Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 5 Mart 2012; 21:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

Arkadaşlar yukarıda bir üst mesaj da görüşlerimiyazdım ama şu konuda bilginize ihtiyacım var:

Şİmdi hdmi çıkışı olan cihazdan mesela 40 inç bir lcd ekrana 720p bir film aktarsak dalgalanma olur mu? yani xpreinanın işlemci gücü ve ekran kartı gücü buna yeter mi? Amacım laptobumda hdmi olmadığından ve pratik olmadığından 5 - 6 gb 720p filmi telefonuma atıp lcd tv den izlemek. Ya da multimeday hdmi çıkışlı projeksiyonumdan izlemek. Ama dalgalanmalardan, aktaramamasından endişe ediyorum. Çünkü asusu netbok denilen atom işlemcisi dalgalanmadan 720p film oynatamıyor ve akataramıyor. Bu konuda bilgi sahibi arkadaş var mı?teşekkürler - selamlar

işte burada çok önemli bir ayrıntı var.Telefon 4 gb'dan büyük dosyaları destekliyor mu?
    Eski Wave 2 'me 7 gblık 720p filmleri ya kalitesini düşürerek ya da ikiye bölerek atabiliyordum.Convert işlemide tabi çok çok uzun sürüyordu.
    Hafıza kartları malum fat32 olduğundan 4 gbtan büyük dosyaları desteklemiyor.

• Arkadaşlar kafama bir şey daha takıldı telefonu aldıracağım ama aldığı yerden paralel ithalat bir ürünü kakalama gibi bir durum olabilir mi ? Orjinal ürün olup olmadığını anlamak için ne yapılabilir ? Bu konularda takıntılıyımdır aldığım ürün tertemiz olmalı
  • Ön incelemeyi izledim de Xperia P daha sağlam görünüyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

birileri satışa başlamış 11 mart teslim diyor.ön ödeme yok diyor.nakit ve elden teslim.1600TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-yeni-amiral-gemisi-sony-xperia-s-12mp-76934338/detay

Resimdeki görüntü bile unboxing videolarından capture yapılmış.Çok güvensiz bir satış ilanı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Eveet dayanamadım ve kuzene siparişi geçtim Yurtdışından getirtmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama telefonsuz kaldım ve bir işe girişmiş bulundum hayırlısıyla. Merak edenler vardır hangi siteden baktı bilmiyorum ama Avusturya fiyatı 464 € dedi.Çoktur azdır size kalmış.Umarım memnun kalırım.

Hayırlı olsun. sanırım forumda yada başlıkta ilk alan kişi oldunuz...

Konunun 6 sayfasınıda baştan sona okudum. sanırım bundan sonra buradayız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginem

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

birileri satışa başlamış 11 mart teslim diyor.ön ödeme yok diyor.nakit ve elden teslim.1600TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-yeni-amiral-gemisi-sony-xperia-s-12mp-76934338/detay

Resimdeki görüntü bile unboxing videolarından capture yapılmış.Çok güvensiz bir satış ilanı bence.

Almak isteyen adamla buluşur cihazı elden kontrol edip parasını verir alır.daha ne kadar güvenli olabilir.

• Yalnız makinada önemli birkaç detay var, sanırım kimsenin dikkatini çekmemiş :)

Önceki sayfalarda yanlış yorumlanmış bir olayı aydınlatayım: Sony TV lerde bulunan BRAVIA Sync özelliği: xperia s inizi hdmi ile tv nize bağladığınızda, cihazınızı tv kumadası üzerinden kontrol edebilmenize yarıyor.
    Ve hdmi den fullhd (1920x1080) görüntüyü her daim veriyor. sadece film vs de değil (menü web) (tam emin olamamakla beraber)

Glonass a burada tam vurgu yapılmamış, Rus uydu sistemi olduğunu biliyorum ama ne gibi artıları olduğu konusunda henüz bilgi sahibi değilim. bilen varsa seviniriz :)

Başka bir güzellik ise USB OTG. Micro USB üzerinden usb bellek okuyabilmesi.

Bunlar aklıma gelen birkaç ÖNEMLİ artısı olduğuna inanıyorum...

(BU ARADA sonyericsson com ARTIK YOK, DİREK OLARAK sonymobile com a BAĞLANIYOR TR desteğide henüz yok...)

değiştirme:ek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 5 Mart 2012; 22:47:06 >

• sony 2013 yılına kadar 4 çekirdekli işlemci cıkartmayacak. kötü haber oldu. sony batmazsa iyi çünkü iphone 5, sgs 3 gibi satışlarının altında kalacak. hem sony nin telleri daha pahalı oluyo. xperia s e 1600 1700 verene kadar alternatifleri olacaktır.

kaynak :

