Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tasarım konusu kişiden kişiye değişen bir olay.
    bana da s2 hoş gelmiyor. Tamam kaliteli bir sert plastik kullanmışlar ama plastik olması bile itici olması için yeterli. Ama sony tasarımda değişiklik yaratıyor, risk alıyor. o da dikdörtgen bir tasarım anlayışını benimerdi ama bu sefer unutulurdu.
    Bence s gayet güzel olmuş. transparan bölme çok ilginç olmuş. özellikle beyaz rekte o bölme daha bir kendini gösteriyor...
    donanım olarak biraz geride. ama bunu bir sınırı yokki, samsung 2 ghz ve 4 çekirdek üzerinde çalışıyor. tegra 3 hazırlanıyor, gorilla glass 2. versiyornula daha inceldi ve dayanıklılıta bir şey de kaybetmedi.

Sonuçta s donanım olarak çok da kötü bir cihaz değil. bir kere multimedia açısından bir çok cihazdan üstün. Kamera olarak ta öyle. Tabi Son olduğu için bunlar zaten olması gerekir. Bunun yanında kalite ve donanım da eklenmiş bu modele. Fiat politikasını da güçlü tutarsa satmaması için bir engel yok bence...

• iPhone yapmadı, o yaptı

Sony Xperia akıllı telefonlar artık Türkçe F klavye desteği ile gelecek.

Sony, Xperia S ve sonrasında çıkacak tüm Xperia akıllı telefonlarda Türkçe F klavye desteği sunacağını açıkladı.

80’lerde Türkiye’deki ilk kişisel bilgisayarların İngilizce Q klavye ile ithal edilmesiyle ülkemize giren Q klavye bugün Türkiye’nin en yaygın klavye düzeni. Ancak, Q klavyenin Türk dilinin harf sıklığına uygun olmaması nedeniyle Türkiye’de klavyeye bakmadan yazabilen kullanıcıların oranı ABD ve Avrupa’ya göre çok daha düşük.

Bakanlık düzeyinde yapılan araştırmalarda, Türkçe F klavyenin tuşlara bakmadan yazma alışkanlığını yaygınlaştırarak ekonomide üretkenliği arttıracağı ve bilgi toplumuna dönüşümde genç kuşakların teknolojiye erişimini kolaylaştıracağı belirtiliyor.

F klavye, kamu kuruluşlarında ve basında yoğun olarak tercih ediliyor.

Türkçe F klavyenin Fatih projesi kapsamında dağıtılacak 10 binlerce tablet bilgisayarda da ön tanımlı olarak sunulması bekleniyor.

iPHONE HENÜZ YAPMADI

Apple’ın Mac bilgisayarlarında ve Lenovo’nun yeni dizüstü modellerinde de F klavye opsiyonu mevcut.

iOS 5’in beta sürümüne Türkçe F klavye eklenmiş fakat bu özellik daha sonraki sürümlerden çıkarılmıştı. (ntv)

• İngiltere'de 450 pounddan ön sipariş listelerine girmiş. Bizim paramızla hemen hemen 1270 lira gibi bir meblağa denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 31 Ocak 2012; 17:58:37 >
  • Xperia S, Galaxy Note, Galaxy Nexus ekran karşılaştırması:
    http://www.xperiablog.net/2012/01/30/display-shootout-xperia-s-versus-the-galaxy-nexus-and-galaxy-note/

Xperia S'in ekran görüş açısı düşük gibi geldi bana. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: BAR@N

Yanıtınız için teşekkürler.

Anladığım kadarı ile o zaman daha yüksek işlemci frekansından çok ayrıca daha fazla ram ihtiyacı da olacak. Zira Google'ın ICS için referans modeli olan Galaxy Nexus ile Apple'ın IOS 5 ile duyurduğu iphone4s arasında öyle ahım şahım bir işlemci farkı olmamasına rağmen ram farkları 1024 e 512 olarak yarı yarıya.

Verdiğiniz bu bilgiden sonra aklıma gelen şeyi tamamen anlamak amacıyla soruyorum. Virtual Machine kullanımı ile şayet elimizde aşmış donanım özellikleri olan bir Android telefon varsa telefonda çoklu görevleri yerine getirmesi açısından Android lehine bir fark yaratır mı? Yani üst düzey Android cihazlar VM özelliğiyle kullanım açısından bir artıya sahip midir? Yoksa farkeden bir durum mevcut değil mi?

