Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'ye ne zaman gelir ve tahmini fiyat ne olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

Xperia S, Galaxy Note, Galaxy Nexus ekran karşılaştırması:
    http://www.xperiablog.net/2012/01/30/display-shootout-xperia-s-versus-the-galaxy-nexus-and-galaxy-note/

Xperia S'in ekran görüş açısı düşük gibi geldi bana. Ne dersiniz?

Note daha başarılı görünüyor kardeş

Note görülebilirlik acısı bakımında acık ara önde ama renkler o kadar abartıki bayanın oldugu resimde kumaştaki dalgalanma Note da neredeyse hiç belli olmuyor.

Sen öyle diyosun ama bide kadının saç rengine bak süper amoled ekranlar saçı doğru renkte göstermiş Xperia S te saç mavileşmiş ayrıca kadının ten renginde de hafif bi mavileşme var sanki. Sanki bu karşılaştırmada süper amoledler daha iyi gibi görünüyor.

note'un ekranı hoşuma gitmedi ama nexus'un ekran güzel. önden bakarken yaklaşık lcd kadar keskin görüntü vermiş.

amoled'in farklı açılardan bakarken lcd'lerden daha iyi performans vermesi normal. çok daha yeni bir teknoloji çünkü. sony ekranı bu konuda daha zayıf olmakla beraber malesef lcd'yi sağa sola yatırınca ciddi renk değişimleri oluyor. sonuçta bence hiçbir önemi yok. telefondan kız arkadaşımla beraber film seyretmeyi hiç düşünmedim mesela. kendi başıma kullanırken de telefona yandan bakma ihtiyacı hiç hissetmedim.

Alıntıları Göster
    quote:

A.F. ASLAN

note'un ekranı hoşuma gitmedi ama nexus'un ekran güzel. önden bakarken yaklaşık lcd kadar keskin görüntü vermiş.

amoled'in farklı açılardan bakarken lcd'lerden daha iyi performans vermesi normal. çok daha yeni bir teknoloji çünkü. sony ekranı bu konuda daha zayıf olmakla beraber malesef lcd'yi sağa sola yatırınca ciddi renk değişimleri oluyor. sonuçta bence hiçbir önemi yok. telefondan kız arkadaşımla beraber film seyretmeyi hiç düşünmedim mesela. kendi başıma kullanırken de telefona yandan bakma ihtiyacı hiç hissetmedim.

Zaten açı daraldıkça renklerin soluklaşması çok sorun değil çoğu insan için hatta bazıları daha bunu tercih edebilir başka insanların ekranlarını her açıdan net görmelerini istemeyenler olabilir. Fakat bu karşılaştırmada düz açıdanda bakıldığında amoledler renk konusunda bana daha iyi gibi geldi. Yani kontrastın yanında renkleri doğru gösterme açısından önceki mesajımda da söylediğim gibi kadının olduğu fotoğrafta saç ve ten rengine bakılınca belli oluyor fark.

• Her iki ekranın da birbirlerine karşı üstün oldukları noktalar mevcut. Mesela aynı ekran olmalarına rağmen Galaxy Nexus'ta kumaştaki dalgalanmalar daha belirginken Galaxy Note'da neredeyse düz bir kırmızı fonun üzerindeymiş gibi görünüyor. Xperia S'in ekranının da avantajı detayların daha belirgin olması. Mesela kumaştaki dalgalanmlar diğer iki cihaza göre çok net bir şekilde belli oluyor. Fakat saç renginde ise belirgin bir ton hatası var. Bildiğin mavi göstermiş. AMOLED TFT'ye göre daha yeni bir teknoloji. Geliştikçe çok daha iyi seviylere gelecektir. Gerek kontrast oranı gerekse güç tüketimi açısından çok daha iyi durumda şu anda.

quote:

Orijinalden alıntı: ttgg44

Türkiye'ye ne zaman gelir ve tahmini fiyat ne olur acaba?