• glonass ve gps bi arada çalışıp tüm dünyada aktif ve kesin yer tespiti ve yönlendirmesi yapabiliyor iki uygu birleşince glonass ve gps gps yetmediği yerde glonass - glonun yetmediği yerde gps ve hatta her ikisi ile çok keskin ve net sonuçları alabiliyoruz. dediklerine göre çölde kaybolmaya son tabi giderseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

glonass ve gps bi arada çalışıp tüm dünyada aktif ve kesin yer tespiti ve yönlendirmesi yapabiliyor iki uygu birleşince glonass ve gps gps yetmediği yerde glonass - glonun yetmediği yerde gps ve hatta her ikisi ile çok keskin ve net sonuçları alabiliyoruz. dediklerine göre çölde kaybolmaya son tabi giderseniz

O şekilde ise mükemmel!
    Yani o zaman daha kısa zamanda uydu bağlantısı kurabilmesi demek, yada kopma olmaması vs.vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

HTC One X alıp da ne yapacaksınız, söyler misiniz? Elinizdeki telefonu görüp soranlara "kuad kor hacı" mı diyeceksiniz? 4 çekirdek ne işinize yarayacak, tek çekirdek bile çatır çatır iş yaparken?

Donanım fetişisti olmuş insanımız, ayranı yok içmeye yemin ediyorum.

Hay agzina saglik be üstat
  • Sonunda (detaylı olmasa bile) yarli bir XPERİA S tanıtımı. hemde donanımhaber farkı ile :)

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/On-inceleme-Sony-Xperia-SXperia-P-ve-Xperia-U.htm
  • Cumartesi dogubank a ugradim, xperia s icin Mart ayi icinde gelecek, fiyat olarak da 1500 tl civarinda olacak diyorlar. Gecen yil da mart sonu gibi ilk gelen arc lardan almistim 1350 tl ye. birkac ay sonra piyasaya ayni fiyattan cikmisti bu sefer avrupa ve Turkiye gelis tarihleri arasinda stoklara bagli olarak pek fazla zaman olmayacak gibi geliyor. Sony bu sefer elini cabuk tutsa iyi olacak.
  • telefon çok güzel gerçekten almayı düşünüyorum.. bu ay içerisinde finlandiyaya bi akrabam gidicek sizce ortalama fiyatı ne kadardır orada bilgisi olan varmı.. yada sony ürünleri finlandiyada ucuzmudur.. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarque

Cumartesi dogubank a ugradim, xperia s icin Mart ayi icinde gelecek, fiyat olarak da 1500 tl civarinda olacak diyorlar. Gecen yil da mart sonu gibi ilk gelen arc lardan almistim 1350 tl ye. birkac ay sonra piyasaya ayni fiyattan cikmisti bu sefer avrupa ve Turkiye gelis tarihleri arasinda stoklara bagli olarak pek fazla zaman olmayacak gibi geliyor. Sony bu sefer elini cabuk tutsa iyi olacak.

w995 içinde 1200TL istemişlerdi ben kayıtlı faturalı 950tl'ye almıştm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

quote:

Orijinalden alıntı: deepdarque

Cumartesi dogubank a ugradim, xperia s icin Mart ayi icinde gelecek, fiyat olarak da 1500 tl civarinda olacak diyorlar. Gecen yil da mart sonu gibi ilk gelen arc lardan almistim 1350 tl ye. birkac ay sonra piyasaya ayni fiyattan cikmisti bu sefer avrupa ve Turkiye gelis tarihleri arasinda stoklara bagli olarak pek fazla zaman olmayacak gibi geliyor. Sony bu sefer elini cabuk tutsa iyi olacak.

w995 içinde 1200TL istemişlerdi ben kayıtlı faturalı 950tl'ye almıştm

doğubanktan alınanların garantisi nasıl oluyor ? güvenlimi geçen yıl aldığınız arc da bi sorun yaşadınızmı?

• Dogubanktan alinan cihazlarda garanti yok.. Ama sunu soyleyebilirim simdiye kadar ne aldigim yurtdisi cihazlarda ne de garantili olanlarda herhangi bir sorun yasamadim. Gerci elektronik sans isidir ama bana bir oyunu olmadi su gune kadar.

Dogubank in avantaji; yurtdisinda yeni cikmis bir cihazi tr deki garantili fiyatina, pesin olarak piyasaya cikmadan sahip olma avantajidir. bu bazen haftalar bazen de aylar oncesinden yeni bir cihaza sahip olma avantaji sagliyor, bunun yaninda pasaport isletme derdi de olmuyor.

Not: arc im da genel olarak yasanan catlak problemi olustu ancak bunu bireysel bir sorun olarak nitelendirmedigimden yok sayiyorum. zaten gerekli tamirati da kendim yaptim ;)
  • Ben orda yasal yollardan satış yapan bi yerden aldım orasıda kapandı hocam malesef ... dürüst iş yapanı yaşatmıyorlar arctada problemim olmadı onu sattım sıra bunda şans işi biraz bi günde alıp elinde kalan bile gördüm tartışanlar oluyordu genelde
  • Acikcasi buyuk hevesle alinmis ve 2 gunde elde patlamis bir cihazin da acisi buyuk olur. sonuc olarak avuc ici kadar cihazlara ciddi rakamlar baglaniyor ve sonucunda tatsiz durumlar yasanmasi kotu olur. Dilerim kimsenin basina bu tarz seyler gelmez kimsenin emegi, hevesi yarida kesilmez.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.