Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Bravia Engine, HD ekran, çift çekirdek, 32 GB dahili hafıza, 12 MP kamera, 1080p kayıt ve fiyatı görünüşe göre Iphone 4s'ten bile ucuz olacak. Ayrıca kamera kalitesi dendi mi Sony ile yarışabilecek başka bir marka var mı? Daha iyisini istiyorsanız onu da yapacaktır elbet ama bu sefer bu kadar pahalı telefon olur mu diyeceksiniz. Gayette iyi bir telefon.

Söylediklerinize ne yazıkki katılmıyorum. Fiyatını 4s ile karşılaştırıyorsunuz, ne derece doğru bilemiyorum. Biri andorid, biri Apple. Zaten iOS istesem başka tercihim yok ki. Ayrıca 4s'in yurtdışı fiyatı 650 papel yanlış bilmiyorsam. Ülkemize gelen iphone adedi az ve bilinçsiz kullanıcı çok olduğu için fiyatı burada uçuk.

HD Ekran, hafıza, kamera, 1080p video vs. 2012 için üst seviye telefonlarda artık standart oldu. Piyasadaki hemen hemen çoğu üst seviye telefonların ekran kaliteleri aynı. Hepsinin birbirine göre artıları ve eksileri var (SAMOLED, Bravia, IPS vs vs.). Bana göre burada bir artısı yok Sony'nin. Evet Sony'nin LCD paneli güzel ama Samsung'un SAMOLED'i de guzel. Birbirine göre bariz üstünlükleri yok.

Çift çekirdek demişsiniz. Ama bu telefondaki SoC 2011 ilk çeyrekte çıkan telefonlarda kullanılıyordu (bknz. HTC sensation). Xperia S piyasa çıktığında piyasada Tegra 3'ler, S4'ler vs. falan olacak ve performans bakımından ezilecek. Ben aynı paraya alacağım başka bir modeli 3 sene kullanacksam bunu 1,5 sene kullanacam.

Kamera konusunda açıkcası Exmor'un abartıldığını düşünüyorum. Diğer telefonlardan biraz önde olabilir fakat açıkcası düşük donanımlı bir telefon sattıracak kadar iyi bir kamera olduğunu düşünmüyorum (Xperia Arc var bende de). Mesala sizce S2'nin kamerası çok mu kötü? veya Galaxy Nexus'un?

Daha iyi olan telefonlar zaten WMC'de tanıldı. Ve de fiyat olarak Xperia S ile yaklaşık aynı fiyat olacaklar.

• Ya S2 hayatta almam. Renk tonlarının gerçek ile uzaktan yakından alakası yok tamamen pastel ve gerçekten uzak abartılmış renk tonları. Renkler böyle olunca Sony ile zaten kamera olarakta video olarakta kıyaslanacak bir yanı kalmıyor. 4S'e gelince yurtdışı fiyatı vergi ile 700 papele denk geliyorki bu da 1250 TL civarı bir para ediyor. Xperia S'de aşağı yukarı bu fiyatlardan satılcak yurtdışında yani 4S'den bu kadar üstün özelliklerine rağmen fiyatı aynı. Sony'de Tegra işlemcili telefonlar yapacaktır ama kaç paraya alınır bi düşünün? 4s ile aynı fiyata ama daha iyi bi telefon arayanlar için bulunmaz fırsat diye düşünüyorum.
  • quote:

Daha iyisini istiyorsanız onu da yapacaktır elbet ama bu sefer bu kadar pahalı telefon olur mu diyeceksiniz.

Evet daha iyisini yapsın diyorum. Fiyatı da bundan daha fazla olsun (makul bir seviyede tabi ki). Xperia S'i de çıkarsın ama rakipleriyle başa çıkabilecek telefonlar da yapsın. O zaman derim ki ; Sony'nin zaten kalitesi belli, performansı da diğer ürünlere yakın, önemli değil 3-5 fazla veririm der alırım. Ama tutup da Sony benim amiral gemim bu diyorsa, allah bu telefonu sahiplerine bağışlasın
  • quote:

Ya S2 hayatta almam. Renk tonlarının gerçek ile uzaktan yakından alakası yok tamamen pastel ve gerçekten uzak abartılmış renk tonları. Renkler böyle olunca Sony ile zaten kamera olarakta video olarakta kıyaslanacak bir yanı kalmıyor. 4S'e gelince yurtdışı fiyatı vergi ile 700 papele denk geliyorki bu da 1250 TL civarı bir para ediyor. Xperia S'de aşağı yukarı bu fiyatlardan satılcak yurtdışında yani 4S'den bu kadar üstün özelliklerine rağmen fiyatı aynı. Sony'de Tegra işlemcili telefonlar yapacaktır ama kaç paraya alınır bi düşünün? 4s ile aynı fiyata ama daha iyi bi telefon arayanlar için bulunmaz fırsat diye düşünüyorum.