Mart ya da nisan ayı içinde gelmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 12 Şubat 2012; 19:39:01 >

• Arkadaşlar ben anlayamadım şimdi bu cihazda hafıza kartı girişi var mı yok mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de cihaz kalınlığı 10.6 mm deniyor. cihazın arka tarafı oval olduğu için en ince kısmı mı yoksa en kalın kısmı mı 10.6mm. Cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.B.ÇELEBİ

Arkadaşlar ben anlayamadım şimdi bu cihazda hafıza kartı girişi var mı yok mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de cihaz kalınlığı 10.6 mm deniyor. cihazın arka tarafı oval olduğu için en ince kısmı mı yoksa en kalın kısmı mı 10.6mm. Cevaplarınız için teşekkürler.

Hafiza kart girişi yok fakat 32gb telefon hafizasi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Arkadaşlar ben anlayamadım şimdi bu cihazda hafıza kartı girişi var mı yok mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de cihaz kalınlığı 10.6 mm deniyor. cihazın arka tarafı oval olduğu için en ince kısmı mı yoksa en kalın kısmı mı 10.6mm. Cevaplarınız için teşekkürler.

verdiğim linkte entegre hafızanın ön yapılandırmaya bağlı olarak 1-1,5gb olduğu 32gb flash hafızası olduğu yazıyor.buradan hareketle ben bu 32gb hafızayı arttırılabilir hafıza olarak anlamıştım.acaba cihaza takılı halde 32gb hafıza kartı mı geliyor?bu konuda sağlam bir bilgisi olan var mı?

(yunus adında bir arkadaş vardı,sony konusunda baya bilgi sahibi idi.belki o net bilgiye sahip olabilir.irtibatı olan arkadaş varsa sorabilir mi acaba?)

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

quote:

quote:

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-s?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications
    verdiğim linkte entegre hafızanın ön yapılandırmaya bağlı olarak 1-1,5gb olduğu 32gb flash hafızası olduğu yazıyor.buradan hareketle ben bu 32gb hafızayı arttırılabilir hafıza olarak anlamıştım.acaba cihaza takılı halde 32gb hafıza kartı mı geliyor?bu konuda sağlam bir bilgisi olan var mı?

(yunus adında bir arkadaş vardı,sony konusunda baya bilgi sahibi idi.belki o net bilgiye sahip olabilir.irtibatı olan arkadaş varsa sorabilir mi acaba?)

İphone gibi sabit 32 gb hafıza var. Artırılamıyor, azaltılamıyor. Yunus değilim ama bilgi kesindir, şüphen olmasın.

Not: 32 gb hafıza mobil bir cihaz için yeterlidir. Fazladır bile... Sabit olması hafıza kartlarına göre daha hızlı ve stabil yapar.

Büyük ihtimal ilk alıcılarından olacağım. HDMİ si, andoidi, hafifliği vs vs sonunda kafama göre bir cihaz geliyor. Hele hdmi çok önemliydi benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabatak58 -- 12 Şubat 2012; 18:45:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

quote:

quote:

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-s?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications

Hafiza kartı girişi yok yani o 32gb hafiza genişletilemiyor sanırım seninde dediğin gibi icinde takılı flash bellek gibi bisey var
    (Yunus seni sahaya davet ediyoruz nerelerdesin sen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_bluedragon_-_ -- 12 Şubat 2012; 18:55:47 >

• quote:

Bu tarz durumlarda verilen değer en yüksek yere göre belirlenir. Yani en kalın yeri 10.6 mm.
  • Degerli arkadaslar,
    Bir karsılastırma olarak,Sony Xperia S,I-Phone 4S ve Samsung Galaxy S3 arasından hangisi secilmelidir sizce?
    Tskler...
  • olmayan telefonları soruyosun.
  • İyi foto çekiyodur bu tel bişi demiyorum ama 12 mp foto çekebilmesi çok gereksiz... 12 mp diye belirtmelerinin anlam ve önemi yok çünkü kaliteyi zerre kadar etkilemiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: riggsmartin

Degerli arkadaslar,
    Bir karsılastırma olarak,Sony Xperia S,I-Phone 4S ve Samsung Galaxy S3 arasından hangisi secilmelidir sizce?
    Tskler...

S3 ile Xperia S henüz çıkmadı ama şu gerçek ki Xperia S ve S3 çıktıktan sonra iphone 4s'i tercih etmek büyük ahmaklık olur.
    Sen o listeye 4s'i koyma bence. İkisinden hangisini önerirsiniz desen anlarım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

Degerli arkadaslar,
    Tskler...