Soruyu sormamın nedeni yazılımcılık konusunda bilgim olmaması ayrıca Iphone ve Ios konusunda pek fazla bilgim de yok çünkü ios'un kısıtlamaları ve dayatmaları nedeniyle hiçbir zaman iphone almayı düşünmedim. En basitinden telefon içeriğini (rehber, ajanda, müzikler, videolar vs.) bluetooth ile dosya transferini destekleyen telefonların çıktığı yıllardan beri bu protokolün rahatlığını kullanarak senkronize eden/düzenleyen biri olarak bu işler için itunes yazılımına mahkum olmak fikri benim için hiç de cazip değil. Bu nedenlerden sadece biri. Aksi taktirde işletim sistemi ve marka fanatiği değilim. Objektif bir bakış açısıyla Iphone'un kullanım stabilitesi, arayüzü ve ekran özelliklerini beğeniyorum ama dediğim gibi sınırlamalarından dolayı telefon kullanım alışkanlıklarımı değiştirmek istemiyorum. Sony xperia s ise özellikle ekran çözünürlüğü, dpi, tasarım ve Sony markasının kalite çıtasından dolayı beni heyecanlandıran telefon oldu. Sanırım bu telefonu piyasaya çıkar çıkmaz alacağım.

Rica ederim.

İşlemci mimarisi olarak fark yok. Fakat işlemci hızları arasında bariz bir fark var. Referans cihazları ele alırsak iPhone 4S ~800 MHz'de çalışıyorken Galaxy Nexus 1.2 GHz'de çalışıyor. Galaxy Nexus'un işlemci hızı hemen hemen 1.5 kat daha fazla. Yarı yarıya RAM farkı olması da doğal bir şey. Zira iOS'ta Objective C dili kullanılır. Bu programlama dili doğal bir dil olduğundan uygulama işlemci hızının %95'ine kadar erişebilir. Android'te ise Dalvik VM sanal makinesi bulunur ve Java kodlarını çalıştırır. Java kodu ile yazılan uygulama C kodu ile yazılan uygulamaya göre daha ağır ve daha yavaştır. Bu yüzden daha büyük miktarda boyutlara ve daha yüksek hızlara ihtiyaç duyarlar. Sanal makineden dolayı uygulamalar işlemci hızının en fazla %75'ine kadar erişebiliyorlar. Kalan diğer farkı da sanal makine kullanıyor. Donanım yüksek dahi olsa sanal makine olması çoklu görevler için tam tersine tehlikeli bir durumdur. Çünkü uygulamalar hem daha çok RAM tüketir hem de doğal olmadıkları için yavaşlamalara sebep olabilirler. Mesela doğal Linux olan MeeGo işletim sistemli N9'un çoklu görev performansını ve bu konudaki stabilliğini bugün en iyi Android cihaz dahi yapamıyor. Üst düzey Android cihazların VM özelliği lehlerine bir durum değildir. Sadece düşük donanımlı cihazlara göre performans kayıplarının kapatılması açısından iyidir. Buda genelde pil tasarrufunu olumsuz etkiliyor.

iOS çok kaliteli bir yazılımdır. Yazılım-donanım uyumu ve kalite açısından Android ile kıyas dahi edilemez. Lâkin sizin de dediğiniz gibi kısıtlamalar olması bizim gibi kullanıcılar için büyük bir engel teşkil ediyor. Her ne kadar kaliteli de olsa elimi kolumu bağlayan bir sisteme ben de karşıyım. O yüzden iOS'u bu yüzden tercih etmiyorum.

Mükemmel bir bilgilendirme. Hem sade bir dil, hem de son derece anlaşılır ifadeler içerdiği için ayrıca teşekkürler.

Peki bu konuları çok iyi bilen bir üstad olarak, sizin gibi IOS'un kaliteli ama sınırlayıcı olduğunu düşünen birine şu 3 cihazdan hangisini tavsiye edersiniz?
    Xperia S, HTC Amaze, Galaxy SIII

Teşekkürler,

edit: imla ve mesaj değişkliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 2 Şubat 2012; 18:24:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Mükemmel bir bilgilendirme. Hem sade bir dil, hem de son derece anlaşılır ifadeler içerdiği için ayrıca teşekkürler.

