Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke ek Hafıza kardı 32 gb micro sd takılabilseymiş BENCE TEK EKSİSİ BU.
  • 64Gb ı netcen hocam ben şahsen bu telefona hd film atmakla uğraşmazdım saatlerce tabi yinede fazla olması göz çıkarmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Arkadaşlar kafama bir şey daha takıldı telefonu aldıracağım ama aldığı yerden paralel ithalat bir ürünü kakalama gibi bir durum olabilir mi ? Orjinal ürün olup olmadığını anlamak için ne yapılabilir ? Bu konularda takıntılıyımdır aldığım ürün tertemiz olmalı

Yok mu bilen birileri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarque

Dogubanktan alinan cihazlarda garanti yok.. Ama sunu soyleyebilirim simdiye kadar ne aldigim yurtdisi cihazlarda ne de garantili olanlarda herhangi bir sorun yasamadim. Gerci elektronik sans isidir ama bana bir oyunu olmadi su gune kadar.

Dogubank in avantaji; yurtdisinda yeni cikmis bir cihazi tr deki garantili fiyatina, pesin olarak piyasaya cikmadan sahip olma avantajidir. bu bazen haftalar bazen de aylar oncesinden yeni bir cihaza sahip olma avantaji sagliyor, bunun yaninda pasaport isletme derdi de olmuyor.

Not: arc im da genel olarak yasanan catlak problemi olustu ancak bunu bireysel bir sorun olarak nitelendirmedigimden yok sayiyorum. zaten gerekli tamirati da kendim yaptim ;)
    Bir düzeltme yapalım:
    Doğubankın Türkiyede çıkmamış cihazlar için avatajı o, doğrudur. Ama Türkiyede çıktıktan sonrada fiyatı ortalama % 25 altında alıyorsunuz.
    Ve garanti olayı farklı yürüyor, mesela size 10-15 gün fabrikasyon problemin garantisini veriyor. Yani 2 gün sonra elimde patladı deyip kenara koyamazsınız...
    Benim tavsiye üzerine aldığım biryer var, herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Hatta bana tavsiye edeninde nedeni: Aldığı SE ARC S 1 hafta sonra arızalandı, geri verdi ve 10 e kadar yenisini aldı.
    Ve bende oradan alacağım gibi Yakınlarımada oradan aldırıyorum...

• Yani daha pahalı erken getirdiği icin ve 15gün disinda garantiside yok. Anlaşılan sadece gidip orda iki üc hafta inceleyip hevesimizi alıp garantili olanını bekleyecez cünkü sony ericssonun müşteri hizmetleri ve garanti servisi cok iyi.
  • gecen cuma nevizade de birisinin elinde xpeia s vardi.beyaz renkteydi o seffaf yeride masmavi parliyordu
  • sakaryada bi dükkan xperia s'i 1100 liraya satıyo bu kadar ucuz olma ihtimali varmı..? nette gördüm bende.
  • Bu millet bu telefona bukadar çabuk nasıl ulaşıyor ya
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kafama bir şey daha takıldı telefonu aldıracağım ama aldığı yerden paralel ithalat bir ürünü kakalama gibi bir durum olabilir mi ? Orjinal ürün olup olmadığını anlamak için ne yapılabilir ? Bu konularda takıntılıyımdır aldığım ürün tertemiz olmalı

Yok mu bilen birileri ?

paralel ithalat ürün, sahte ürün demek değil ki... garanti koşulları farklı oluyor ama siz zaten yurtdışından getirteceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo_78

sakaryada bi dükkan xperia s'i 1100 liraya satıyo bu kadar ucuz olma ihtimali varmı..? nette gördüm bende.

evet hincik aradım ellerınde varmış 16 mart a kadar kamp yapılmış normal satısı 1350 dedı taksıtte art %12 dedı yanı 1520 gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