S3 ile Xperia S henüz çıkmadı ama şu gerçek ki Xperia S ve S3 çıktıktan sonra iphone 4s'i tercih etmek büyük ahmaklık olur.
    Sen o listeye 4s'i koyma bence. İkisinden hangisini önerirsiniz desen anlarım yani

Asıl ahmaklık insanları yaptıkları tercihlerden dolayı aşağılamaktır. Bir insanı iPhone aldı diye ahmak ilan etmek nasıl bir zihniyettir? iPhone'u bende sevmem ama alan kişiye de bir şey demem. Ne istiyorsa onu alır. Yaptığı tercihten dolayı insanlara hakaret etmek ne sizin ne bir başkasının haddine değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

quote:

Degerli arkadaslar,
    Tskler...

Asıl ahmaklık insanları yaptıkları tercihlerden dolayı aşağılamaktır. Bir insanı iPhone aldı diye ahmak ilan etmek nasıl bir zihniyettir? iPhone'u bende sevmem ama alan kişiye de bir şey demem. Ne istiyorsa onu alır. Yaptığı tercihten dolayı insanlara hakaret etmek ne sizin ne bir başkasının haddine değildir.

+1500 ama sanırım arkadaş kötü niyetinden demedi. Boşta bulunmuş usluptan anlaşıldığı kadar... Yani haklısın ama uyarıyı da daha yumuşak yapmak da fayda var. Selamlar

• quote:

Degerli arkadaslar,
    Tskler...

Hepsi çıkınca değerlendirmek lazım ama benim için samsung tercih edilecek bir telefon değildir. Uzun zaman iphone kullandım. İphone mu xpreia mı dersen kağıt üstünde xperia derim. HDMi önemli bir donanım bence. İstediğin diziyi aç lcd tv ye bağla odandan izle düşünsene... bende projeksiyon var onda da hdmi var. office dosyları için ya da film için laptopa ihtiyacım olmayacak. İphone bir teknoloji harikası ama itunes bağımlılığı ve kendi dünyasında kapalı kalmasına sinir oluyorum. Bir şey yapmak için telefona resmen mesai harcıyorsun. Az daha iphone kullansam hacker olurdum herhalde... Bu arada andorid ios kadar bilmesem de daha mutlu olacağıma yürekten inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

quote:

Degerli arkadaslar,
    Tskler...

Ya benim derdim millet iphone almasın demek değil
    Arkadaşın verdiği liste de iphone en son sırada kalır sistem ve performans olarak.
    Yani şöyle bir örnek vereyim siz yanlış anlamışsınız. Şimdi bir insanın maddi gücü varsa ve önün de 3 marka seçeneği varsa dacia yı mı seçmesini istersin mercedes'i mi yoksa opel'i mi?
    Benim demek istediğim oydu. Demek ki sistemi daha güçlü bir telefon alabilir ben fiyat açısından da demiyorum.
    Iphone alanlara asla ahmak demem lütfen o konuda yanlış bir anlaşılma olmasın. O isterse yine gitsin iphone alsın.
    Benim istediğim daha performanslı daha çok özelliği olan telefon almasını istememdi arkadaşın.
    Ben kimseye kötü bir yakıştırma yapmak istemem asla. Hiç bir zaman öyle bir niyetle kimseye yaklaşmadım.
    Ama yanlış anlaşılmışım üstüne alınan olduysa özür dilerim Çünkü burada alt tarafı telefon tavsiyesi veriyoruz.
    Milletimizi dinimizi dilimizi ırkımızı değiştirmeye çalışmıyoruz. Böyle tartışmalara gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaTM -- 14 Şubat 2012; 3:15:40 >

• iphone dacia'ya benzetildi ya söylenecek bir söz kalmamış :D
  • İphone, ağırlığı artsın diye üstüne su serpilen sebzelere meyvelere benziyor.Islat ıslat sat o fiyata.
  • o kadar söylüyoruz ''konu başlıkları ile ilgili yorum-eleştirilerde bulunalım,yukarıdaki gibi sidik yarışının kimseye faydası yok,buradaki insanların sizlerin tecrübelerinizden-birikimlerinizden faydalanmaya ihtiyacı var,elin adamının reklamına değil'' diye ama anlatamıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.