Peki bu konuları çok iyi bilen bir üstad olarak, sizin gibi IOS'un kaliteli ama sınırlayıcı olduğunu düşünen birine şu 3 cihazdan hangisini tavsiye edersiniz?

Teşekkürler,

Rica ederim ne demek.

Galaxy S III'e geçmeden önce Xperia S ve Amaze'den bahsedeyim. Öncelikle temel donanımsal özellikleri aynıdır hiçbir farkları yoktur. Her ikisinde de MSM8260 çipseti, 1.5 GHz dual-core Scorpion CPU ve Adreno 220 GPU bulunmaktadır. Her ikisi de 1 GB RAM'e sahiptir. Hiçbir farkları yok. İkisi arasındaki en önemli farklar ekran çözünürlüğü, dahili hafıza ve kameradır. Ve bu iç farktan üçü de Xperia S'in lehinedir. Amaze'in qHD çözünürlüğüne karşın Xperia S'in 720p çözünürlüğü vardır. Xperia S'in çözünürlüğü ~%78 daha fazladır. Ekran boyutları da aynı olduğu için Xperia S'in piksel yoğunluğu çok çok fazladır. Bu da Xperia S'in daha net ve keskin görüntüler sunmasını sağlar. Ek olarak Xperia S'te kullanılan Mobile Bravia Engine ekranı da hasaba katarsak Xperia S bu konuda tartışılmaz üstündür. Ayrıca şu an en yüksek PPI oranına sahip cihaz ünvanına Reozund ile birlikte sahipler. İkinci olarak dahili hafıza farkı var. Amaze'de 16 GB dahili hafızaya karşın Xperia S'te 32 GB dahili hafıza mevcut. Fakat Xperia S'in burada bir handikapı da hafıza kartı girişi olmamasıdır. Amaze 16 GB dahili hafızanın yanında 32 GB'a kadar microSD kart desteği sunuyor. Fakat 32 GB dahili hafıza size fazlasıyla yeter. Bir diğer fark da kameralar. Amaze'de 8 MP çözünürlüğünde kameraya karşın Xperia S'te Exmor sensörlü 12 MP kamera bulunuyor. HTC'nin cihazlarının kamera konusunda vasat olduğunu da hesaba katarsak Xperia S çoklu ortam özellikleriyle Amaze'den daha üstün bir cihaz olduğunu gösteriyor.

Galaxy S III'e gelirsek. Aslında Galaxy S III performans olarak bu iki cihazdan da çok daha üstün bir cihaz olacaktır. Diğer iki cihazın işlemcileri çift çekirdek olsa dahi mimari olarak Cortex-A8'den geldikleri için %20 performans kaybı yaşıyorlar. İşlemci olarak çok da iyi olmadıklarını söylemeliyim. Bu yüzden ben Galaxy S III'ü beklemeniz gerektiğini düşünüyorum.

• quote:

quote:

Teşekkürler,

Rica ederim ne demek.