Orijinalden alıntı: bozo_78

sakaryada bi dükkan xperia s'i 1100 liraya satıyo bu kadar ucuz olma ihtimali varmı..? nette gördüm bende.

evet hincik aradım ellerınde varmış 16 mart a kadar kamp yapılmış normal satısı 1350 dedı taksıtte art %12 dedı yanı 1520 gıbı

şuranın bağlantısını atsanızda bide biz baksak he ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-xperia-s-super-kampanya-77044315/detay
    Burası sanırım

kampanya olayını anlamadım ben.telefona herkesin rahatça ulaşabileceği zamanlarda fiyata zam mı yapacaklar?pazarlama hilesinden başka birşey değil.daha düşük fiyata satılabilir ama yukarısı olmaz 1 ay sonra(kurda aşırı değerlenme olmazsa).

• quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Orijinalden alıntı: deepdarque

Dogubanktan alinan cihazlarda garanti yok.. Ama sunu soyleyebilirim simdiye kadar ne aldigim yurtdisi cihazlarda ne de garantili olanlarda herhangi bir sorun yasamadim. Gerci elektronik sans isidir ama bana bir oyunu olmadi su gune kadar.

Dogubank in avantaji; yurtdisinda yeni cikmis bir cihazi tr deki garantili fiyatina, pesin olarak piyasaya cikmadan sahip olma avantajidir. bu bazen haftalar bazen de aylar oncesinden yeni bir cihaza sahip olma avantaji sagliyor, bunun yaninda pasaport isletme derdi de olmuyor.

Not: arc im da genel olarak yasanan catlak problemi olustu ancak bunu bireysel bir sorun olarak nitelendirmedigimden yok sayiyorum. zaten gerekli tamirati da kendim yaptim ;)
    Bir düzeltme yapalım:
    Doğubankın Türkiyede çıkmamış cihazlar için avatajı o, doğrudur. Ama Türkiyede çıktıktan sonrada fiyatı ortalama % 25 altında alıyorsunuz.
    Ve garanti olayı farklı yürüyor, mesela size 10-15 gün fabrikasyon problemin garantisini veriyor. Yani 2 gün sonra elimde patladı deyip kenara koyamazsınız...
    Benim tavsiye üzerine aldığım biryer var, herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Hatta bana tavsiye edeninde nedeni: Aldığı SE ARC S 1 hafta sonra arızalandı, geri verdi ve 10 e kadar yenisini aldı.
    Ve bende oradan alacağım gibi Yakınlarımada oradan aldırıyorum...

oradan diyeceğine yerini söyle anakapıdan girince sağdaki ilk dükkanmı.
    ben bi yarın gidip biraz dolaşayım bakalım yeni neler gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 6 Mart 2012; 16:36:55 >

• arkadaşlar verdiğim linki inceler misiniz .
    Zephstersyoutube
    Xperia S by Sony - Unboxing Video
    http://www.youtube.com/watch?v=CfpDlAT_q00&feature=related

3,40 dakikadan sonra telefonun üzerine koyduğu o maddeler acaba telefonun içinden mi çıkıyor yoksa ayrı mı satın alınacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga68 -- 6 Mart 2012; 16:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar verdiğim linki inceler misiniz .

linki verirsen inceleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

sar değeri yüksekmiş 1.31 W/kg

sar degerını ben de merak edıyordum ama bulamıyordum hıcbır yerde. Gercekten cok yuksekmıs, acaba lınk verır mısınız, zıra bu sar degerı dogruysa cok fena...
  • quote:

sar degerı gercekten cok yuksek. Bu deger dogruysa cok kotu lınk verır mısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

sar degerını ben de merak edıyordum ama bulamıyordum hıcbır yerde. Gercekten cok yuksekmıs, acaba lınk verır mısınız, zıra bu sar degerı dogruysa cok fena...

• İnceleme videolarını izliyorum da kapasitif 3 tuş, rahat kullanımı törpüleyecek gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.