçmalığı yapmazlar umarım .çok gerekli değil ama para verilip alınacak birşeyde değil böyle bi telefonun yanında gelmemesi saçma olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Protoculture
quote:
şarj cihazları ellerinde kaldı herhalde, bunlar bitince sony isimli şarj cihazları koyarlar artık
+1, ellerinde kalanları veriyorlar sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cumur
quote:
kafaları karışık sanırım yada kabullenemediler
ayrılık hatırası.
-
favorim benim,çıkınca almak lazım bunu. -
çok kararsız kaldım arc s alma arefesindeyken acaba bu teli beklemeli miyim karar veremiyorum bu ay sonundaki mwc fuarı bittiğinde umarım kararımı vermiş olurum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Protoculture
quote:
Ben yanlış gormediysem kutunun alt taraflarında Sony ericsson yazıyordu logosuyla birlikte...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: freeboy
çok kararsız kaldım arc s alma arefesindeyken acaba bu teli beklemeli miyim karar veremiyorum bu ay sonundaki mwc fuarı bittiğinde umarım kararımı vermiş olurum.
Arc S donanımsal olarak bu cihazdan geride. Gerek CPU, gerek GPU, gerek RAM, gerekse ekran çözünürlüğü Arc S'ten bariz üstün olduğu noktalar var. Özellikle dahili 32 GB hafızası çok büyük bir artı ve tabiki 1080p çekim. Arc S'ten teknik açıdan çok daha üst seviyede. -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
quote:
Orijinalden alıntı: freeboy
çok kararsız kaldım arc s alma arefesindeyken acaba bu teli beklemeli miyim karar veremiyorum bu ay sonundaki mwc fuarı bittiğinde umarım kararımı vermiş olurum.
Arc S donanımsal olarak bu cihazdan geride. Gerek CPU, gerek GPU, gerek RAM, gerekse ekran çözünürlüğü Arc S'ten bariz üstün olduğu noktalar var. Özellikle dahili 32 GB hafızası çok büyük bir artı ve tabiki 1080p çekim. Arc S'ten teknik açıdan çok daha üst seviyede.
evet donanımsal farklılık xperia s için büyük üstünlük ama piyasaya giriş fiyatı da benim için önemli bir kriter
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X