Galaxy S III'e geçmeden önce Xperia S ve Amaze'den bahsedeyim. Öncelikle temel donanımsal özellikleri aynıdır hiçbir farkları yoktur. Her ikisinde de MSM8260 çipseti, 1.5 GHz dual-core Scorpion CPU ve Adreno 220 GPU bulunmaktadır. Her ikisi de 1 GB RAM'e sahiptir. Hiçbir farkları yok. İkisi arasındaki en önemli farklar ekran çözünürlüğü, dahili hafıza ve kameradır. Ve bu iç farktan üçü de Xperia S'in lehinedir. Amaze'in qHD çözünürlüğüne karşın Xperia S'in 720p çözünürlüğü vardır. Xperia S'in çözünürlüğü ~%78 daha fazladır. Ekran boyutları da aynı olduğu için Xperia S'in piksel yoğunluğu çok çok fazladır. Bu da Xperia S'in daha net ve keskin görüntüler sunmasını sağlar. Ek olarak Xperia S'te kullanılan Mobile Bravia Engine ekranı da hasaba katarsak Xperia S bu konuda tartışılmaz üstündür. Ayrıca şu an en yüksek PPI oranına sahip cihaz ünvanına Reozund ile birlikte sahipler. İkinci olarak dahili hafıza farkı var. Amaze'de 16 GB dahili hafızaya karşın Xperia S'te 32 GB dahili hafıza mevcut. Fakat Xperia S'in burada bir handikapı da hafıza kartı girişi olmamasıdır. Amaze 16 GB dahili hafızanın yanında 32 GB'a kadar microSD kart desteği sunuyor. Fakat 32 GB dahili hafıza size fazlasıyla yeter. Bir diğer fark da kameralar. Amaze'de 8 MP çözünürlüğünde kameraya karşın Xperia S'te Exmor sensörlü 12 MP kamera bulunuyor. HTC'nin cihazlarının kamera konusunda vasat olduğunu da hesaba katarsak Xperia S çoklu ortam özellikleriyle Amaze'den daha üstün bir cihaz olduğunu gösteriyor.

Galaxy S III'e gelirsek. Aslında Galaxy S III performans olarak bu iki cihazdan da çok daha üstün bir cihaz olacaktır. Diğer iki cihazın işlemcileri çift çekirdek olsa dahi mimari olarak Cortex-A8'den geldikleri için %20 performans kaybı yaşıyorlar. İşlemci olarak çok da iyi olmadıklarını söylemeliyim. Bu yüzden ben Galaxy S III'ü beklemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Çok çok teşekkür ederim, benim de gönlüm Galaxy SIII ten yana ve 1 ay daha beklemeyi düşünüyordum. Ancak, son haberlere göre Samsung Barcelona'daki fuara bu ürünü getirmiyor. Eğer cihaz Q2 de Avrupada piyasaya çıksa, iyimser bir tahminle en erken yaz ortası Türkiye'ye gelir.

Bu durumda, SIII çıkana kadar beni idare edecek bir telefona ihtiyacım var. Tercihen 2. el temiz bir TR garantili 1,000 TL civarı Nokia N9 bu geçiş dönemi için uygun mudur? (Bir önceki mesajınızda Meego 'nun Android'e göre daha verimli çalışan bir OS olduğunu belirten yazınıza istinaden bu cihaz bana akılcı göründü) Ne dersiniz üstad?

Bir de sakıncası yoksa, şu an kullandığınız telefon marka modeli nedir, memnunmusunuz, değiştirmeyi düşünüyormusunuz, neden?

Teşekkürler,

edit: imla

edit2: Nokia N9 yalan oldu. Whats'up uygulaması yüklenemiyormuş, ileride olup olamayacağı da belli değilmiş. Tebrikler Nokia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 2 Şubat 2012; 20:51:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Sony Ericsson mu yazacak yoksa sadece Sony mi yazacak anlamadım ben bu işi. Sony Ericsson ismini kaldırmamalılar bence.

bence sony daha güzel duruyor. kalite
  • quote:

Çok çok teşekkür ederim, benim de gönlüm Galaxy SIII ten yana ve 1 ay daha beklemeyi düşünüyordum. Ancak, son haberlere göre Samsung Barcelona'daki fuara bu ürünü getirmiyor. Eğer cihaz Q2 de Avrupada piyasaya çıksa, iyimser bir tahminle en erken yaz ortası Türkiye'ye gelir.

Bu durumda, SIII çıkana kadar beni idare edecek bir telefona ihtiyacım var. Tercihen 2. el temiz bir TR garantili 1,000 TL civarı Nokia N9 bu geçiş dönemi için uygun mudur? (Bir önceki mesajınızda Meego 'nun Android'e göre daha verimli çalışan bir OS olduğunu belirten yazınıza istinaden bu cihaz bana akılcı göründü) Ne dersiniz üstad?

Bir de sakıncası yoksa, şu an kullandığınız telefon marka modeli nedir, memnunmusunuz, değiştirmeyi düşünüyormusunuz, neden?

