Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende alıcam %90 bi çıksa işte kulaklıgını merak ediyorum varmı bilgisi olan?
  • şubat 10 a kadar cıksa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

şubat 10 a kadar cıksa süper olur

keske ama imkansız..
  • Sugar hayırdır? Cihaz tasarım olarak gerçekten mükemmel.Sony Ericsson dan kalan gelenek devam ediyor.
  • Clear bass filan var mıdır bunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Sugar hayırdır? Cihaz tasarım olarak gerçekten mükemmel.Sony Ericsson dan kalan gelenek devam ediyor.

Niye hayırdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Sugar hayırdır? Cihaz tasarım olarak gerçekten mükemmel.Sony Ericsson dan kalan gelenek devam ediyor.

Niye hayırdır?

Sony-Android -Sen... :D Şaka şaka.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Niye hayırdır?

Sony-Android -Sen... :D Şaka şaka.

Aklıma fıkra geldi. Hani adam elinde bıçakla camiye tekrar girince cemaat imama bakıyor ve imam da, "Ulan iki rekat namaz kıldırdık diye müslüman mı olduk?" diyor ya o hesap oldu bu da. Neyse konu dışına fazla çıkmayalım.

• Çıkış tarihi olarak 3 Mart yazıyor bazı sitelerde. Türkiye'ye gelmesi nerden baksan Nisan'ı bulur eder 3 ay yani. Beklesen bi dert beklemesen bi dert. Beklersin çıkar fiyatı 2.000 TL olur boşuna beklemiş olursun beklemezsin çıkar fiyatı 1.500 TL olur pişman olursun sıkıntı yani. Yurtdışı çıkış fiyatı 428 Pound olarak belirtilmiş bu da şu andaki kurla 1.200 TL eder. Buraya gelişi bana sorarsanız 2.000 TL'den aşağısı olmaz sizin yorumlarınız nedir fiyat konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Çıkış tarihi olarak 3 Mart yazıyor bazı sitelerde. Türkiye'ye gelmesi nerden baksan Nisan'ı bulur eder 3 ay yani. Beklesen bi dert beklemesen bi dert. Beklersin çıkar fiyatı 2.000 TL olur boşuna beklemiş olursun beklemezsin çıkar fiyatı 1.500 TL olur pişman olursun sıkıntı yani. Yurtdışı çıkış fiyatı 428 Pound olarak belirtilmiş bu da şu andaki kurla 1.200 TL eder. Buraya gelişi bana sorarsanız 2.000 TL'den aşağısı olmaz sizin yorumlarınız nedir fiyat konusunda.

hocam bence 1999 tl olur malum vergiler yüzünden ama bende neo var bir umut ile bekliyorum hani şöyle neo veriyim üste 600-700 veriyim alıyım diye hayal mı kuruyorum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

Çıkış tarihi olarak 3 Mart yazıyor bazı sitelerde. Türkiye'ye gelmesi nerden baksan Nisan'ı bulur eder 3 ay yani. Beklesen bi dert beklemesen bi dert. Beklersin çıkar fiyatı 2.000 TL olur boşuna beklemiş olursun beklemezsin çıkar fiyatı 1.500 TL olur pişman olursun sıkıntı yani. Yurtdışı çıkış fiyatı 428 Pound olarak belirtilmiş bu da şu andaki kurla 1.200 TL eder. Buraya gelişi bana sorarsanız 2.000 TL'den aşağısı olmaz sizin yorumlarınız nedir fiyat konusunda.

hocam bence 1999 tl olur malum vergiler yüzünden ama bende neo var bir umut ile bekliyorum hani şöyle neo veriyim üste 600-700 veriyim alıyım diye hayal mı kuruyorum acaba

bende galaxy s var bende vereyim üstüne 600-700 tl alayım diye düşünüyorum 2000 tl de cıkarsa yine alırım açıkcası

yurtdışındanda alabilirm mart 3 de cıkıyorsa ordan alıp getirenler olucaktır dh da satışlar başlıycaktır 3 marttan sonra ozaman iphone 4s de oldugu gibi