S2 ekranı hakkındaki görüşlerinize katılıyorum. Bana da renkler abartı geliyor. Fakat ekran seçimleri göreceli olduğu için o yüzden öyle yazdım. SAMOLED ekranları beğenen birçok kullanıcı var. Ekran seçimi kullanıcının zevkine göre değişir fakat performans değerleri mutlaktır ve cihazın rahat şekilde kullanılmasının ömrünü etkiler.

Tegra 3 işlemcili telefonlar da Xperia S fiyatına olacaktır (bknz HTC One X ~480 sterlin). Sonuçta bu telefonların belli bir fiyat aralığı oluyor. Tutup da Tegra 3 koydum ben buna çıkın bakalım 650 sterlin diyemezler, derlerse kimse de almaz zaten. Ip4s'e aynı fiyatta veya daha ucuza birçok alternatif var artık. Ayrıca sony tegra 3 veya başka birşeye rakiplerine göre çok geç geçecek (umarım direkt CortexA15'e geçerler ki o zaman gider Sony alırım).

• Clove Technology
    Smartphones - Sony
    http://www.clove.co.uk/sony-xperia-s-white

ön sipariş.5 martta çıkacak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 28 Şubat 2012; 22:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangaxxe

quote:

Ya S2 hayatta almam. Renk tonlarının gerçek ile uzaktan yakından alakası yok tamamen pastel ve gerçekten uzak abartılmış renk tonları. Renkler böyle olunca Sony ile zaten kamera olarakta video olarakta kıyaslanacak bir yanı kalmıyor. 4S'e gelince yurtdışı fiyatı vergi ile 700 papele denk geliyorki bu da 1250 TL civarı bir para ediyor. Xperia S'de aşağı yukarı bu fiyatlardan satılcak yurtdışında yani 4S'den bu kadar üstün özelliklerine rağmen fiyatı aynı. Sony'de Tegra işlemcili telefonlar yapacaktır ama kaç paraya alınır bi düşünün? 4s ile aynı fiyata ama daha iyi bi telefon arayanlar için bulunmaz fırsat diye düşünüyorum.

S2 ekranı hakkındaki görüşlerinize katılıyorum. Bana da renkler abartı geliyor. Fakat ekran seçimleri göreceli olduğu için o yüzden öyle yazdım. SAMOLED ekranları beğenen birçok kullanıcı var. Ekran seçimi kullanıcının zevkine göre değişir fakat performans değerleri mutlaktır ve cihazın rahat şekilde kullanılmasının ömrünü etkiler.

Tegra 3 işlemcili telefonlar da Xperia S fiyatına olacaktır (bknz HTC One X ~480 sterlin). Sonuçta bu telefonların belli bir fiyat aralığı oluyor. Tutup da Tegra 3 koydum ben buna çıkın bakalım 650 sterlin diyemezler, derlerse kimse de almaz zaten. Ip4s'e aynı fiyatta veya daha ucuza birçok alternatif var artık. Ayrıca sony tegra 3 veya başka birşeye rakiplerine göre çok geç geçecek (umarım direkt CortexA15'e geçerler ki o zaman gider Sony alırım).

arkadaşım doğru konuşmuş şahsen o parayı vermem sony e baba gibi gider htc one x alırım tegra 3 gorılla glass 8 mp f/2.0 lens hdr gayette başarılı bir kamerası olduğu gerçekk dr by audıo ses gayet kaliteli hd ekran sense 4.0 ara yüz 4.7 ekran bluetooth .4.0 sizin tercihinizzz

• Ya arkadaşlar bu siteye uzun zamandır takılıyorum ama tanıtım bir video su gördüm oda nokıa nın milllet you tube ta çatır çatır tanıtıyorlar bizimkiler hiç tanıtım yok ces las vegas tada sony tanıtırlar diye düşündüm ama ne gezer her halde oraya gezmeye gidiyorlar yada bizi kandırmaya çalışıyorlar neden dersenız bır sıteye gırdım turkıyeden sadece bız varız dıye konuşuyor ve htc one x tanıtıyorr ilginçç
  • Bu microsim. Nedir bizim simler olmayacak mı şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

