Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAR DEĞERİ ÖNEMLİ BİR PROBLEM AMA BENİM İÇİN PEK DEĞİL.
    BEN BLUETOOTH STEREO KULAKLIK KULLANIYORUM DEVAMLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 7 Mart 2012; 11:57:39 >
  • Sigaradan zararlı değilya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

SAR DEĞERİ ÖNEMLİ BİR PROBLEM AMA BENİM İÇİN PEK DEĞİL.

BT akar tek geçerim yolda giderkende tip tip bakanlar oluyor kendi kendine ne konuşuyor bu diyenler bile oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

quote:

SAR DEĞERİ ÖNEMLİ BİR PROBLEM AMA BENİM İÇİN PEK DEĞİL.

BT akar tek geçerim yolda giderkende tip tip bakanlar oluyor kendi kendine ne konuşuyor bu diyenler bile oluyor

İşin tuhaflığı, konuşurken telefonu elinize alıyorsunuz ve millet tuhaf tuhaf bakmaya başlıyor. Telefonla kulaklık arasında bir bağlantı yok! (kulaklık kablolu normal kulaklık gibi göründüğü için)

• sar değeri inanılmaz yüksek. telefonu kesinlikle almaya niyetleniyordum ama bu sar değeriyle almaktan vazgeçiyorum. umarım doğru değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanrua -- 7 Mart 2012; 13:07:29 >
  • Pek inanmadım desem yeridir. Sony sar değerini genelde düşük tutar, Sanmıyorumki böyle bir makinada yüksek tutabilsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

GUI: Timescape
    CPU: 1.5 GHz Dual-Core Scorpion
    GPU: Adreno 220 @266 MHz
    SoC: Snapdragon MSM8260
    RAM: 1 GB LPDDR2 Single-Channel @333 MHz

Arkadaslar simdi ben bu kismi anlamamadim cpu ve gpu dusukmu ne ben anlamadim a9 cortek lerle ayni degil demi bu

CPU düşük. Şöyle ki, Qualcomm'un çift çekirdek çözümleri tam anlamıyla Cortex-A9 değildir. Cortex-A8 kökenlidir ve üzerinde Cortex-A9 benzeri güncellemeler vardır. Üzerinde ek olarak kendi yaptığı değişiklikler vardır. Yani melez bir işlemcidir. Gerçek anlamda Cortex-A9 olmadığı için de rakibi olan çift çekirdeklere göre performansı yaklaşık %20 oranında daha düşüktür. GPU esasında düşük değil fakat bellek kontrolcüsünün tek kanal olması haliyle bellek bant genişliği darboğazı yaratıyor. Bu da GPU'nun tam performansını verememesine sebep oluyor.

• az önce doğubanktaydım henüz xperia s getiren olmamış.

sar değerini soran arkadaşlar inanmıyoruz diyeceklerine verdiğim linke baksınlar.yalansa bu phonearenanın yalanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

az önce doğubanktaydım henüz xperia s getiren olmamış.

sar değerini soran arkadaşlar inanmıyoruz diyeceklerine verdiğim linke baksınlar.yalansa bu phonearenanın yalanıdır.

dövseydin bilader
  • quote:

quote:

dövseydin bilader

yok ya sinirle değil gülerek yazdım.
    bu arada doğubankta yedek telefon olarak almak için birtane k850i bulamadım,c905 baktım oda yok.
    bi dükkanda k850i vardı oda artık iyice yıpranmış yüz tl'ye vereyim dedi ama kamera camı bile fena durumdaydı.
    ebayda 100dolara sıfırları var ama getirtemiyoruz işte postayla telefon yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 7 Mart 2012; 18:01:02 >

• Sar değeri felan pek umrumda değil alacağım telefon budur içimden geliyor ne bilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

inceleme:http://www.slashgear.com/sony-xperia-s-review-07217176/

bi sitede 16dk video ve 4-5 sayfalık yazılı incelemeside vardı hocam
  • bir alay var aslında da vakit bulup ekleyemiyorum. :)

geçitiğimiz mwc'de bayağı bir hands-on düştü mesela nete.
  • Aynen öyle vallahi bi biz şu hands on ları hemen yapamıyoruz

İnceleme http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-S-Review_id2970 buda benden buldum siteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 8 Mart 2012; 19:21:03 >
  • Bu cihazın kasasının malzemesini bilen var mı?
    Xperia P bayağı sağlam görünüyor ama S bende şüphe uyandırdı
  • bakırköyden vapurla kadıköye geçiyorsun. Kadıköyden sabiha gökçene direkt olarak giden otobüse biniyorsun. (nosunu bilmiyorum görevli birisine sorarsın söyler) 2 vasıta ile sabiha gökçen desin bu kadar basit.
  • quote:

o sitede birden fazla sar değeri var. Hangisini dikkate alacağız acaba..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir telefon Çikolata gibi insanın yiyesi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

o sitede birden fazla sar değeri var. Hangisini dikkate alacağız acaba..

Head: 1.31 W/kg
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.