Teşekkürler,

edit: imla

edit2: Nokia N9 yalan oldu. Whats'up uygulaması yüklenemiyormuş, ileride olup olamayacağı da belli değilmiş. Tebrikler Nokia

Şu an kullandığım cihaz N82. Günümüz telefonlarına göre çok eskidir. Sizin için uygulamalar önemliyse N9'u tavsiye etmem. İstediğiniz yazılımları bulamama riskiniz var. Ki öyle de olmuş. WhatsApp'i kullandım ama pek bir işime yaradığı söylenemez. Çevremde kullanan hemen hemen hiç yok. İki üç kişi falan vardı. İki üç kişi için de bu uygulamayı kullanmaya değmez. Ek olarak sürekli olarak bağlantıyı kesmemesi ve tüm gün bağlı kalması batarya ömrünü daha çabuk bitirdiği için kaldırdım. Ben şu an kullandığım cihazdan memnunum lâkin yeni bir şeyler almanın vakti geldi de geçiyor. Üçüncü yılıma girmek üzereyim bu cihazla. Gözüme N9'u kestirdim. Almamın sebebi farklı. Zaten çevremde bir sürü Android cihaz kullanıcısı var ve bir şekilde bu cihazları kullanma şansım oluyor. Ama bu cihaz(N9) türünün ilk ve son örneği olacağı için bir daha böyle bir cihazı göremeyebilirim. O yüzden almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdemireren

telefon tasarim olarak cok hos olmus da sanki led isikli serit olan kisim biraz bayan telefonu hissi uyandirdi bana.elimize alip bir inceleme yapmak lazim.boyutlar ve cozunurluk cok ideal.fotograf cekme hizi cok iyi.bundan sonra sadece SONY yazicak olmasi da ayri bir hava katar telefona .sanirim Arc imi saticam simdiden :)

arc ı kaça satıyosun hocam
  • bencede mwc 2012 yılını bekliyorummm ama arkadaşlar bu sony nın ekranları ne kadar dayanıklı çizilmeye karşı hiç testleriini bulamadım gorilla glass gördüm baya dayanıklı hele yenisi 2 olanı daha ince ve dayanıklııı
  • quote:

Şu an kullandığım cihaz N82. Günümüz telefonlarına göre çok eskidir. Sizin için uygulamalar önemliyse N9'u tavsiye etmem. İstediğiniz yazılımları bulamama riskiniz var. Ki öyle de olmuş. WhatsApp'i kullandım ama pek bir işime yaradığı söylenemez. Çevremde kullanan hemen hemen hiç yok. İki üç kişi falan vardı. İki üç kişi için de bu uygulamayı kullanmaya değmez. Ek olarak sürekli olarak bağlantıyı kesmemesi ve tüm gün bağlı kalması batarya ömrünü daha çabuk bitirdiği için kaldırdım. Ben şu an kullandığım cihazdan memnunum lâkin yeni bir şeyler almanın vakti geldi de geçiyor. Üçüncü yılıma girmek üzereyim bu cihazla. Gözüme N9'u kestirdim. Almamın sebebi farklı. Zaten çevremde bir sürü Android cihaz kullanıcısı var ve bir şekilde bu cihazları kullanma şansım oluyor. Ama bu cihaz(N9) türünün ilk ve son örneği olacağı için bir daha böyle bir cihazı göremeyebilirim. O yüzden almayı düşünüyorum.

Uygulama çok önemli değil benim için ama WhatsApp gibi popüler bir uygulama bile çalışmıyorsa, N9 'u listeden silmek için yeter Tabi sizin farklı amacınızı ise çok iyi anlıyorum.

Bu arada, ben kendimi tek sanıyordum ama sizde bu akıllı telefon okyanusunda boğulmamaya direnenlerdenmişsiniz. Tebrik ederim.

Gerçi sizin 3 yıldır kullandığınız N82 yanında benim 2,5 yıldır zorunlu olarak (kafamdaki gibi bir telefon bulamadığım için) kullandığım ve adeta oyuncak sayılabilecek Samsung SGH250 ile kıyaslanamaz tabiki.