Bu microsim. Nedir bizim simler olmayacak mı şimdi

Yanılmıyorsam sim kartın fazlalığını kırıyorsun arkadaş ip 4 te öyle yaptım demişti ancak tam bilmiyorum.
  • Arkadaşlar acaba yurt dışı honkog çin fiyatı nekadardır bir arkadaş var haftaya çine gidecek 20 gün kalıcak gelirken bitane istiyecem eğer çok pahalısa burdan galaxy 2 alıcam 2. el bu hafta inş 16 gb 600 dolar civarı olursa sony yi almak istiyorum fiyatı bilsem para vericem arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuzzy -- 29 Şubat 2012; 16:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuzzy

Arkadaşlar acaba yurt dışı honkog çin fiyatı nekadardır bir arkadaş var haftaya çine gidecek 20 gün kalıcak gelirken bitane istiyecem eğer çok pahalısa burdan galaxy 2 alıcam 2. el bu hafta inş 16 gb 600 dolar civarı olursa sony yi almak istiyorum fiyatı bilsem para vericem arkadaşa

ingilterede 680 dolardan ön sipariş alınıyor.vergi dahil fiyatı.dediğiniz ülkelerde vergiler falan nasıldır bilemem.birde vergi iadesi olayı var ama net bilmiyorum.bilenler anlatırsa iyi olur.
  • Ben tam sony xperia S almaya karar vermiştim HTC one x modeli aklımı karıştırdı ikiside nisanda gelecek sizce hangisini alayim ?
  • evet aynı ikilemde bende kaldım
  • kutu içeriği için

kutu içeriğinde hdmi kablo,ekran koruyucu da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 29 Şubat 2012; 20:57:53 >
  • Satışa çıktı mı yaw İspanya'da?
  • ispanyada satışa çıktı diyor ama emin değilimmm ilk parti oraya gitti ondan eminimm
  • HTC One X alıp da ne yapacaksınız, söyler misiniz? Elinizdeki telefonu görüp soranlara "kuad kor hacı" mı diyeceksiniz? 4 çekirdek ne işinize yarayacak, tek çekirdek bile çatır çatır iş yaparken?

Donanım fetişisti olmuş insanımız, ayranı yok içmeye yemin ediyorum.
  • Yahu şu klasik 'donanım delisisiniz' eleştirinizden bi vazgeçin artık biz sizin gibi 10 ayda bir telefon değiştirmiyoruz bu daha benim ilk akıllı telefonum olacak 2000 lira toplayana kadar anam ağladı ve ben bu telefonu en az 3sene kullanacam ee 3sene sonra 4çekirdekliler bile eskimiş olacakken ben sonynin bu şimdiden eski işlemcisine o 2000lirami vereceğime htcye verir 2sene sonraki uygulamaları ve android versiyonlarınıda paşalar gibi kullanırım diye düşünüyorum. Olay bu kadar basit. 2sene sonra bambaşka bi android sürümü çıkacak sonyninde 4 çekirdeklisi olacak ona bu güncellemeyi verecek ama xperia S e vermeyecek. X10 çıkali 2sene olmadi ve 4.0 i almıyor gördüğünüz gibi. Biz 2sene sonrasınıda düşünüyoruz yoksa şuan 4çekirdegimiz olsun çitleriz havasında değiliz :D allahim ya
  • Aldığınız Android telefonu uzun yıllar kullanmayı planlıyorsanız Google telefonlarını tercih edin. Ilk sene dolduktan sonra yazılım güncelleme hızı yavaşlıyor. Aylarca bekliyorsunuz yeni yazılım diye. Google cihazlarında yeni yazılım çıkar çıkmaz hemen cihazı güncellersiniz, aylarca beklemezsiniz. Uzun süre kullanmayı düşünen biri bence Galaxy Nexus'u tercih etmelidir. Cortex-A15 işlemcili cihazlar çıkmadığı sürece de dört çekirdeğe geçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Asıl dört çekirdek performansını onlar verecek. Texas Instruments'in yayınladığı videoyu izlediyseniz dört çekirdekli Cortex-A9'un iki çekirdekli Cortex-A15'in karşısında ne kadar yavaş kaldığını görürsünüz.
  • Şöyle bi sorun varki sony cortex a9 işlemci bile değil..öyle olsaydi hiçbir şüphe kalmazdı bu telefonla ilgili. Ama şimdi htc akılları karıştırıyor ancak google nexus önerinizde sonsuz haklısınız
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.