• Yurtdışından getirenlerde nerden baksanız 300-400 TL fiyat farkı koyarlar + pasaport kaydı da 100 TL desen nerdeyse yurtiçi fiyatına denk gelir hemde peşin alıcaksın birde. Bence yurtiçinden uygun bi şekilde ne bilim vatan kampanya yaparsa ya da istanbul bilişimden peşin fiyatına taksitle alınması daha akıllıca olur. Tabi herşey yurtiçi satış fiyatı ile ilgili varsayımımızın tutup tutmayacağına bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstKiss

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

bende galaxy s var bende vereyim üstüne 600-700 tl alayım diye düşünüyorum 2000 tl de cıkarsa yine alırım açıkcası

yurtdışındanda alabilirm mart 3 de cıkıyorsa ordan alıp getirenler olucaktır dh da satışlar başlıycaktır 3 marttan sonra ozaman iphone 4s de oldugu gibi

valla keşke görmeseydim diyorum hocam ya elimdekini beğenmemeye başladım nasıl geççek 2 ay ama şimdiden parasına hazırlamaya başlıcam en azından öyle bir avantaj olcak belkide vodafone'dan kontratlı alırım 12 ay peşin veririm gerisini öderim paşa paşa

• o zaman bayağı biriktiricen.senin neo garantisizdi 500 zor verirler.
  • ne güzel arc s beyaz alacakdım nerden gördüm seni
  • Cihazla ilgili ufak bir bilgi vereyim. Xperia S'in uyku modundan kamera moduna geçmesi yalnızca 1.5 saniye.

Ayrıca Xperia S, CES 2012 Hot Stuff ödülünü kazandı.

Sony Ericsson Türkiye sayfasında görebilirsiniz.
  • Çoook beğendim...
    Arkadaşlar Türkiye'ye ne zaman gelecek bu telefon kesin bir tarih var mı ? Fiyatı ne seviyede olur acaba ?
  • Bir şey sormak istiyorum soruyu burda sormamın amacı xperia s in biraz daha ağır basması. aklımda 4s ve xperia s var 4s optimizasyon ve uygulama kalitesi ve ikinci elde fiyatlarının azalmaması gibi avantajlara sahip fakat ekran donanım dizayn gibi faktörlerde xperia s önde. ben telefon aldığım zaman 4-5 sene kullanan biriyim şu an elimde 2007 nisanından beri kullandığım n70 var (görseniz sıfır gibi). sizce hangi cihaz daha mantıklı olur.
  • 7-10 şubat arası yurtdışına gideceğim için ARC S almaya karar vermiştim, şansa bak 1 ay sonra da Xperia S çıkacak.

Moralim bozuldu yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24

Çoook beğendim...
    Arkadaşlar Türkiye'ye ne zaman gelecek bu telefon kesin bir tarih var mı ? Fiyatı ne seviyede olur acaba ?

Muhtemelen nisan ayı içersinde burada olur diye tahmin ediyorum. Kesin bir tarih yok. Fiyatı da 1500 ila 1700 arası olur.

quote:

Orijinalden alıntı: sarı dew

Bir şey sormak istiyorum soruyu burda sormamın amacı xperia s in biraz daha ağır basması. aklımda 4s ve xperia s var 4s optimizasyon ve uygulama kalitesi ve ikinci elde fiyatlarının azalmaması gibi avantajlara sahip fakat ekran donanım dizayn gibi faktörlerde xperia s önde. ben telefon aldığım zaman 4-5 sene kullanan biriyim şu an elimde 2007 nisanından beri kullandığım n70 var (görseniz sıfır gibi). sizce hangi cihaz daha mantıklı olur.

Donanımda önde olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Çünkü Android iOS'tan çok daha yüksek donanımlara ihtiyaç duyar. 4-5 sene cihaz kullanan biriysen o zaman kesinlikle iPhone 4S almalısın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.