Özet olarak tırmalamaya devam

• quote:

WhatsApp hakkında söylediklerine aynen katılıyorum. Benim de çevremde iki kişide var. İki kişi için kullanmaya deymez. Android cihazlar pek ilgimi çekmemeye başladı artık. Stabil çalışan yazılımı bulunan bir cihaz almak istiyorum ilerde. Bu N9 olabilir. Fakat Neo'yu alalı çok olmadı ve memnunum açıkcası. Biraz daha kullanıp ondan sonra almayı düşünüyorum. Hem şu an için fiyatı yüksek N9'un. Alacağım zamanlarda biraz düşmüş olur.(İnşallah) Tabii Windows Phone da aklımı çelmiyor değil, onun da gidişatına göre değerlendirmek lazım. Artık donanımından çok, stabil çalışan yazılımının olmasını ön planda tutuyorum.

• yeni haber yok galiba hala.
    şöyle adam gibi bir fiyattan çıksada hanıma alsam.kadıncağızı 6 aydır bekletiyorum.umarım özellikle foto-video performansı çok iyi olur.çünkü hanım çok seviyor foto-video çekmeyi.diğer özellikler açıkçası onun için öncelik değil.zaten S.E telefonlarıda çok seviyor ve yaklaşık 6 senedir w810i kullanıyor.eğer uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek stabil bir cihaz olacağına kanaat getirirsem,hiç düşünmeden 1400-1500tl veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

Xperia S, Galaxy Note, Galaxy Nexus ekran karşılaştırması:
    http://www.xperiablog.net/2012/01/30/display-shootout-xperia-s-versus-the-galaxy-nexus-and-galaxy-note/

Note daha başarılı görünüyor kardeş
  • quote:

quote:

Note görülebilirlik acısı bakımında acık ara önde ama renkler o kadar abartıki bayanın oldugu resimde kumaştaki dalgalanma Note da neredeyse hiç belli olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

quote:

Note görülebilirlik acısı bakımında acık ara önde ama renkler o kadar abartıki bayanın oldugu resimde kumaştaki dalgalanma Note da neredeyse hiç belli olmuyor.

Sen öyle diyosun ama bide kadının saç rengine bak süper amoled ekranlar saçı doğru renkte göstermiş Xperia S te saç mavileşmiş ayrıca kadının ten renginde de hafif bi mavileşme var sanki. Sanki bu karşılaştırmada süper amoledler daha iyi gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

quote:

Sen öyle diyosun ama bide kadının saç rengine bak süper amoled ekranlar saçı doğru renkte göstermiş Xperia S te saç mavileşmiş ayrıca kadının ten renginde de hafif bi mavileşme var sanki. Sanki bu karşılaştırmada süper amoledler daha iyi gibi görünüyor.

note'un ekranı hoşuma gitmedi ama nexus'un ekran güzel. önden bakarken yaklaşık lcd kadar keskin görüntü vermiş.

amoled'in farklı açılardan bakarken lcd'lerden daha iyi performans vermesi normal. çok daha yeni bir teknoloji çünkü. sony ekranı bu konuda daha zayıf olmakla beraber malesef lcd'yi sağa sola yatırınca ciddi renk değişimleri oluyor. sonuçta bence hiçbir önemi yok. telefondan kız arkadaşımla beraber film seyretmeyi hiç düşünmedim mesela. kendi başıma kullanırken de telefona yandan bakma ihtiyacı hiç hissetmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslan sana katılıyorum.
    el kadar telefonda 2-3 kişi film seyredecek halimiz yok.
    ama amoled ekranların enerji tüketimi ve telefonlara incelik kazandırmakta fazlaca katkısı varmış.ama lcd ve amoled kullanan tellerin hepsinin pil ömürleri ortalama kullanımda 2 günü bulmadığını hesaba kattığımda,makul kalınlıktada cihazların olması kaydıyla benim için amoledin pek anlamı olmuyor.
  • Maalesef yan açılardan bakıldığında renklerin solukluğu çok sırıtıyor :( bravia engine ekrana düz bakmalıyız :D bu cihazlara para veriyoruz ve en iyisini almak bizim hakkımız değil mi? arc'ın tek memnun olmadığım özrüde bu zaten ilerde düzeltilmasini beklerken sonuç hüsran yanlız mavi ve yeşil renklerde bu sırıtmıyor sarımtırak renklerde ise inanılmaz kötü bir sonuç veriyor .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.