Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riggsmartin

Degerli arkadaslar,
    Bir karsılastırma olarak,Sony Xperia S,I-Phone 4S ve Samsung Galaxy S3 arasından hangisi secilmelidir sizce?
    Tskler...

bu listede iphone 4s derim şu anda, çünkü henüz diğerleri çıkmadı. çıkınca da sony den şaşmam. arc s ve 4s sahibi, note ve nexus kullanmış biri olarak konuşuyorum. bana hitap eden sistem android ve marka da sony.
  • bu telefon 1500-1600 seviyelerinde geçmemeli
  • sanırım piyasaya daha önceki en üst segment cihazların girdiği fiyattan girmesi kuvvetle muhtemel.arc ve arc s 1300-1350 seviyelerinden piyasaya girdiğine göre,sanırım bu cihazın fiyatıda bu seviyenin altında olmamak kaydıyla bir miktar daha pahalı(1500tl ye kadar) olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN_06 -- 15 Şubat 2012; 22:21:22 >
  • telefon minimum 1750 max 2000 arası olucak malsef 1500 falan hayali kurmayalım :) bikere en yeni telefon olarak gelicek kamera her ne kadar etkilemesede kaliteyi sonuc olarak 12 megapiksel bi artı bence 1850 falan olur net
  • 1500 Ü aşmamalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

telefon minimum 1750 max 2000 arası olucak malsef 1500 falan hayali kurmayalım :) bikere en yeni telefon olarak gelicek kamera her ne kadar etkilemesede kaliteyi sonuc olarak 12 megapiksel bi artı bence 1850 falan olur net

her ne kadar ıphone 4s den teknik özellik olarak cok daha kalite olsada ,onla rekabet edebilmesi icin 2.000 li rakamlardan uzak durulmalı .bu telefon sgs 2 ye rakip olmalı ki tutsun .

bknz:htc xe ile xl nin durumu kac tane garantili sattı merak ediyorum
  • 1700 lira olması bence imkânsız bir durum. Fiyatı öyle olursa kim verir o kadar parayı bu cihaza? Zaten dört çekirdekli cihazlar çıkacakken o fiyata satılması bence cihazın satışlarını dibe vurdurur kimse de yüzüne bakmaz bu cihazın. Bu forumdan kimsenin bu cihaza o kadar para vereceğini sanmam. 1499 lira gibi kampanya tarzı bir fiyat ile bence çok iyi olabilir.
  • Ya Arc S neredeyse o fiyatlara satyılıyor 1500 TL olması imkansız bence keşke olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Ya Arc S neredeyse o fiyatlara satyılıyor 1500 TL olması imkansız bence keşke olsa.

aynısını diyecektim.
    pek ucuz olmayacakmış gibi geliyor bana.1500+ garanti diyorum.
  • guzel bir karşılaştırma yapılmış

http://www.xperiablog.net/2012/02/15/xperia-s-browsing-and-boot-times-compared-against-galaxy-s-ii-nexus-and-motorola-razr/

fiyatıda 1699 dan aşağı olmaz bence hoş avrupada 479-499 avro çıkacak
    arc da avrupada ılk cıktığında 449-459 arası cıkmıştı ınsş 1700 gecmez....
  • Öyle olursa zaten halihazırda olan rakibi Galaxy S II'nin yanında ne kadar rağbet görür tartışılır. Galaxy S III, X3, Edge gibi cihazların yanında sönük kalabilir.
  • bu telefon sony nin amiral gemisi olmayacak sıı ye rakip olarak görüyorum bu yüzdende eger fiyat 1600 üstünde olursa sonu htc xe,xl gibi olur .
  • Telefon almakta bir işkence artık, bir modeli beklerken ileriki bir model beliriyor ve bu böyle sürüyor, en iyisi bir hedef belirleyip ondan şaşmamak ve çıktığında almak... E72 'den sonra biraz daha mobil ve internette rahat gezebileceğim bir telefon arıyorum.

Arkadaşımda Galaxy S var ama androidden memnun değil pek, uygulamalar biryerden sonra yetersiz kalıyor ve geliştirilmesi gereken çok şey var dedi, donanım değilde artık daha stabil cihazlara yönlenmek lazım
  • androidde uygulamaların yetersiz kaldığını söyleyen birini de ilk kez okuyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

guzel bir karşılaştırma yapılmış

http://www.xperiablog.net/2012/02/15/xperia-s-browsing-and-boot-times-compared-against-galaxy-s-ii-nexus-and-motorola-razr/

fiyatıda 1699 dan aşağı olmaz bence hoş avrupada 479-499 avro çıkacak
    arc da avrupada ılk cıktığında 449-459 arası cıkmıştı ınsş 1700 gecmez....

umarım web tarayıcıdaki kasılmaları güncellemelerle hızlandırırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

androidde uygulamaların yetersiz kaldığını söyleyen birini de ilk kez okuyorum....

Arkadaşımın kullandığı 2.android telefonu, yani o da android 'in symbian ve os 'dan daha iyi olacağını söylemekte ama şuan için uygulamalar biryerde yetersiz kalıyor ve geliştirilmeli demekte, yani android için yetersiz denilmiyor. Benim ilk android telefonum olacak sony sxperia s inşallah, o yüzden beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

androidde uygulamaların yetersiz kaldığını söyleyen birini de ilk kez okuyorum....

Onun söylediğini yanlış anlamışsın. Uygulamalar bir yerden sonra yetersiz kalıyor ve geliştirilmesi gereken çok şey var sözünde aslında söylenmek istenen şey uygulamaların yetersiz kaldığı değil. Geliştirilmesi gereken çok şey var diyor dikkat ettiysen. Yani sistemin pişmesi gerektiğini, hâlâ tam anlamıyla oturamamış ham bir sistem olduğunu söylemeye çalışmış.
  • xperia s le çekildiği ne kadar doğru bilemem ama ilk resim karşılaştırmaları.
    xperia arc vs xperia s
    http://www.xperiablog.net/2012/02/02/xperia-s-versus-xperia-arc-s-samples-photos/
  • Bir aksilik olmazsa hazirana doğru almayı düşünüyorum bu telefonu o zaman kadar çıkar ve incelemiş olurum. Fakat web tarayıcıdaki kasılmalar 4.0 ICS ile giderilirmi? Ayrıca daha tanıtılmasa bile galaxy s3 ile karşılaştırmalımıyım? Yani s3 ün bu telefondan çok farkı olurmu (kastettiğim oyun performansı falan sonuçta daha 2 çekirdeği kullanan uygulamalar fazla değilken)? ve eğer s3 ün kamerası 12 mp olacak olursa samsung un ve sony nin 8 mp lik s2 ve arcS ini örnek alarak hangi telefonu tercih edersiniz?

sorularım biraz uzun oldu ama soruların cevabını kendim bulmaya kalkışınca arada kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı dew

Bir aksilik olmazsa hazirana doğru almayı düşünüyorum bu telefonu o zaman kadar çıkar ve incelemiş olurum. Fakat web tarayıcıdaki kasılmalar 4.0 ICS ile giderilirmi? Ayrıca daha tanıtılmasa bile galaxy s3 ile karşılaştırmalımıyım? Yani s3 ün bu telefondan çok farkı olurmu (kastettiğim oyun performansı falan sonuçta daha 2 çekirdeği kullanan uygulamalar fazla değilken)? ve eğer s3 ün kamerası 12 mp olacak olursa samsung un ve sony nin 8 mp lik s2 ve arcS ini örnek alarak hangi telefonu tercih edersiniz?

sorularım biraz uzun oldu ama soruların cevabını kendim bulmaya kalkışınca arada kalıyorum

şöyle olurmu böyle olurmu ile olmaz.ikiside çıksın karşılaştıran çok olur sende kafana uyanı alırsın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.